Baltų marškinių paslaptys

Baltų marškinių paslaptys apie kurias jūs gal būt nežinojote

Ar niekada neteko susimąstyti, jog visų pamėgti balti marškiniai gali tapti jūsų draugu arba priešu? Kaip?

Priklauso nuo to kaip juos nešiosite. 1 derinukas

1 situacija- Marškiniai ir sijonėlis 

Įsivaizduokite kasdieninę situaciją. Rytas, bėgate į darbą. Žinoma skubate. Spintoje kabo juodas tiesus sijonėlis ir balti marškiniai. Idealu ir įprasta. Bet ar jūs žinote, jog balti marškiniai gali jums pakenkti jeigu juos tiesiog sukišite į sijonėlį? Tikrai taip. Balti marškiniai, kuriuos uždengia juodas tiesus sijonėlis  optiškai jus padalins į dvi dalis. Tai būtų neblogai, tačiau liemens linija nebekris į akis ir deja, dėl to neatrodysite grakštesnė ar lieknesnė?

Ką daryti?

Rinkitės ilgesnius marškinius ir sujuoskite juos ties liemeniu. Kas įvyks? Laisvesni balti marškiniai dengiantys juodą ir tiesų sijonėlį nukreips dėmesį į viršutinę kūno dalį, kurią jūs mokėsite pabrėžti. O juodas plonas dirželis bus ties ta vieta, kuri turi atrodyti grakštesnė. Jums belieka išsirinkti dailius smailiakulnius batelius ir būsite kolektyvo pažiba.

2 derinukas

2 situacija

Žavi popietė. Už lango šilta ir šviečia saulytė. Jūs su drauge nutarėte ištrūkti iš namų. Patogiausia apranga? Balti marškiniai ir mėlyni džinsai. Vėlgi, ar balti marškiniai gali jums padėti?

Taip. Jeigu vilksitės baltus laisvus marškinius virš tamsesnių mėlynų džinsų, žvilgsnis kryps į jūsų viršutinę kūno dalį. Jeigu esate grakšti gazelė,- viskas puiku. Tačiau laisvi ir lengvai plevėsuojantys balti marškiniai ne tik slepia figūros apvalumus. Jeigu figūra šiek tiek stambesnė, šie marškiniai jus taip pat padidins.

Ką daryti?

Rinkitės baltus ir lengvus plevėsuojančius marškinius, tik nepamirškite, jog jie turi būti įliemenuoti. Tai ne užgaida. Tiesios išilgai jūsų liemeniu slystančios siūlės jus lieknina. Ir taip, išmoningai pasirinkusi baltų marškinių kirpimą jūs galite atrodyti net 10 kilogramų lengvesnė nei esate. Nebijokite eksperimentuoti ir išsirinkite būtent tokius baltus marškinėlius, kurie jus labiausiai lieknina.

3 situacija

Esate vyriškų marškinių gerbėja. Jums nebe 20, tačiau mėgstate jaunatvišką madą ir stengiatės išlikti jauna. Todėl velkatės baltus vyriško kirpimo ilgus marškinius ant tiesių kelnių. Puiku. Tačiau būtent laisvai plevėsuojantys vyriško kirpimo ilgi marškiniai platins jus ten , kur nenorite būti plati. Kur? Per klubų liniją.

Ką daryti? Pasitelkite į pagalbą diržą. Na o vyriškus marškinius sukiškite į kelnes, kaip tai daro vyrai. Atrodysite ne tik skoningai. Jūsų kojos taip pat atrodys ilgesnės. Ką tai reiškia? Klubų linija optiškai susiaurės.

Sėkmės:)

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *