Paprasti gražios moters įpročiai

 Paprasti gražios moters įpročiai 


paprasti-grazios-moters-iprociai

1. Naudokite jums asmeniškai tinkamą priemonę kosmetikai nuvalyti. Didžioji gražuolių dauguma nebėga į parduotuves pirkti brangiausių kremų. Puikiausia odos valymo priemonė neretai  yra vaikiškas aliejukas. Tik nepamirškite juo nuvalius grimą nuprausti veido odą su  muilu.

2. Pradėkite vartoti akių priežiūros kremus. Kuo anksčiau pradėsite tą daryti, tuo mažiau raukšlelių bus apie akis.

3. Neužmirškite, kad odos apsauginiai kremai sukurti tam, kad jūsų oda būtų apsaugota nuo kenksmingų saulės spindulių. Saulytei pašvietus geriausia naudoti 30 SPF kremą. Na, o jeigu ruošiatės išvykai prie vandens ar į kalnus- rinkitės stipresnį apsauginį kremą- SPF50. Gydytojai teigia, jog būtent tiesioginiai saulės spinduliai labiausiai skatina priešlaikinį odos senėjimą.

4. Jūsų akių grožį gali pabrėžti riestos blakstienos. Nebijokite išbandyti blakstienų rietiklio. Visai gali būti, kad naudojant šį paprastą prietaisą nereikės blakstienų  tušo.

5. Pasirūpinkite savo antakiais ir neužmirškite jų tinkamai prižiūrėti. Būtent antakiai suteikia jūsų veidui formą.

6. Prieš tepdama lūpų dažus, sudrėkinkite lūpas vazelinu ar lūpų balzamu. Jūsų lūpos taip ilgiau išliks jaunesnės.

7. Jeigu turite galimybę.– pasinaudokite galvos masažo paslauga bent kartą savaitėje.  Jeigu to negalite- galvos odą puikiai masažuoja ir plaukų šepetys.

8. Jeigu tik piniginė nesako „Ne“– retsykiais pasilepinkite viso kūno masažu su kokosų arba migdolų aliejumi.

9. Nebijokite išbandyti naujų kosmetikos priemonių, tačiau nepulkite bandyti kiekvienos naujos priemonės vos tik ji pasirodė prekyboje. Darykite tai tada, kai bent kelios draugės galės pasakyti- taip, tai tikrai veikia.

10. Išmokite  teisingai miegoti

Miegamajame turi būti tik miegama. Tačiau miegoti taip pat reikia mokėti. Jokiu būdu nemiegokite  atsigulusios ant pilvo- taip greičiau formuojasi smulkios raukštelės. Jeigu jūs vertinate savo grožį- miegoti ant šono taip pat nepatariama- nes raukšlelės susimes ant skruostų ir smakro. Geriausiai yra miegoti ant nugaros ir be pagalvės. Jeigu negalite be jos apsieiti – kaklą nuo raukšlelių apsaugosite pasidėjusios dar vieną pagalvę po keliais. Dar viena paslaptis-  pagalvės užvalkalą reikėtų keisti kas antrą dieną- taip sumažinsite spuogų atakas.

11. Atraskite laiko miegui

Miego trūkumas taip pat yra grožio baubas. Kad išliktų graži ir jauna moteriai per parą būtina miegoti bent 8 valandas. Būtent miego metu organizme vyksta atstatomieji procesai, kurių metu taisoma per dieną jam padaryta žala.

12. Išmokite teisingai maitintis

Neretai gražios merginos stengiasi tapti dar gražesnėmis ir pradeda laikytis dietų. Dietos yra neblogas dalykas, jeigu jos atitinka jūsų gyvenimo būdą ir poreikius. Tačiau pagrindinė klaida, kurią daro jaunos merginos- užkandžiauja daug saldumynais ir vengia baltyminio maisto. Tačiau odai, plaukams ir nagams baltymai yra tiesiog būtini. Kai baltymų trūksta- odos spindesys taip pat dingsta.

13. Išmokite gerti vandenį

Vanduo- pati didžiausia gamtos dovana. Jį reikia išmokti gerti pastoviai. Nes organizmas jį pastoviai praranda. Jeigu karštą dieną vandenį geriame dėl to, kad ištrokštame, tai žiemą dažniausiai pamirštame tai daryti. 8 vandens stiklinės per dieną turi tapti tokiu pat įpročiu kaip dantų priežiūra.

14. Išmokite valdyti savo veido išraišką

Šypsotis mokomės nuo vaikystės. Ir gražiai atrodyti reikia išmokti. Kas kenkia jūsų grožiui- dažnas vaipymasis, grimasos, akių vartymas. Gyvename deja ne serialuose, o ir meksikiečiai akių kaip ekrane gyvenime tikrai nevarto. Be to pernelyg dažnai rodant savo mimiką- formuojasi veido raukšlės. Jos taip ir vadinamos- mimikos raukšlėmis. Pradėkite stebėti save- ar neraukote kaktos, neprimerkiate akių. Gal būt metas pasirodyti akių gydytojui, kad parinktų tinkamus akinius ar lęšius?

O dabar Jūsų eilė. Ar turite grožį saugančių įpročių? O gal žinote stebuklingą grožį puoselėjančią priemonę? Pasidalinkite su mumis savo atradimais. Labai labai lauksime.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *