Geriausi mankštos pratimai būsimoms nuotakoms

  Kokie mankštos pratimai būsimoms nuotakoms yra geriausi? 


Geriausi mankstos pratimai busimoms nuotakoms

Holivudo žvaigždžių asmeninis treneris H. Pasternak būsimoms nuotakoms pataria susikaupti ties svorio metimu ir liemens, rankų bei kojų sustiprinimu.

1. Lieknėkite vaikščiodama

Jo manymu svarbiausias momentas metant nereikalingus kilogramus yra pastovus nedidelis fizinis krūvis. Ką tai reiškia? Būsimai nuotakai būtina per dieną nueiti 12.000 žingsnelių. Čia netinka taisyklė,- dirbsiu kelis kartus per savaitę. Tokios mankštos paslaptis ir yra visiškai paprasta ir suprantama kiekvienam- kai jūsų širdis pastoviai apkraunama nedideliu fiziniu krūviu, jūsų kūnas tiesiog priverstas pastoviai deginti riebalus. Norite jog svoris kristų greičiau? 5 minutes priverskite širdį plakti smarkiau šokinėdama per virvutę. Darykite tai prieš svorio kilnojimo treniruotes ir po jų.

2. Nepamirškite jog suknelė turi puošti dailias rankas

Jeigu norite prie altoriaus eiti apnuogintomis rankomis, nepamirškite pradėti jomis rūpintis iš anksto. Geriausiai tai padarysite darydama viršutinę kūno dalį stiprinančius pratimus. Kad jie būtų tikrai veiksmingi, juos būtina daryti 3 kartus per savaitę. Kokius pratimus atlikinėti geriausia? Lenkitwe bicepsus ir tieskite tricepsus, kad sutvirtėtų žasto raumenys. Pečių lanko raumenis pagražinsite taip pat taip pat klinodama svorius – 4 setai po 20 kartų. Darykite tai išskleisdama į šonus išilgai klubų nuleistas rankas. Nepamirškite, jog svarelių svorį reikia rinktis visada nuo mažiausio pakeliamo svorio. Jeigu neturite svarelių, juos galite pakeisti 2 nedideliais (500 ml) vandens pripildytais vandens buteliukais.

3. Pasirūpinkite savo laikysena

Šiais laikais nieko nenustebinsite kokybišku korsetu. Tačiau grakščią laikyseną suteikia stiprus torsas. Kaip galite sau padėti? Bent 2 kartus per savaitę 60 sekundžių skirkite atsispaudimams. Jeigu galite ir sugebate, stenkitės juos daryti 4 kartus per savaitę. Papildomai reikėtų daryti pakaitinius Supermeno pratimus. Kaip jie daromi?

Supermeno pratimas

Atsigulkite ant pilvo, veidu žemyn, rankos turi būti ištiestos į šalis. Pakelkite į viršų dešinę ranką ir kairę koją ir sulaikykite jas  3 sekundes. Pakartokite tai su kaire ranka ir dešine koja. Pratimą reikia kartoti po 20 kartų iš viso 4 setus.

4.Nepamirškite blauzdų ir šlaunų

Ko gero šiais laikais nerasite į povestuvinę kelionę nevykstančios nuotakos. Kad jūsų kūnas būtų dailus ir nebūtų gėda užsimauti bikinį, pasirūpinkite savo blauzdomis ir šlaunimis. Kaip? 2 kartus per savaitę stiprinkite apatinę kūno dalį. Nugarinius šlaunų raumenis sustiprinsite atlikdama kojų lenkimo atgal pratimus. Priekinius šlaunų raumenis sustiprina ėjimas ir čiuožimas. Šoninius raumenis sustiprins šis pratimas:

Pratimas šoniniams kojų raumenims

Dešinę koją sukryžiuokite už kairiosios pusiau pritūpdama. Pakartokite tai su priešinga koja.Kartokite tai po 20 kartų keturis kartus.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *