Grožio procedūros per 2 minutes

    Graži per 2 minutes? Ar tai tikrai galima?

Kokios grožio procedūros neužims jūsų laiko? Grozio proceduros per 2 minutes

Neturite laiko?  Esate labai užsiėmusi?  Negalite skirti sau daugiau nei dešimties minučių? Ne bėda. Jūs galite pasirūpinti savo grožiu ir tuomet, kai laiko turite vos kelias minutes. Tiesiog darykite tai dažnai, kol tai taps įpročiu. Kaip? tai padaryti?  Kelis kartus per savaitę skirkite sau šiek tiek laiko, tačiau ne daugiau  kaip 15 minučių. Jeigu toks rūpinimasis savimi taps įpročių, jūsų atjaunėjusi oda pasakys ačiū, na o pingėlių grožio salonuose išleisite žymiai mažiau.

Jeigu turite tik 2 laisvas minutes.

Jūs galite pasrūpinti savo lūpomis

Sausos ir skilinėjančios lūpos jaunatviškumo jums nepriduoda, juolab, kad pavasarinė saulutė jas džiovina tikrai be gailesčio. Sausos lūpos atskleidžia ir tai, jog geriate mažai vandens. Į šaukštelį alyvuogių aliejaus įmaišykitešaukštelį cukraus, įlašinkite vieną arba du lašus organinio citrinų arba apelsinų aliejaus (jeigu jo neturite, ne bėda) ir šį mišinį tepkite ant lūpų ir šiek tiek jas patrinkite. Laikykite šią kaukę apie 2 minutes ir nuplaukite ją drungnu vandeniu. Savo lūpas taip galite lepinti 2 kartus per savaitę.

Jūs galite pasirūpinti savo rankomis

Jūsų rankos dirba daug ir sunkiai. Savaime suprantama, jog rankų odą puoselėjate kremu. Tačiau jautri odelė apie nagus neretai pamirštama. Kad jūsų nagai būtų tvirtesni ir sveikiau atrodytų, švelnią odelę apie nago guolį reikėtų reguliariai palepinti aliejaus kauke. Jeigu kaukei laiko neturite, – sutepkite odą apie nagus lūpų balzamu arba aliejaus lašeliu. Nepamirškite, jog masažuodama odelę apie nagą jūs ne tik pagerinsite kraujotaką savo pirštų galiukuose, tačiau ir akimirksniu atsigausite ir susikaupsite, -kodėl? Apie nagus yra masažinių taškų, kuriuos masažuojant galima atgauti jėgas. Darykite tai kasdien ir jūsų rankos tikrai pagražės.

Jūs galite pasirūpinti savo plaukais

Jūsų plaukai išsausėjo po žiemos? Prieš imdama į rankas plaukų džiovintuvą sutepkite juos specialiu kondicionieriumi arba serumu.  Rinkitės tokį, kuris yra skirtas apsaugai nuo karščio. Darykite tai kasdien, ir jūsų plaukai pasakys ačiū.

Jeigu jūs turite tik 10 minučių

Pasirūpinkite savo paakiais

Jeigu jūsų paakiai linkę sutinti ir sausėti,  vienąkart savaitėje palepinkite juos paakių kauke. Šiuo metu prekyboje jau pasitaiko specialių paakių priežiūros priemonių- kaukių. Dažniausiai tai yra vitaminų K arba A prisotinti pleistrai. Neužmirškite, jų naudoti taip kaip parašyta ant pakuotės. Neturite pinigų arba nerandate to ko norite? Ne bėda. Vienąkart savaitėje galite ramiai pagulėti ant sofos su agurko riekelėmis virš akių vokų. Senoviška? Tikrai taip. Bet tikrai veikia.

Atgaivinkite trūkinėjančius kulnus

Neužilgo vasara, ir žiūrėk tuojau norėsis autis širdžiai mielus atvirus batelius. Kad jūsų pėdos atrodytų puikiai, pradėkite rūpintis jomis jau dabar.

Atgaivinkite savo pėdas namine pėdų kauke, kurią visiškai lenvai pasigaminsite iš namuose esančių produktų.

Pėdų kaukė

  • 4 valgomieji šaukštai rupių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • Keli lašai aliejaus
  • Keli lašai glicerino (jeigu jūsų kulnai linkę skeldėti)
  • Šaukštas arba du pieno arba pieno miltelių – jeigu jūsų oda labai išsausėjui

Šia kauke ištrinkite švarią pėdų odą ir ramiai ištiesusi kojas paskaitykite žurnalą. Palaikykite ją apie 10 minučių ir nuplaukite drungnu vandeniu.Po šios kaukės pėdas galite apšlakstyti rožių  arba šalavijų vandeniu (jeigu jo pasigaminote).

O kad jūsų pėdos būtų gražesnės, kasdien prausdamasi duše stokite į šilto vandens dubenį. Šiltas vanduo suminkštins jūsų pėdų odą, kurias tereiks švelniai  nutrinti dilde ir patepti pėdų kremu.

Atagivinkite odą viso kūno kauke

Jeigu vakare turite laiko, palepinkite  nuvargusią savo kūno odą aliejaus kauke. Prieš miegą išsitepkite kūną vos vos pašildytu  šalto spaudimo alyvuogių arba saulėgrąžų aliejumi. Leiskite jam įsigerti ir po to kaip įprastai pasitepkite mėgiamu maitinančiu kremu  ir eikite miegoti.  Jeigu nepamiršite taip atsigaivinti vieną kartą savaitėje, jūsų oda atsigaus ir ilgai išliks stangri ir tvirta.

Pasidarykite blauzdų ir šlaunų masažą

Norite atgaivinti sausą ir pavargusią  kojų odą? Neskubėkite bėgti į grožio saloną. Geriau nusipirkite minkštą masažinį šepetį ir neskubėdama švelniais judesiais patrinkite kojų odą nuo čiurnos iki kelio ir nuo kelio iki klubų. Stenkitės odą ne trinti, bet lengvai spausti aukštyn į viršų. Vienu judesiu stenkitės apimti kuo didesnį odos plotą. Toks masažas pagerina kraujo apykaita ir šiek tiek sumažina pradedantį kauptis celulitą. Jeigu neradote tinkamo masažinio šepečio, galite tokį masažą daryti natūralia plaušine. Darykite tai vienąkart savaitėje.

Jeigu turite 5 minutes

Atgaivinkite savo odą duše

Nusprauskite po dušu. Taip ne tik atgausite jėgas, tačiau atgaivinsite sausėjančią odą. Kad oda ilgiau išliktų stangri, nepamirškite praustis drėkinančiu geliu arba muilu. Darykite tai kasdien ir pastebėsite rezultatus jau po  savaitės.

Atgaivinkite išdžiūvusius plaukus

Blunkančius ir lūžinėjančius plaukus du kartus per savaitę pamaitinkite aliejaus kauke. Sutepkite savo plaukus alyvuogių aliejumi su keliais citrinos sulčių lašais ir uždekite galvą skarele. Po 5 minučių išplaukite juos šiltu vandeniu. Jeigu nepatinka aliejaus kaukė, vienąkart savaitėje prieš miegą sutepkite plaukus plaukų kauke. Galvą plaukite tik ryte. Taip įprasite drėkinti savo plaukus.

Jeigu turite 15 minučių

Vienąkart savaitėje palepinkite savo plaukus garų ir aliejaus kauke.

Prieš prausdamasi duše į dubenį įpilkite verdančio vandens ir uždenkite jį rankšluosčiu. Kol prausiatės, leiskite rankšluosčiui sugerti vandens garus ir sušilti. Išplautus plaukus ištepkite plaukams skirta kauke ir susukite į garuose pašildytą rankšluostį. Jeigu parduotuvėse parduodamomis kaukėmis nepasitikitė, maitinančią plaukų kaukę nesunkiai pasigaminsite namuose.

Maitinanti plaukų kaukė sausiems ir lūžinėjantiems plaukams

Sutrinkite vieną pernokusį bananą ir 1 arbatinį šaukštelį skysto medaus. Šią kaukę tepkite ant drėgnų plaukų ir palaikykite ją 10 minučių. Nuplaukite drungnu vandeniu.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Naudingas straipsnis! Neįtikėtina, kad grožio procedūros įmanomos per 2min. 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *