Apatinio trikotažo mados 2015 metais

Apatinio trikotažo mados 2015 metais- arba koks apatinis trikotažas bus tikrai madingas

Kokios yra 2015 metų apatinio trikotažo spalvos? 


Moteriško trikotažo spalvos 2015 metai

2015 metams dizaineriai siūlo santūrius, neįkyrių spalvų apatinius baltinius. Madingiausi yra juodos,  kūno spalvos, violetinės, tamsiai mėlynos ir alyvinių spalvų deriniai. Gamintojai jau nebesiūlo nepraktiškų ryškių ir kontrastingų spalvų derinių.

Prabangaus trikotažo gamintojai siūlo gaminius iš sidabrinių ir smėlio spalvos audinių. Tačiau madingi ir natūralių raudonų, slyvos spalvos arba rudų spalvų audiniai.

Kokia yra 2015 metų liemenėlių mada?

Mados kūrėjai visų pirma pradėjo siekti, kad apatinis trikotažas atliktų savo pagrindinę funkciją – tai yra puoštų jūsų figūrą ir slėptų jos trūkumus. Todėl madoje yra visų pirmiausia lygios, gerai suformuotos liemenėles, kurios jeigu ir puošiamos,- tai tik tiek, kad šių papuošimų nesimatytų iš po viršutinių rūbų. Liemenėlių dekoras labai saikingas- dažniausiai tik šiek tiek mezginių liemenėlės kaušelio šonuose.

Dizaineriai beveik nesiūlo iš kelių dalių siūtų liemenėlių. Dabar gaminamos liemenėls iš karto liejamos pagal numatytą formą, todėl jose nėra taip negražiai persišviečiančių siūlių. Tokios liemenėlės taip pat išryškina natūralius gražios krūtinės privalumus. Vienok naujoviški apatinių rūbų komplektai siūlo beveik niekuo nedekoruotas liemenėles ir prabangesniais mezginiais dekoruotas kelnaites.

Sezono naujiena – trikampė liemenėlė, kurią dizaineriai siūlo mažą krūtinę turinčioms moterims. Šias liemenėles avangardiškai nusiteikusios amerikietiės nešioja net ant marškinėlių.

Kokios apatinės kelnaitės bus madingos 2015 metais? 


2015 metu trikotazo mados

Stringų mėgėjos tur būt nusivils, nes ši kelnaičių rūšis dingsta iš rimtų parduotuvių lentynų. Jie siūlomi tik erotinių baltinių linijose,- visgi šis rūbas buvo labai nepatogus.

Kadangi 2015 metams dizaineriai nesiūlo ypatingai išsiskiriančių liemenėlių, – kelnaitėms skiriamas didesnis dėmesys. Ypač madingos yra kelnaitės- šortukai. Ypač su pažeminta liemens linija. Neretai šie šortukai yra iš prabangių mezginių, dekoruoti smulkiais blizgučiais.

Apvalesnėms moterims siūlomos apatinės kelnaitės yra paaukštintu liemeniu, neretai su prispaudžiančia pilvuką sistema. Tokios kelnaitės puikiai paslepia nereikalingus kilogramus.

Kokie apatiniai marškinėliai madingi 2015 metais?

Vis dar madoje marškinėliai – body iš mezginių,

Moterims, kurių krūtinė nedidėlė, siūlomi topai iš mezginėlių arba sportinio tipo topai iš medvilnės ir elastano. Reiktų paminėti, jog toks body yra puikus dalykas,nes jis suteiks idealią formą viršutiniams rūbams. Siekiančioms paslėpti keletą nereikalingų kilogramų siūlomi body marškinėliai su didesniu elastano kiekiu. Tiek body tiek marškinėliai yra švelnių spalvų, iš nėrinių arba vos vos pamarginti.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *