Ideali krūtinė

Kaip turi atrodyti ideali krūtinė? 

Ideali krutine

Tokią apklausą atliko Diddžiosios Britanijos plastikos chirurgai.  Pasirodo, jog ideali krūtinė turi būti tam tikrų proporcijų. Tai yra vyrams patinka ne krūtinės forma, bet  jos proporcijos.

Gydytojai apklausė 1300 vyrų, pasiūlydami išsirinkti jiems patraukliausią  ir labiausiai gundančią krūtų formą.

Daugiausia balsų surinko tos nuotraukos, kuriose buvo pavaizduotos tokias porporcijas turinčios krūtys: 45%  krūties liaukos yra virš spenelio linijos o 55% krūties yra žemiau įprastos spenelio linijos. Krūties spenelis yra pasuktas viršun 20 laipsnių kampu. Būtent tokia krūtine didžiuojasi pasaulinio masto gražuolės Scarlett Johansson, Megan Fox, Miranda Kerr, Katy Perry, Kelly Brook ir Karte Middleton. Net 87% apklaustų vyrų jų krūtines pripažino idealiomis. Garsiosios Kim kardašian apvalumų formulė yra 55:45, ir ji užėmė tik trečiąją vietą vertinant krūtinės grožį.

Koks buvo šios apklausos tikslas?

Britų plastikos chirurgai nustatė, jog krūtinės grožį apsprendžia ne pats krūtų dydis, o tai, kur jos yra ant krūtinės ląstos ir kokios yra jų proporcijos. Pasirodo, jog proporcijos 45:55 yra svarbesnės nei paties implanto dydis. Idealia krūtine laikoma ne apvali bet natūraliai atrodanti moters krūtis.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *