Kad manikiūras derėtų su apranga

Ką daryti, kad manikiūras derėtų su apranga? 

Spalvu ratas

Ar niekad neteko susimąstyti, kodėl jūsų išpuoselėtas manikiūras rėžia akis? Neretai  klaida slypi tiesiog neteisingai suderintose spalvose. iš tiesų dailininkai profesionalai ir stilistai detales dažniausiai derina naudodamiesi spalvų ratu. Vos tik jūs suprasite kaip teisingai derinti spalvas, neturėsite sunkumų net netikėčiausiomis progomis.

Patys paprasčiausi  spalvų derinimo principai

1. Kontrastinės spalvos

Nagų dizaineriai mėgsta derinti grynas priešingose spalvų rato pusėse esančias spalvų poras.

Tokias kaip

  • Violetinė- Geltona
  • Raudona- Žalia
  • Balta- Juoda

Tokie spalvų deriniai yra ryškūs, aiškiai suprantami ir labai naujoviški. Tačiau būtent tokie priešingų spalvų deriniai vyrauja gamtoje. Taip prie geltonos spalvos rūbų galite pasirinkti violetinės spalvos laką arba atvirkščiai. Jeigu dėvite alyvinės spalvos rūbus, geltonos spalvos manikiūras atrodys labai stilingai ir natūraliai. Iš tikrųjų, niekas neprieštaraus jog violetinių kardelių žiedlapių geltonas vidurys visai nedera tarpusavyje.Tačiau nepamirškite, jog prie tokio manikiūro reikėtų rinktis tokios pat spalvos detalesx, – pavyzdžiui geltoną kaklaskarę, geltonus batelius ar geltoną rankinę. Tokie gamtos pasiūlyti spalvų deriniai tikrai tiks vasaros ar pavasario metą.

2. Tos pačios spalvos arba panašūs atspalviai

Tiks norinčioms atrodyti madingai, tačiau neiššaukiančiai. Taip mėlynos spalvos nagų lakas derės prie turkio, akvamarino  ar žydros spalvos drabužių.

Geltona spalva derės su oranžine ir jos atspalviais.

Raudonos spalvos rūbai derės su oranžinės spalvos nagų laku.

3. 90 laipsnių kampu išsidėsčiusios spalvos

Toks spalvų derinimas tiks tik drąsioms merginoms. Tačiau jis garantuos sėkmę madų sekėjoms. Iš tiesų tokie spalvų deriniai kaip raudona- mėlyna, mėlyna- žalia visada buvo laikomi ypač stilingais.Tačiau neužmirškite, jog šiuo atveju jūsų rūbai turi atrodyti nepriekaištingais.

Kaip derinti atspalvius?

Ryškios spalvos dažniausiai nesukelia jokių problemų. Tačiau švelnūs ir permatomi nagų lako atspalviai gali atrodyti tiesiog negražiai, jeigu jūsų apranga yra ryški.

Jeigu norite, jog nago plokštelė atrodytų didesnė ir ilgesnė – rinkitės pastelinės spalvos arba permatomą nagų laką.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *