Kaip atrodyti aukštesnei ir lieknesnei?

Kaip atrodyti aukštesnei ir lieknesnei?

Kaip atrodyti lieknesnei

15 išbandytų  gudrybių, kurios padės tapti lieknesne ir aukštesne.

1. Pasitelkite į optinę iliuziją ir raštus

Raštuotos  ir optinę iliuziją sukuriančios suknelės gali išryškinti jūsų apvalumus būtent tose vietose, kur jų reikia ir optiškai susiaurinti liemenį ten, kur to ypač reikia. Geriausia, jeigu tokia suknelė bus iš prigludndančio audinio. O raštai turėtų jūsų neužgožti.

2. Labiausiai jus lieknins kūgio pavidalo kelnės

Kūgiškos kelnės siaurėja į apačia ir yra patogiai plačios ties liemeniu. Dar labiau liekninantis variantas – kūgio formos kelnės su kantu. Tokios kelnės siaurėja į apačią ir kojos atrodo optiškai ilgesnės, o jūsų figūra aukštesnė ir lieknesnė. Liemenį padės užmaskuoti tinkamai parinktas plonas dirželis.

3. Rinkitės prailgintą švarkelį

Prailgintas švarkelis pridengs plačius klubus. Tačiau atminkite, jog švarkelis turėtų būti gerai liemenuotas. Kuo ilgesnis švarkelis, – tuo plokštesnis atrodys jūsų pilvukas.

4. Tinkamai pasirinkite rankinę

Iš tiesų, kuo didesnė yra  rankinė, tuo mažesnė atrodo ją nešiojanti moteris. Prisiminkite hipių laikus- didelės rankinės, dideli akiniai ir romantiški ilgi sijonai darė merginas trapesnėmis nei jos buvo iš tikro. Kodėl gi to neprisiminus dar kartą?

5. Tegyvuoja platformos

Platformos vis dar gyvos ir yra tikras išsigelbėjimas putlutėms ir neaukštoms moteriškaitėms. Iš tikro patogiai parinktas paslėptos platformos aukštis suteiks jūsų kojoms grakštumo ir pridės bent 5 trūkstamus centimetrus.

6. Rinkitės V formos apykaklę

V formos apykaklė gelbės turinčias didelę krūtinę. Šis stulbinantis išradimas nukreips dėmesį nuo pernelyg įspūdingo biusto į kaklą ir jūsų lūpas. Neužmirškite tinkamai pasirinkti vėrinio, kad būtumėte nepakartojamai graži.

7. Pieštuko formos sijonas- tik padės išryškinti jūsų klubų grožį 


Kaip atrodyti aukstesnei

Ar niekad neteko susimąstyti, jog labiausiai figūrą išryškina būtent pieštuko formos sijonas. Jis turi du privalumus- pabrėžia klubų liniją ir optiškai susiaurina storokas blauzdas. Svarbiausiai tinkamai pasirinkti šio sijono ilgį. Na o šiuo metu grįžta siaurėjantys žemiau blauzdų siekiantys sijonai,- tinkantys beveik visom tikrom moterim.

8. Nebijokite pilvuką prispaudžiančių suknelių

Išradingieji dizaineriai jau senokai kuria ypatingas sukneles, kurių vidurinioji dalis yra sustiprinta tampriu audiniu. Jos vadinamos tummy- tuck arba secret support. Tokia suknelė padės jums iš karto atsikratyti net 10 kilogramų, nes pilvukas bus gerai paslėptas. Tiesa, jos nėra pigios, tačiau tai tikrai verta dėmesio investicija, kuri puikuojasi beveik visų žvaigždžių garderobuose.

9. Pasinaudokite Oversized stiliumi

Išplatinta Oversized drabužių pečių linija iš karto padės atrodyti bent 10 kilogramų lengvesnei. Vienas perspėjimas – rinkitės ryškios ir aiškios spalvos lietpaltį ar švarką. Jeigu didžiuojatės didele krūtine- venkite dvigubai atverčiamų atlapų, nes jie sustabdys žvilgsnį būtent ten, iš kur jūs norite jį nukreipti.

10. Pasinaudokite kliošo siūlomais privalumais

Į madą grįžtantys kliošo kirpimo sijonai yra vieni iš moteriškiausių mados kūrinių. Jie paslepia beveik visus figūros trūkumus. Dar daugiau, – jeigu kliošas siekia blauzdų vidurį ir šalia jo dėvimi dailūs smailianosiai aukštakulniai- jūsų grakštumui lygių nebus. Juolab, tikrai atrodysite bent 5 centimetrais aukštesnė.

11. Rinkitės grubų laikrodį ir stambius papuošalus

Grubūs vyriški ir sportiniai laikrodžiai moterims siūlomi ne veltui. Toks laikrodis optiškai sumažins stamboką riešą, todėl jūsų rankelė ir atrodys kaip grakšti  moteriška  rankelė o ne kaip meškos letena.

12. Rinkitės stambų kaklo vėrinį

Šiuo metu madingi stambūs ir sunkūs vėriniai. Tokie vėriniai yra išsigelbėjimas bet kokio sudėjimo moteriai. Jie prikausto dėmesį, todėl jūsų krūtinės dydis ar liemens apimtis tampa tiesiog nepastebimi.

13. Tinkamai pasirinkite liemenėlę

Jūsų krūtinės dydis kinta keičiantis jūsų svoriui. Todėl gerai parinkta liemenėlė gali paslėpti nereikalingus apvalumus ir išryškinti jūsų figūros privalumus. Jeigu nežinote kaip ją pasirinkti, – kreipkitės į parduotuvėse dirbančius konsultantus – jų profesija yra parinkti jums asmeniškai tinkantį apatinį trikotažą.

14. Rinkitės priglundančio silueto suknelę

Į madą sugrįžta moteriškos suknelės. Skubėkite tuo pasinaudoti. Ties liemeniu prigludusi ir jį aptempianti suknelė su lengvai plazdanču sijonėliu sukurs liemens liniją ir paslėps nemalonius ant klubų ir sėdmenų besikaupiančius riebalų kalnelius.

15. Rinkitės džinsus su sustiprintu pilvuku

Dizaineriai yra sukūrę nuostabią džinsų liniją, kuri prispaudžia pilvuką, dėl ko jis atrodo žymiai plokštesnis. Tokie džinsai yra siuvami iš didesnį elastano kiekį turinčios medžiagos, o ties liemeniu yra specialūs pilvuką prispaudžiantys įsiuvai. Tokių džinsų privalumas – užpakaliukas taip pat atrodo žymiai stangresnis.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *