Kaip puoštis 2015 metų išvakarėse?

Kaip puoštis 2015 metų išvakarėse? 

Kaip apsirengti pasitinkant 2015 metus

Ateinantys 2015 metai yra medinės avies arba medinės ožkos metai. Kaip jūs turėtumėte atrodyti, kad šie metai būtų ypač sėkmingi ir laimingi?

Kokia turėtų būti jūsų rūbo spalva?

Astrologai teigia, jog jūsų rūbai kažkuo turėtų priminti būsimųjų metų šeimininkę. Taigi, prisiminkite kaip atrodo avytė or ožkytė? Pilka, balta, pilkšva, sidabrinė, smėlio spalva. netgi juoda. Ką gi nesudėtinga, prabangi ir graži spalvų paletė. Ar audinys turi būti lygus ar raštuotas? Tai sprendžiate tik jūs. Tačiau jeigu jau mėgstate raštuotus audinius, geriau šiais metais rinktis stambius ornamentus.

Astrologai teigia, jog avys ir ožkos yra labai emocingos, todėl ateinantys metai žada jausmų audras. Na, o jeigu jūs trokštate įžiebti kažkieno aistrą, tikrai neapsiriksite pasirinkę rubino, šermukšnio, plytos spalvos ar raudonojo vyno spalvų aprangą. Tokia apranga puikiai derės su alyvinės ir violetinės spalvos aksesuarais.Juolab, kad dizaineriai sekantiems metams jau pasirinko raudonojo vyno- Marsalos spalvą. Prie šios spalvos dera beveik viskas, todėl galite eksperimenuoti netgi su tokiomis spalvomis kaip juoda ir smaragdo žalumo spalva.

Kokie rūbų kirpimai patiks avytėms?

Na, visi žino, jog avys mėgsta turėti savo stilių ir savo nuomonę, todėl joms tikrai neįtiksite, kad ir kaip besistengtumėte. Todėl rinkitės tai kas jums asmeniškai tinka ir patinka. Taip būsimų metų šeimininkė supras, jog jūs taip pat esate ne iš kelmo spirtos. Norite trumpos suknelės- prašom. Norite gilios iškirptės- o kodėl gi ne? Mėgstate ekstravaganciją? Dar nuostabiau. Šaliai, klostės, kaspinai, šaliai, šalikėliai, bantai, bantukai- viskas galima. Jūs norite būti gražios,- tai ir būkite.

2015 metus galite sutikti pabrėždamos savo asmeninį žavesį, asmeninį grožį ir seksualumą- kad ir kaip tai bebūtų keista.

O kailiai ir megziniai?

Ar matėte avį be šiltos garbanotos vilnos? Tik nukirptą. – o tai būna tik vienąkart metuose. Taigi, sutikdamos naujuosius galite drąsiai dėvėti mezginius- kuo jie turtingesni, tuo gražiau, Avims patinka natūrali vilna ir medvilnė. Na, o jeigu mezginys raštuotas, bumbuluotas- nuostabu. Kaip tik tokios ir yra avelės. Rinkitės kuo prabangesnius, ir kuo ryškesnius raštus, nebijokite žaisti audinio tekstūromis, drąsiai derinkite kutus ir karulius.

Na, o jeigu mažą suknutę suderinsite su karakulio kailio  ar trumpaplaukiu kailiniu švarkeliu arba apsiaustėliu- tikrai taipsite vakaro pažiba.

Šukuosenos, papuošalai ir kvepalai

Avytės mėgsta turtą. O jų turtas ir yra avies garbanos. Taigi, – drąsiai naudokitės plaukų suktukais. Kokia bebūtų jūsų plaukų spalva ar ilgis – nebijokite jų sugarbanoti. Ateinančiais metais karaliaus garbanos, todėl pradėkite šukuoseną bandyti jau dabar. Kol dar yra laiko. Avelės mėgsta kasas ir kaseles, todėl jų taip pat nebijokite ir negailėkite.  Na, o jeigu jūsų plaukai tiesą sakant tokie trumpi, jog garbanėlių nesuriesite? Nenunsiminkite. Vienąkart metuose avytės nuplinka. Taigi, nieko nenutiks, jeigu Naujuosius metus sutiksite nusikirpusios ,,šalmo“ stiliumi- ypač trumpai.

Kokie papuošalai patinka avims?

Švelniai tariant – skambūs ir ryškūs, tokie kokie buvo madingi apie 70 praėjusio amžiaus metus. Taig, jeigu turite varpelių, pasagėlių, barškučių, būgnelių, – visa tai jai tiks ir patiks.Idealu, jeigu jie skamba,- tačiau jeigu tai tik imitacijos-irgi puiku, Nebijokite puoštis odiniais ar lininiais diržais, diržėliais, šniūreliais ir virvelėmis. Kuo daugiau čigoniško ažūro- tuo gražiau.Tiks papuošalai iš medžio ir vario

Mėgstančioms prabangą vakaro šeimininkėms puikiausiai tiks  perlų vėriniai, kuriems abejingų beveik neatsiras.

Na o kokie gi kvepalai patiks avytei?

Avis mėgsta natūralius gėlių ir gamtos kvapus. Tačiau pasirinkdamos aistringus aguonos ar pačiulių aromatus, jjos tikrai neįžeisite. Svarbiausia – viskas su protu.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *