Raudona rūbų spalva

Ką reiškia raudona rūbų spalva? 

Raudonos spalvos drabuziai

Raudona yra pati ryškiausia vaivorykštės spalva. Todėl nenuostabu, jog ją mėgsta ne visi. Psichologai linkę teigti, jog raudonos spalvos rūbus mėgsta užsispyrę, valdingi, tvirti ir sunkiai besivaldantys žmonės. Jautrius ir romantiškus žmones raudona spalva neretai tiesiog erzina.

Taigi, ne kiekviena moteris ryžtasi dėvėti šios spalvos suknelę. Juolab, jog raudona suknelė neturėtų būti dėvima kasdien.

Tačiau raudonos spalvos detalė- pavyzdžiui skarelė, -tikrai padės atkreipti į save vyrišką dėmesį, jeigu jums jo tikrai trūksta.Vienok vyrai greičiau atkreipia dėmesį į moteris, kurių rūbuose yra yra kuklesnių raudonos spalvos atspalvių – vyšnios, avietės, raudonojo vyno.

Psichologai teigia, jog raudonos spalvos apatiniai baltiniai padės jums jaustis būtent taip kaip norite, todėl jausitės mažiau susikaustę. Statistikai teigia, jog erotiškiausiais laikomi būtent raudonos spalvos apatiniai baltiniai. Taip yra ne veltui- raudona spalva nuo senovės laikoma meilės, aistros, troškimų ir komforto simboliu.

Rytų kraštuose nuotakos rūbai neretai būdavo raudonos meilę simbolizuojančios spalvos.

Koks raudonos spalvos atspalvis tinka būtent jums?

Šviesiaplaukės (pavasario tipo moterys)

Jūs esate pavasario tipo moteris, jeigu jūsų oda yra labai šviesi, o  natūrali jūsų plaukų spalva svyruoja tarp šviesiai geltonos iki auksinės- kaštoninės spalvos, o akys yra žalsvo atspalvio.

Pavasario tipo moterims tinka koralų, omarų, liepsnos ir oranžiniai raudonos spalvos atspalviai.

Vasaros tipo moterys

Jūs esate vasaros tipo moteris, jeigu jūsų odos spalva yra labai blyški ir yra šalto atspalvio, jūsų plaukai yra šviesaus vario arba peleninio atspalvio kaštonų spalvos, o akių spalva žydra, pilkšva ar žalsva.

Vasaros tipo moterims tinka avietės, raudonojo vyno arba permatomos rožinės spalvos.

Rudens tipo moterys

Jūs esate rudens tipo, jeigu jūsų oda yra labai balta, beveik permatoma ir jos atspalvis gali svyruoti iki auksinio. Jūs turite daug strazdanų, jūsų plaukai yra visų rusvos spalvos atspalvių (liaudiškai vadinamų „ryžais“), o jūsų akių spalva yra žydra arba ruda.

Rudens tipo moterims tinka visi rūdžių atspalviai, raudonai rusvi tonai ir granato spalvos.

Žiemos tipo moterys

Jūs esate žiemos tipo jeigu jūsų odos atspalvis svyruoja nuo balto porceliano iki alyvinės, jūsų plaukai labai tamsūs o akių spalva yra tamsiai mėlynos arba tamsiai rudos spalvos

Žiemos tipo moterims tinka bordo, burgundiškojo vyno spalvos ir vis melsvi šių spalvų atspalviai, bei vaiskiai raudona spalva.

Kaip nešioti raudonos spalvos rūbus?

Raudona spalva yra signalinė spalva. Tai reiškia, jog ji visada patrauks aplinkinių žvilgsnius. Todėl dizaineriai visada laikosi taisyklės, jog raudonos spalvos atveju mažiau raudonos spalvos visada reiškia geresnį rezultatą.

Ypatingai liekno sudėjimo merginos ir moterys gali sau leisti raudoną spalvą beveik visame aprangos derinyje.

Jeigu jūsų figūra yra smėlio laikrodžio tipo, raudonos spalvos rūbas geriau atrodys ant viršutinės kūno dalies.

Jeigu jūs esate apvali, jūs galite nešioti raudonos spalvos rūbus, tačiau geriau atrodysite, jeigu ši raudona spalva bus prigesinta- bruknių, spanguolių, tamsiai avietinių atspalvių.

Raudonas švarkas

Raudonos spalvos švarkas gali būti bet kokio stiliaus. Jis geriausiai derės su juoda arba pilka darbui pritaikyta suknele. Toks švarkas taip pat derės su džinsinio audinio kelnėmis ar šortais ar siaurėjančiomis kelnėmis. Sušvelninti raudono švarko daromą įspūdį galite dėvėdamos smėlio, rožinės spalvos, baltos ar pilkos spalvos detales ar palaidines.

Raudonos kelnės

Šiuolaikinė mada yra labai demokratiška, todėl vartotojoms yra siūlomos ne tik raudonos kelnės bet ir raudonos spalvos džinsai, kurie gali būti nešiojami ne tik vasarą bet ir rudenį ar žiemą.

Prie raudonos spalvos kelnių gali tikti sunkus megztinis, odinė striukė arba storas švarkas. Šiuo atveju reikia atsargiai rinktis detales.

Raudonas kostiumas

Tokį derinį gali rinktis ne kiekviena moteris. Kodėl? Raudonos spalvos kostiumėliui turi būti pasirinkta tinkama proga. Tuo labiau, jog ši raudona turi būti tokio atspalvio, jog nesuerzintų aplinkinių.

Prie raudonos spalvos kostiumėlio derės juoda bliuzelė, juodi bateliai ir kuklios detalės.Kostiumėlis atrodys geriau, jeigu visos jį papildančios detalės bus vienodo atspalvio. Taisyklė galioja ir tuomet, jeigu raudoną spalvą keisite į purpurinę.

Sijonas ir suknelė

Raudonas sijonėlis papuoš bet kurią merginą. Tačiau šiuo atveju labai atsargiai reikėtų rinktis kokio ilgio yra šis sijonėlis.

Tokį raudoną sijonėlį galima derinti su vienspalve, raštuota (print tipo raštais) bluzele, megztuku arba laisvo kirpimo topu.

Prie tokios spalvos sijonėlio geriau derės juodi arba smėlio spalvos bateliai.

Raudona suknelė tiks kasdienai, jeigu ji bus paprasto ir nesudėtingo kirpimo. Prie jos puikiai tiks lengvas švarkelis arba lengva striukė.

Jeigu raudona suknelė skirta šventėms- kaip ją pasirinksite priklauso tik nuo jūsų pačių drąsos ir užmoju.Čia galioja tik viena taisyklė- būsite dėmesio centre, norite to ar nenorite. Taigi, jeigu netinkamai pasirinksite bent vieną detalę, – galite sugriauti visą savo veiksmų planą.

Kada raudonos spalvos rūbų dėvėti negalima?

Raudonos spalvos rūbai yra dėvimi, kai jums būtina atkreipti į save dėmesį ir jūs nebijote to parodyti viešai. Jie tinka scenai, pasimatymui, pasilinksmininmams. Vienareikšmiškai raudonos spalvos rūbai niekada nedėvimi einant į pokalbį dėl darbo, naujų pareigų arba bet kokį dalykinį pokalbį. Tai gali būti palaikyta įžeidimu, o jūsų pastangos sublizgėti gali būti suprastos kaip arogancija.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *