Kaip teisingai pasidažyti lūpas

Kaip teisingai pasidažyti lūpas 

kaip teisingai pasidazyti lupas

Regis kas čia ypatingo? Perbraukei per lūpas lūpų dažais ir viskas. Pasirodo, jog lūpų grimavimas yra toks pat menas kaip ir veido.

Taigi, kaip dažytis, jeigu norite, jog jūsų lūpos būtų ryškios, tačiau neatrodytų vulgariai?

1. Sukuriame kontrastą

Paslaptis- kontrasto sukūrimas. Pirmiausia jums reikia pasinaudoti baltu kosmetiniu pieštuku. Baltu kosmetiniu pieštuku jums reikia apvesti lūpų kontūrą. Taip jūs pabrėšite savo odos baltumą. Kad pieštuko apvadas nebūtų pernelyg matomas, – jį šiek tiek užtušuokite šuokite pirštu.

2. Pasirenkame lūpų dažus 

Sekantis jūsų žingsnis- išryškinti lūpų formą jau spalvotu pieštuku. Šis pieštukas turi atitikti lūpų dažų spalvą arba būti jai labai artimas. Darome tą patį kaip ir prieš tai,Spalvotu lūpų pieštuku apibrėžiame lūpų kontūrus.Pradėkite brėžti nuo lūpų vidurio ir brėžkite link lūpų kampučių. Būkite atsargios – lūpų kampučių pasiekti nereikia. Padarykite tą patį brėždamos lūpų kontūrus į priešingą pusę.

Jeigu jums atrodo, jog persistengėte su raudonu pieštuku,- nieko tokio. Tiesiog užbalinkite jį baltu kosmetiniu pieštuku.

3. Padažykite lūpas pasirinktais lūpų dažais

Lūpų dažai yra tepami po apibrėžtais kontūrais. Dažydamos viršutinę lūpą pažvelkite į veidrodį. Viršutinės lūpos vidurys yra vadinamas labai gražiai – Kupidono lanku. Tačiau mums jis įdomus todel, kad lūpas dažais padengsite tolygiau jeigu pradėsite dažyti lūpą nuo šios vietos. Prieš pradėdamos tepti lūpų dažą nuo šio lanko kampučių brėžkite įstrižą liniją į lūpos apačią. Padarykite tą pattį iš priešingos pusės. Taip jūs gražiai padengėte sunkiausiai dažomoą viršutinės lūpos vietą. Iš esmės ant lūpos nupiešėte x raidę. Dabar jau galite dengti lūpų dažu likusią lūpos dalį. Stenkitės neperžengti apibrėžtų lūpos kontūrų.

4. Papūskite lūpas

Kad lūpos atrodytų putlesnės, reikia patamsinti apatinę lūpą. Paprastai yra tamsinami apatinės lūpos kampučiai.

Lūpos taip pat atrodys putlesnės, jeigu jų vidurys labiau blizgės. Tai padarykite teptuku užtepdamos lūpų blizgesį ant lūpų vidurėlio.

Viskas. Jūsų lūpos dabar tikrai pačios gražiausios. Neužmirškite šypsotis.

tipsasMūsų Tipsas 

Jeigu norite , kad lūpų dazai nepaliktų dėmės ant jūsų dantų, – tiesiog apžiokite lūpomis geriamąjį šiaudelį ar į burną įkištą pirštą. Dalis lūpų dažų prilips ant šiaudelio ar ant piršto, o ne ant jūsų dantų. Darykite tai, tik tuomet kai niekas nemato. Tačiau visos merginos žino, jog makijažas visuomet atliekmas be liudininkų.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *