2015 metų žiemos sezono batai

2015 metų žiemos sezono batai 


2015 metu batai

2015 metų žiemos sezonui skirti batai visų pirma orientuoti į visur skubančią ir daug vaikštančią moterį. Orai žiemą nelepina, todėl kasdienai skirti šio žiemos sezono batai yra patogūs, dažniausiai be pakulnės ir aukštu aulu.

Patys madingiausi šią žiemą yra vadinamieji Rider stiliaus batai. Daug negudraujant tai jojikų batai, kurie yra ypatingai stabilūs, todėl su jais sunku paslysti. Jojiko batai saugo blauzdą nuo blogo oro, nes jų aulas siekia kelius. Padas grubus, grublėtas, pakulnė ne aukštesnė kaip 2-3 centimetrai. Tokie batai atlaiko visus orų išbandymus ir tinka bet kuriai moteriai.

Kokia oda madinga 2015 metų žiemos sezoną?

Madingiausi šio sezono batai yra iš labai storos ir kietokos, gerai formą išlaikančios odos. Visi jie labai aiškių kontūrų, aiškių linijų. Mėgiama blizganti lygi oda. Tačiau brangesni batai imituoja krokodilo ar pitono odą. Zomšinių batų ir batelių beveik nėra.O jeigu jie ir siūlomi- yra ant ypatingai grakščios pakulnės.

Kokios apdailos detalės madingos šį sezoną?

Ilgaauliai puošiami dirželiais, pentinais, storais raišteliais, sagtimis. Žodžiu- madingos visos jojimo aprangos ir kareiviškos detalės. Tikras rojus gotų stiliaus mėgėjams. Neretai batai puošiami dygliais, spaudėmis, grandinėmis, grandinėlėmis, segėmis ar tiesiog masyviomis metalinėmis sagtimis. Batų su užtrauktukais visgi nėra daug. Tačiau užtrauktukas yra įsiūtas kiek netikėtoje vietoje – ne viduje, bet iš šono. Ypatingai daug dėmesio skiriama padui-  neretai jis yra  labai grubus, ypatingai storas. Madingi Uggi stiliaus batai- visiškai lygiu padu, be jokių puošmenų ir detalių. Tiesiog batai.

Kokios batų spalvos vyrauja šiais metais?

Ant podiumų karaliauja juodos spalvos ilgaauliai. Tai nenuostabu. Tradiciškai jojimo batai ir yra juodos spalvos. Kai kurie dizaineriai, pvz. Michael Kors siūlo juodos ir šviesiai rudos spalvų derinius. Taip pat madinga vyšninė ir ryškiai raudona spalva.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *