Detoksikuojančios programos

Detoksikuojančios programos 


Detoksikuojancios programos

Detoksikuojančios programos yra puikus būdas atsigauti po švenčių maratono. Ypač jeigu per šventes šiek tiek suapvalėjote ar veidukas tapo blyškesnis.

Kuo skiriasi įvairių SPA salonų siūlomos detoksikuojančios programos?

Visų jų tikslas yra tas pats – sugrąžinti prarastas jėgas, sustangrinti glembančią odą ir grąžinti jai jaunatvišką skaistumą.

Talasoterapija

Žinoma jau nuo gražuolės Kleopatros laikų. Tai maudymasis jaunystę grąžinančiose voniose.Talasoterapijos procedūros pradėtos taikyti Prancūzijoje apie 1900 metus. Šiuo metu pasaulyje yra beveik 100 garsių talasoterapijos centrų, kurie dažniausiai yra įsikūrę prie vandenyno ar jūros. Garsiausi iš jų yra Prancūzijoje, prie terminių vandenų. Dažniausiai talasoterapjios metu yra taikomi įvyniojimai į jūros dumblius arba bent maudynės jūros dumblių voniose. Procedūrų metu naudojami specialūs jūros dumbliai spirulinos. Juose yra net 70% baltymų, beta karotino, vitamino C, vitamino B12, cinko, seleno, magnio ir daug nepamainomų amino rūgščių. Taigi, jūros dumbliai ne tik sustangrina odą, tačiau ir padeda sustiprėti imunitetui, bei numesti per šventes priaugtus kilogramus. Kadangi ne kiekviena moteris gali vykti į prabangų talasoterapijos centrą, SPA centruose taikomos ir pigesnės detoksikuojančios procedūros su jūros dumbliais.Procedūros šiek tiek pigesnės nei įvyniojimai, tačiau ne mažiau efektingos.

Plačiausiai žinoma – detoksikuojanti vonia su jūros dumbliais ir eteriniais aliejais.

Jeigu jūs turite hidromasažinę vonią namuose, -galite tiesiog nusipirkti SPA salonuose parduodamų jūros dumblių ir aromatinių aliejų.Šiose procedūrose dažniausiai naudojami eukalipto, rozmarino ar kadagių aliejai. Tokios detoksikuojančios vonios ar įvyniojimo poveikis matosi jau iš karto, tačiau kad tikrai pajustumėte poveikį sveikatai , reikia bent 3-4 procedūrų. SPA salonai paprastai siūlO kompleksines vonios ir masažo paslaugas,- tai padeda greičiau atsigauti. Neturinčioms hidromasažinės vonios spirulinos vonios taip pat padės, tačiau jūros dumblius visgi reikės įsigyti SPA salone.

Purvo vonios

Tai vienas iš gerai Lietuvėms pažįstamų malonumų, kuriais garsėja Druskininkai. Tačiau gydomojo purvo vonias galima atlikti ir SPA salone arba namuose. Kuo ypatingas gydomasis purvas? Jis pagerina bendrą savijautą, limfos ir venų kraujotaką ir grąžina jėgas. Visgi gydomasis purvas yra gan veikli jėgas grąžinanti priemonė, todėl prieš patraukdami į balneoterapijos paslaugas siūlančią sanatoriją, pasitarkite su jus gydančiu gydytoju.

SPA siūlomos gydomojo purvo procedūros taip pat derinamos su masažu, terminėmis voniomis, odos kaukėmis. Viskas dažniausiai priklauso nuo to, kiek jūsų piniginė gali sau leisti.

Deguonies kokteiliai

Viena iš smagiausių jėgas grąžinančių priemonių. Ypač tinka namisėdoms ir retai saulutės spindulius matantiems žmonėms.Deguonies terapijos seanso metu jūsų oda veikiama beveik grynu deguonimi. Šio deguonies koncentracija yra ne mažiau 98%. Palyginkite su mažiau nei 20% ore esančiu deguonies kiekiu. Tai odai jaunystę gražinanti procedūra, kurios metu sumažėja tinimai, maišeliai po akimis ir pradeda normalizuotis medžiagų apykaita.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *