Ką daryti kad kojinės tarnautų ilgiau?

Ką daryti kad kojinės tarnautų ilgiau?

Kaip priziureti kojines

Kojinės ir pėdkelnės yra tarsi antroji oda. Jos paslepia odos trūkumus, išryškina figūros linijas ir papildo jūsų aprangos ansamblį. Viena bėda – kokybiškos pėdkelnės ir kokybiškos kojinės yra brangios. Jos ne tik brangios, jų amžius labai trumpas, nes jos tuojau pat plyšta. Ir kuo jos brangesnės, tuo greičiau jos plyšta- na bet gal taip atsitinka tik man vienai?

Kaip prailginti kojinių ir pėdkelnių gyvenimo laiką?

Žinau du būdus, kurie tikrai veikia. Jeigu jūs netyčia žinote daugiau,- palikite komentarą.

Pirmasis būdas

Supurkšti kojines plaukų laku. Būdas paprastas ir veiksmingas. Kai tik užsimausite kojines ar pėdkelnes , supurkškite jas plaukų laku. Jausmas nėra ypatingai malonus, tačiau kojinės tikrai nesuplyš vos tik jas užsimovus ir išlaikys daugiau nei vieną dieną. Metodas tikrai veikia, ir yra ne kartą išbandytas.

Antrasis būdas

Vos tik nupirktą naujų kojinių porą- net neišpakuotą įdėkite į šaldiklį. Geriau palaikyti per naktį. Šis metodas yra pigesnis, tačiau nėra toks veiksmingas.

 tipsasMūsų tipsas

Šiuo metodu pasidalijo viena milijonierė, kuri tikrai moka skaičiuoti pinigus. Ji niekada neperka pėdkelnių, tačiau perka po kelias poras brangių kojinių. Ji niekad neperka vienos poros, tačiau visada perka kelias tos pačios spalvos ir to paties gamintojo kojinių poras. Kodėl? Kojinės paprastai plyšta ne abi iš karto. Na, kodėl taip yra nežinau, tačiau dažniausiai nubėga viena kojinė, o kita – sveika, nors tu ką.Taigi, Suplyšusią kojinę tiesiog panaudokite buityje – sudėkite svogūnus, nunerkite kilimėlį ar panaudokite viryklei šveisti. O prie nesuplyšusios kojinės priderinkite kitą iš sekančios pakuotės. Skamba keistai, – tačiau ant jūsų kojytės neparašyta iš kokios pakuotės yra pirmoji, o iš kokios pakuotės antroji kojinė. Žinoma, mes kalbame tik apie kokybiškas kojines, kurios yra vertos investicijos.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *