Kaip išsirinkti nagų laką?

Kaip išsirinkti nagų laką?

Kaip issirinkti nagu laka

Kosmetikos parduotuvėse parduodamo nagų lako įvairovė užima kvapą. Tačiau ne kiekvienas nagų lakas yra kokybiškas, juolab ne kiekvienas iš siūlomų lakų yra būtent toks, kurio jums reikia. Kaip išsirinkti nagų laką, kad mažiausiai nukentėtų jūsų piniginė?

Jums tikrai pravers šie patarimai.

Pirmiausia jums reikalingas toks nagų lakas, kuris vienodu sluoksniu padengs nago plokštelę. Tai yra toks nagų lakas neturi būti pernelyg skystas, kad neišsilietų į nago plokštelės pakračius.

Antra– geras lakas neturi būti pernelyg skystas ir neturi būti pernelyg tirštas.

Trečia gero lako savybė geras lakas turi greitai džiūti. Kuo ilgiau džiūsta lakas, tuo ilgiau sugaišite manikiūro procedūrai.

Taigi, kaip išsirinkti jums asmeniškai tinkantį nagų laką?

1. Prieš pirkdamos jums patikusio laiko buteliuką, paprašykite, kad parduotuvėje dirbanti konsultantė parodytų jame esantį šepetėlį. Šepetėlio plaušeliai turi būti vienodo ilgio. O pats nagų lako šepetėpis jokiu būdu neturi būti gauruotas. Atkreipkite dėmesį į šepetėlio ilgį,- jis neturi būti nei per ilgas, nei per trumpas. Idealaus nagų lako šepetėlis turi būti vos vos aukščiau nuo lako buteliuko dugno.

2. Jeigu jums patiko lako spalva ir norėtumėte šį laką pirkti,- nebijokite paimti buteliuką į rankas ir jį pakratyti. Jeigu kratant išgirsite lengvą tarškėjimą- puiku. Lako butelaityje yra metalinis rutuliukas, kuris padės lakui pernelyg nesutirštėti ir išlaikyti vienodą jo tirštumą.

3. Jeigu jau nusipirkote jums patikusį nagų laką, – neužmirškite, jog jį reikia tinkamai saugoti. Geriausia jį laikyti atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių. Lakui taip pat kenkia pernelyg didelis karštis ir pernelyg didelis šaltis. Jokiu būdu nelaikykite nagų lako šaldytuve ar prie radiatoriaus.

4. Jeigu jūsų nagų lakas yra pernelyg tirštas, – jį praskiesti reikėtų tik specialiu skiedikliu. Acetonas nėra tinkama lako skiedimo priemonė, nes gali pakeisti lako spalvą ir jo džiūvimo laiką.

5. Jeigu jūs netyčia nusipirkote pernelyg skystą nagų laką,- tiesiog palikite buteliuką atvirą kelias minutes. Jame esantys tirpikliai išgaruos ir nagų lakas sutirštės pats.

6. Jeigu jūs negalite skirti daug laiko nagų lako džiovinimui,- prieš lakuodamos nagus pusę valandos palaikykite lako buteliuką šaldyduve. Po tokios šalčio atakos nagų lakas išdžius daug greičiau.

7. Nagų lako džiuvimo laikas sutrumpės jeigu naudosite specialias džiovinimo priemones– purškiamą nagų lako džioviklį arba aliejinį nagų lako džioviklį. Aliejinis džioviklis laikomas pačiu efektyviausiu- juo apdoroti nagai išdžiūsta per 2-3 minutes.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *