Kaip kvėpintis kad kvapas išliktų ilgiau?

Kaip kvėpintis kad kvapas išliktų ilgiau? 


Kaip kvepintis kad kvepalai isliktu ilgiau
Mūsų močiutės žinojo vieną dalyką – tikri kvepalai yra brangūs. Todėl kvepindavosi tik taip, kad kvepalų kvapas būtų juntamas kuo ilgiau. Mados legenda Koko Šanel yra pasakiusi, jog moteris privalo kvėpintis tas vietas, kurias turėtų bučiuoti jos mylimasis. Niekas nedrįs prieštarauti šiam teiginiuI. Tačiau ne visas vietas iš tikro verta kvėpinti.

Taigi, kas lemia kaip ilgai laikysis kvepalai?

Laikas kada jūs kvėpinatės

Pasirodo, jog tai kaip kvepalai laikysis ant jūsų kūno prikllauso nuo to, kada ir kaip jūs kvėpinatės. Didžioji moterų dalis kartoja vieną ir tą pačią klaidą – kvėpinasi prieš pat išskuosdamos pro duris, ypač jeigu ryte anksti skuba į darbą.Ir daro tai tik todėl, kad nuoširdžiai tiki, jog būtent taip kvepalai išlieka ilgiausiai. Tačiau kvepalų gamintojai sako priešingai. Kvėpintis reikia tuomet, kai jūs tik pradedate rengtis. Ir Kvepalus purkšti ne ant drabužių ar į orą, tačiau ant kūno odos. Tai daryti reikia ne vėliau kaip prieš 30-40 minučių kai jūs išeinate iš namų. Pasirodo, jūsų rūbai sugeria kvepalų aromatą ir neleidžia jam keistis laikui bėganti.

Kvėpinama kūno dalis

Jau senovės rytų moterys žinojo taisyklę. Norite, jog kvepalai trauktų dėmesį, – kvėpinkite pulsuojančias vietas. Būtent šiose vietose kraujagyslės yra arčiausiai odos, todėl sušilusių kvepalų aromatas būtent šiose vietose yra stipriausias? Kokios tai vietos? Jūsų riešo vidinis paviršius, priekinis kaklo paviršius, smilkiniai, kirkšnys.

Plaukai

Jeigu norite, jog jus tiesiogine prasme suptų kvepalų debesėlis, – kvėpinkite plaukus. Tačiau čia slepiasi paslaptis. Kvėpinami tik drėgni, šviežiai išplauti  plaukaiant kurių nėra jokių šukuoseną formuojančių priemonių. Šios priemonės gali stipriai iškraipyti jūsų kvepalų kvapą iki neatpažįstamo. Paprastai kvepalai purškiami atitraukus buteliuką per 20-30 cm nuo galvos.Būkite atsargūs ir nepurkškite kvepalų tiesiai ant plaukų. Geriau tiesiog nerkite į kvepalų debesėlį, kuris ir nusės ant jūsų galvos.

Kūnas

Jeigu norite, jog jūsų kūnas vos vos dvelktų subtiliu kvepalų aromatu,- kvėpinkitės tuojau pat po vonios ar dušo. Tačiau vėlgi, kvepalais reikia supurkšti pusiau drėgną ir bekvape odos priežiūros priemone suteptą odą. Kvepalai geriau prikimba, jeigu oda yra sutepta odą riebinančiu kosmetiniu sviestu.

Ko nedaryti, jeigu norite skaniai kvepėti?

Stenkitės naudoti vieną odos priežiūros liniją. Tai yra to paties kvapo šampūną, prausiklį. kūno kremą, dezodorantą ir tualetinį vandenį. Taip aromatai sustiprins vienas kitą, ilgiau išliks ant odos ir nesipjaus tarpusavyje.

Laikykitės saiko

Jūsų nosis gali priprasti prie to paties kvapo ir jo nebejausti taip stipriai, kaip jį jaučia aplinkiniai. Kad taip neatsitiktų, stenkitės nepadauginti, – nes rezultatas gali būti priešingas nei tikėjotės. Jūsų mėgiami kvepalai užuot traukę tik stums aplinkinius.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *