Kaip vyrus veikia kvapai?

 

Kaip vyrus veikia kvapai? 

Nuostabūs kvepalų aromatai moterims dažniausiai sukelia tik malonius jausmus. Tačiau mokslininkai atrado, jog vyrams ir moterims patinka skirtingi kvapai. Mokslininkai padarė bandymą – dešimčiai vyrų davė pauostyti buteliuką, kuriame buvo kvepalų. Visiems vyrams šis kvapas nepatiko. Tačiau kai tą patį buteliuką tyrinėtojai pasiūlė pauostyti dešimčiai merginų, visos jos pasakė, jog kvepalai yra malonaus kvapo.

Ar žinote ką tai reiškia jums mielosios?

Beveik visos moterys ir merginos parduotuvėje renkasi tokius kvepalus, kurie patinka ir tinka būtent joms. Todėl ir kvepalų gamintojai visų pirma kuria kvepalus moterų o ne vyrų nosims. Tai reiškia tik vieną dalyką – norite jam patikti, – pirkite tokius kvepalus, kurie patinka jums abiems. Nieko čia labai ir neprigalvosi.

Vienok jaunoms merginoms reiktų atsiminti ir tai, jog kvapiąsias kosmetikos priemones reiktų vartoti labai saikingai. Ypač tokias, kurių aromatas yra labai stiprus.Pasirodo vyrus atbaido stiprūs dezodorantų, tualetinio vandens ir aromatizuotų kremų bei muilų kvapai. Jie mieliau jaučiasi šalia moters kai kvapas yra vos vos juntamas. Na, o jeigu jūs nutarėte gyventi sveikesnį gyvenimą, neapsiriksite, jeigu odą valysite ir prausite žolelėmis. Žolelių kvapas iššaukia mažiausiai agresijos, nes yra suvokiamas būtent kaip ,,švaros“ kvapas.

Kokio žolelės pagerina natūralų kūno kvapą?

Šių žolelių yra vaistinėse. Tai jums pažįstami čiobreliai, šventagaršvė, kibusis lipikas,  geltonoji žiognagė. Kūno kvapą sustiprina bet kokia įtampa, nemalonios mintys, kai kurie aštrūs prieskoniai- česnakas, svogūnas, pipirai.

Visada maloniai nuteikia levandos kvapas.

Tai jums gali būti naudinga

Pasirodo, jog senolių įprotis valgyti ir leisti laiką skirtinguose kambariuose yra visiškai pateisinamas. Mokslininkai pastebėjo, jog vyrams labai patinka gaminamo maisto kvapas. Tačiau vos tik gerai pavalgius, šis kvapas vyrus pradeda gerokai erzinti. Tai reiškia, pasilikus virtuvėje po sočių pietų, kyla beveik  90% namuose įsiliepsnojančių ginčų. Kaip to išvengti? Valgykite tik tam skirtame kambaryje ir jį tuoj pat palikite arba  išvėdinkite po valgio.

Taigi, – jeigu tikrai norite jam patikti ir išsaugoti laimę namuose, – nepiktnaudžiaukite kvapais. Kvapai yra galingas ginklas, kuris gali ne tik privilioti, bet ir atstumti. Todėl malonaus jums kvapo geriau ieškokite su antrąja puse.

Keletas stebuklingus darančių kasdieninių kvapų

  • Pasirodo kvapų poveikį mums ir mūsų nuotaikos tyrinėja ne vienas stambus mokslinis institutas. Tačiau šių duomenų tyrinėtojai nelinkę viešinti. Kodėl? Moksliniai tyrimai kainuoja brangiai ir paprastai atliekami tik stambių pramonės gigantų užsakymu. Tačiau kai kurie žinių trupinėliai vis dėlto pasiekia ir mus.
  • Taip visai drąsiai galima teigti, jog muškato riešuto kvapas sumažina susierzinusio žmogaus kraujospūdį ir padeda jam nusiraminti.
  • Pipirmėtės kvapas pasirodo sustiprina geismą, todėl kramtydami mėtų skonio kramtomąją gumą tikrai patrauksite į save dėmesį. Ar ne  dėl to būtent mėtos kvapas išpopuliarino garsiąją Mentos?
  • O kokie kvapai padės jums pasijusti jaukiai? Ieškokite jų gintaro kvapų gamoje, kuri iš esmės yra ladano, vanilės ir pušų balzamų mišinys.
  • Namuose pasijusite tikrai jaukiau jeigu žiupsnelį cinamono kelias minutes pakaitinsite verdančio vandens ar obuolių sulčių puodelyje.

Kokie kvapai šiuo metu yra patys madingiausi?

Kvapai kaip ir apranga turi savo atskiras madas, todėl įnoringieji kosmetikos ir namų apyvokos prekių gamintojai pavydžiai seka šias madas. Ką šiuo metu labiausiai mėgsta pirkėjai? Šiuo metu labiausiai perkami yra vanilės, jūros druskos ir vyšnios žiedlapių kvapo produktai.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *