Kas yra nagų lako bazė?

Kas yra nagų lako bazė?


kas yra nagu lako baze

Nagų lako bazė, sutvirtina nagą ir sukuria lanksčią dangą tarp nago plokštelės ir nagų lako..Iš esmės ji gerina sukibimą tarp lako ir nago plokštelės. Padengus nagą nagų lako baze nagų lakas išlieka ilgiau, neskilinėja ir nepasikeičia nago polkštelės išvaizda.

Ar permatomas nagų lakas yra tas pats kas bazė?

Ne. Tai tas pats nagų lakas tik skaidrus, todėl vietoj bazės naudodamos skaidrų nagų laką iš tikrųjų negausite jokios naudos. Šiuo metu manikiūro priemonės yra skirstomos į bazes ir topus.

Kokią nagų lako bazę pirkti geriausia?

Geriausia bazė yra ta, kuri turi daugiausia nago plokštelę saugančių savybių. Šiuo metu nagų lako bazių pasirinkimas yra įvairus. Vienos iš labiausiai paplitusių – nagų lako bazės su keratinu, šilko dalelėmis, vitaminais. Bazė su šilko dalelėmis geriausiai tinka jeigu jūsų yra ploni ir linkę skilinėti. Tokias bazes gamina Severina ir Lady Rose.

Ar brangios medžiagos yra geriausios?

Taip tikrai yra ne visada. Kartais pasitaiko taip, jog pirkėja moka tik už gražų įpakavimą ir prekės vardą. Todėl pirkdamos bazę pasidomėkite kainomis. Ant visų prekių buteliukų paprastai yra pažymima, koks yra prekės poveikis. Vieni šalina dėmes, kiti gerina nago struktūrą ar išlygina jo paviršių. Jums reikėtų rinktis tokią prekę, kuri atitinka jūsų poreikius.

Kuo naudinga nagų lako bazė ?

Naudodamos nagų lako bazę uš esmės jūs apsaugote nago plokštelė nuo nagų lako pigmentų poveikio. Be to, ji saugo nagus ir todėl ataugantis nagas yra žymiai stipresnis ir sveikesnis.

Kaip rinktis topą?

Topas yra manikiūro amžių prailginanti medžiaga. Be to, gerai parinktas topas leidžia jūsų rankoms suspindėti, Topai taip pat būna skirtingi. Vieni iš jų suteikia lakui lizgesio, kiti padeda apsaugoti laką nuo skilinėjimo. Jų savybės taip pat aprašytos ant parduodamų flakonėlių. tačiau topai turi ir savo trūkumą- jie gali pakeisti nagų dailės piešinį.

Neužmirškite, jog tiek topas, tiek bazė turi dengti absoliučiai visą nago plokštelę – taip apt ir jos galiuką.

Kaip dengiama ši sistema?

Pirmiausia yra pašalinaminagų lako likučiai, nagai nuvalomi ir paruošiami

Po to nagai padengiami vienu bazės sluoksniu

Virš jų dengiami du nagų lako sluoksniai.

Virš nagų lako dengiamas topo sluoksniu.

Viskas. – Jūs tikrai pati gražiausia.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *