Kur mesti centą kad laimė lydėtų visada?

Kur mesti moneta kad visad butum laiminga

Kur mesti centą kad laimė lydėtų visada?

Visi iš mūsų įmetame monetą svetimoje šalyje. Kas į fontaną, kas į jūrą – nelygu nuotaika ir vieta. Tačiau ne kiekvienas žino, jog mesdami monetą į vandenį iš tiesų bandome pritraukti laimę į savo gyvenimą. Pasirodo, jog tai, kaip išsipildys jūsų noras, priklauso nuo to, kur jūs įmetėte monetą. Norite tikėkite, – norite netikėkite, tačiau manau, jog išbandyti verta.

Pirmiausia, priminimas keliautojams. Prieš mesdami monetą į vandenį turėtumėte žinoti, jog noras išsipildys jeigu šią monetą turėjote ilgai,- ne trumpiau kaip metus laiko. Tik tuomet į vandens telkinį įmesta moneta padės jums sugrįžti į patikusią vietą.

Taigi, kur mesti pinigėlį, kad pagautumėt laimę už skverno?

1. Jeigu mesite pinigėlį į šaltinį,- pradės sektis meilėje.

2. Jeigu mesite pinigėlį į upelį,- santykiai su mylimu žmogumi truks ilgai. Neužmirškite galvoti būtent apie jį kai metate monetą.

3. Jeigu mesite pingėlį į upę– galite pakeisti savo gyvenimą. Tačiau būtinai turite susikaupti ir nuoširdžiai pagalvoti,- ko konkrečiai jūs norite.

4. Jeigu mesite monetą į jūrą, – prisišauksite laimę ir pataisysite sveikatą. Tačiau tik nepamirškite, jog būtinai reikia susikaupti ir pagalvoti, ko norite.

Pasirodo, norint prisikviesti laimę monetos yra mėtomos ir kitose vietose. Kur?

Kur mesti monetas jeigu šalia nėra vandens?

1. Jeigu numesite monetą sankryžoje, – atsikratysite nūžiūrėjimo. Tačiau mesdami tokią monetą būtinai turite pasakyti ,,Užmokėta“.

2. Jeigu pamesite monetą sode– atsikratysite blogos nuotaikos, liūdesio ir depresijos.

3. Jeigu monetą mesite per tvorą, upelį ar griovelį – pritrauksite meilę.

4. Jeigu monetą mesite į griovį – atsikratysite apatijos ir streso.

5. Jeigu monetą permesite per kairįjį petį– asikratysite įžeidimo, kurį sukėlė piktas ir pavydus žmogus. Tiesiog atsikratysite visų piktų jo palinkėjimų ir blogų minčių.

Jeigu žinote daugiau panašių būdų,- palikite komentarą. Būtinai parašykite, kaip gi jums sekėsi ir ko sulaukėte.

tipsasMūsų Tipsas

Monetas į vandenį žmonija mėtė nuo priešistorinių laikų. 1954 metais išgarsėjęs filmas taip ir vadinos ,,Trys monetos fontane“. Šiame filme buvo paminėta, jog įmetus į Romos centre esantį Trevio fontaną dvi monetas,- tu pamilsi Romos gyventoją. O jeigu įmesi tris- jūs laimingai susituoksite. Kaip ten bebūtų, tradicija žaibiškai išplito. Šiandienai Trevio fontane kasdien surenkama apie 3000 eurų. Taigi,- meskite tiek kiek norite ir kiek galite. Svarbiausia, kad tuo tikrai tikėtumėte. Būkit laimingos.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *