Testas: Į kurią pusę šukuoji plaukus

Testas: Į kurią pusę šukuoji plaukus

Kultūriniai antropologai (pasirodo yra ir tokia profesija) teigia, jog mūsų šukuosena gali išduoti, kuri galvos smegenų dalis vadovauja mūsų gyvenimui. Pasirodo skirtingos mūsų galvos smegenų dalys ir nulemia tai kaip greitai mes mąstome, kaip mes kuriame ir kaip logiškai mes mąstome. Katerina Walter teigia, jog sklastymą mes esame rinktis pagal tai kas iš tikrųjų esame – kairiarankiai ar dešiniarankiai.

Žinoma, tokių sudėtingų dalykų mums visiškai nereikiai žinoti, tačiau tai, į kurią pusę tu šukuoji savo plaukus, gali pašnibždėti, koks gi yra tavo būdas. Susidomėjai? Skaityk toliau.

Tavo sklastymas yra dešinėje pusėje 
Sklastymas desineje puseje

Esi nuoširdi slaugytoja

Sveikiname. Priklausai tai žmonijos daliai, kuri yra įpratusi nuoširdžiai rūpintis brangiausiais žmonėmis.Plaukus į dešinę pusę linkę šukuoti kūrybingi, rūpestingi ir labai atidūs žmonės. Neretai jų intuicija yra stipresnė už vidutinę. Jie linkę puoselėti aplinką ir rūpintis aplinikinais, todėl jų draugijoje yra gera ir malonu. Aplinkiniai supranta, jog esi labai moteriška ir švelni, tačiau gali būti  labai ambicinga ir daug pasiekti. Kas beatsitiktų,- tu kausies už savo įsitikinimus ir gausi tai, ko tikrai trokšti. Iš tiesų, tavo instinktai visada pasiruošę tau padėti, todėl tu beveik niekada neklysti. Dešinėje pusėje plaukus skirdavo garsioji Holivudo gražuolė Elizabet Teilor.Taip sklastymą nešioja ir hercogienė Keitė Midleton.

Sklastymas kaireje pusejeTavo sklastymas yra kairėje pusėje

Esi patikima ir atkakli

Puiki naujiena.Tu daugiau naudojiesi kairiąja savo smegenų dalimi. Pro tavo akis jokia detalė nepraslys nepastebėta. Tu mąstai greitai, aiškiai ir logiškai. Savo įsitikinimus tu gini tvirtai,  todėl tau gali sektis politika, žurnalistika ir verslas. Aplinkiniai vertina tavo sugebėjimą valdyti situaciją, mokėjimą siekti tiklso bei ištikimybę. Psichologai teigia, jog į kairę pusę skiriantys plaukus žmonės yra apsigimę vadovai ir lyderiai. Jų gyvenime nėra vietos atsitiktinumams, nes savo sprendimus jie priima vadovaudamiesi logika ir sveiku protu. Sklastymą kairėje pusėje turėjo tokios garsios moterys kaip Margaret Tečer ir Hilari Klinton.

Tavo sklastymas yra per vidurį 


Sklastymas per viduri

Esi ramybės įsikūnijimas

Tavo draugai žino, jog tavęs išmušti iš vėžių beveik neįmanoma. Gyvenime esi linkusi laikytis aukso viduriuko, todėl nemėgsti išsišokti. Tu vengi konfliktų ir moki apsieiti be jų. Tavo draugai ir verslo partneriai tavimi pasitiki, nes tu nemėgsti rizikuoti ir vengi bet kokių kraštutinumų. Tu garsėji savo įžvalgumu, ir žinai kada laikas padėti tašką. Tavo draugijoje visada ramu, nes gyvenime visų pirma sieki stabilumo ir saugumo. Psichologai linkę vertinti tokius žmones kaip tu, nes būtent jie išlieka ramūs, kai visi aplink pameta galvas. Šie žmonės nemėgsta kraštutinumų ir stengiasi išlaikyti pusiausvyrą siautėjant audroms. Iš tiesų, – jie apsigimę taikdariai. Per vidurį sklastymą skyrė net devyni JAV prezidentai bei  garsioji aktorė Vivien Leigh.Plaukus per vidurį skiria ir viena iš turtingiausių pasaulyje moterų Ofra Winfri be draugų herojė Dženifer Aniston.

Plaukai be sklastymoTu neturi sklastymo

Esi nenuspėjamas energijos kamuolys

Paprastai plaukų neskiriančios moterys yra ypatingos- jos menininkės, kūrėjos arba šokėjos. Šios moterys gyvena tik savo asmeniniu ritmu ir aplinkiniai jiems negali nieko nei pasakyti, nei įsakyti. Jos žavios, kūrybingos, visada ypatingos ir turi savitą ypatingą stilių. Tokių moterų yra be galo nedaug. Jų fantazija ir norai yra begaliniai, todėl nuspėti ko jos norės rytoj ar po akmirksnio yra bergždžias darbas. Tai menininkės, stilistės, architektės, maištininkės. Tačiau jeigu tu esi viena iš jų –  tavo sėkmės ir idėjų tau tikrai pavydi ne viena draugė. Sklastymo nemėgo Monako princesė Grace Kelly. Visai plaukų neskiria Holivudo žvaižgdė Miley Cirus.

 tipsasMūsų Tipsas

Jeigu nori, kad tavo plaukai atrodytų puresni ir tankesni nei dabar, tau tereikia pakeisti sklastymo pusę. Didžioji moterų dalis plaukus skiria būtent toje vietoje, kur jie labiausiai priglunda prie galvos. Taigi, kasdien juos šukuodama į vieną pusę, tu juos dar labiau gludini. Perskirk sklastymą priešingoje galvos pusėje. Žinau, kad jausies nepatogiai, Tačiau plaukų iš karto atrodys daugiau.Daryk tai tik tuomet kai plaukai yra drėgni. Po to supurkšk juos plaukų laku- nepatikėsi, tačiau atrodysi, tarsi aštuntojo dešimtmečio žvaigždė- tikrai graži.

Jeigu tau patiko šis testas- pasidalink juo su draugais.
Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *