10 stiliaus gudrybių aukštai merginai

10 stiliaus gudrybių aukštai merginai 


10 stiliaus gudrybiu auksto ugio merginoms

Tur būt ne viena mergina pavydi drąsiai podiumu žingsniuojančioms merginoms. Iš tiesų, aukštos merginos traukia akį ir vyrų dėmesį. Tačiau kasdieniniame gyvenime aukštaūgės susiduria su daugeliu problemų. Viena iš didžiausių problemų- ji visada traukia aplinkinių dėmesį. Taip tiesiog yra – nes kiekvienas žmogus atkreipia dėmesį į aukščiausią šalia jo esantį asmenį. Kad aplinkinių žvilgsniai jūsų nevaržytų, o padėtų jaustis smagiai, pasinaudokite šiomis paprastomis stiliaus gudrybėmis. kurios tik pabrėš jūsų privalumus.

1 Stiliaus gudrybė- dėvėkite tik gražius batelius

Aukšta moteris ar mergina visada- iš tikrųjų visada atkreipia į save dėmesį. Pirmasis aplinkinių žvilgsnis visada bus į merginą, tačiau antrasis bus nukreiptas į jos batelius. Tai tiesiog žmogiškas smalsumas- ji iš tiesų tokia aukšta ar dėvi aukštakulnius. Dabar, kai jūs žinote, kad aplinkiniai tikrai atkreips dėmesį į jūsų batelius,- pasinaudokite tuo. Dėvėkite tik gražius batelius, – tegu jie tiesiog pavydi. Jokio skirtumo kokie tie bateliai- sportbačiai, plokščiapadžiai, aukštakulniai. Taisyklė tik viena- jie turi būti gražūs ir patogūs. Norite būti graži- būkite gražesnė už kitus.

2 Stiliaus gudrybė- nebijokite aukštakulnių

Dievas davė aukštą ūgį? Puiku. Parodykite, jog jūs tuo didžiuojatės ir nesidrovite savęs. Jūsų asmenybė neturi būti užgožiama keisto komplekso.

3 stiliaus gudrybė – Rinkitės didelius aksesuarus

Esate aukšta, todėl dideli aksesuarai slėps tai ką jūs ir norėtumėte paslėpti- ūgį. Iš esmės, kuo aukštesnė moteris, tuo didesnė turėtų būti jos rankinė. Jūs esate ta, kuri drąsiai gali rinktis milžiniškus auskarus lankus, daugybę apyrankių  ar platų diržą. Vienintelė taisyklė- nepersūdykite. Jūsų aksesuarai gali būti dideli, tačiau jų neturi būti pernelyg daug. Geriausiai jeigu jų bus vienas arba du.

4 stiliaus gudrybė – nebijokite parodyti savo odos

Esate aukšta, todėl jūsų grožis yra išskirtinis. Galite dėvėti gilią iškirptę, trumpą sijonėlį ar drąsiai  demonstruoti nugarą. Taisyklė- rinkitės tik vieną kūno dalį į kurią norite atkreipti dėmesį. Jeigu sijonėlis trumpas, – marškinėliai ar palaidinė neturėtų būti su gilia iškirpte. Jeigu norite dėvėti nugarą apnuoginančią bliuzelė- rinkitės ilgesnį sijoną ar skinny džinsus.

5 stiliaus gudrybė – pabrėžkite savo kaklą

Jūsų ūgis tik pabrėžia jūsų moteriškumą ir grakštumą. O labiausiai grakšti kūno dalis yra kaklas. Nebijokite jo pabrėžti įdomia apykakle, nuostabiu vėriniu. pakeltais į viršų plaukais ar įdomiai kabančiais auskarais. Atminkite, – ne visos merginos gali drasiai rodyti savo kaklą. Tačiau būtent jūs tą galite.

6 stiliaus gudrybė- Derinkite siaurus ir plačius rūbus

Ar nepastėbėjote, jog dabartinė mada siūlo vyriško kirpimo drabužius, kurie tiesiog idealiai tinka podiumui. Kodėl taip yra? Aukšta mergina atrodo grakštesnė dėvėdama plačias kelnes arba plačiapetį švarką. Pagrindinė taisyklė- reikia dėvėti tik vieną pernelyg didelį rūbą iš karto. Taigi, jeigu švarkas yra platintais pečiais- rinkitės siauras kelnes ar skinny džinsus. Jeigu norite dėvėti plačias kelnes- rinkitės priglundantį švarkelį. Taip jūs atrodysite ne ,,didelė“, bet ,,grakšti“.

7 stiliaus gudrybė – nebijokite ryškių spalvų

Aukšta mergina traukia dėmesį. Šį dėmesį galite išnaudoti savo naudai pasirinkdama vieną ryškią detalę. Kokybišką skarelę, šalį, karolius. Jums tereikia pabrėžti, jog pasitikite savimi ir žinote savo vertę. Geriausiai tai padarysite, pasirinkusi vieną ryškios spalvos kokybišką aprangos detalę ar papuošalą.

8 stiliaus gudrybė – nepersistenkite

Jūs jau esate dėmesio centre, todėl šį dėmesį išlaikykite pabrėždama savo stilių. Supraskite, jog jūsų ūgis jau yra ypatingas aksesuaras, todėl viskas, kas yra aplink jus, turi tik pabrėžti tai, kas jumyse yra gražu. Čia galioja taisyklė- mažiau yra daugiau. Kuo mažiau dėmesį nukreipiančių detalių jūs dėvėsite, – tuo labiau nepakartojamas bus įspūdis, kurį paliks ypatingas jūsų grožis.

9 stiliaus gudrybė – demonstruokite savo plaukus

Ilgą laiką vyravo nuomonė, jog aukšo ūgio merginos negali kirpti plaukų trumpai. Nes taip jos taps panašiais į vyrukus. Iš tiesų madų kūrėjai tikrai seniai sulaužė šį požiūrį. Podiumais žingsniuoja ir trumpai kirptos ir ilgakasės merginos. Nebijokite rinktis jūsų veido bruožus pabrėžiančios šukuosenos ar ryškios plaukų spalvos.

10 stiliaus gudybė- Būkite dramos karaliene

Jūs jau esate dėmesio centre. Niekur nuo to nepasislėpsite. Todėl drąsiai tuo naudokitės.  Jums tiks ryškesni lūpų dažai, ilgesnės blakstienos ar ypatingi akių šešėliai. Jums  nereikia slėptis, – gamta jau apdovanojo jus nuostabiu ūgiu, todėl jūs pelnytai galite tuo naudotis nesukeldama nuostabos.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *