2015 metų šukuosenų mados

2015 metų šukuosenų mados 

2015 metu sukuosenos

2015 metams madų diktatoriai siūlo lengvai prižiūrimas šukuosenas. Joms prižiūrėti nesugaišite daug laiko, tačiau jos visada atrodys elegantiškai.

Ką 2015 metų mada siūlo trumpaplaukėms?

Niekas tur būt pernelyg nenustebs, tačiau ir toliau karaliauja bobas. Šis kirpimas idealiai išryškins jūsų veido bruožus, jį galima iškarpyti sluoksniais,- žodžiu eksperimentuoti taip, jog jis labiausiai tiktų prie jūsų veido.Tiesa, Holivudo aktorės pamėgo vadinamąjį L-bobą. Iš esmės tai tai šiek tiek ilgesnis kirpimas- siekiantis apatinį žandikaulį o kartais ir raktikaulius. Bobas yra idealus- jis tinka ir garbanotoms ir tiesių plaukų gerbėjoms. Šiuo metu madingas mažiau struktūros turintis, palaidesnis ir kartu subtilesnis bobo variantas.

Ar ilgaplaukės bus kuo nors nudžiugintos?

Lėtai į madą grįžta ir ilgi plaukai. Šiuo metu madingos Boho garbanos- lengvai krintančios ir laisvai apgaubiančios veidą . Jas galite pasidaryti ir pačios.

Iš vakaro išsiplaukite plaukus ir dar drėgnus laisvai supinkite kelias kasas  iki plaukų vidurio. Nepinkite kietos kasos- ji turi būti laisva. Jeigu ji bus labai kieta – jūsų garbanos bus persilenkę per pusę, – o to juk jūs tikrai nenorite. Kasas  supurkškite tekstūros priduodančiu serumu ir eikite miegoti. Iš ryto kasas kasas išpinkite, supurkškite plaukus fiksatoriumi. Viskas. Jūsų šukuosena – nuostabi.

Į madą grįžta ilgos arklio uodegos

Taip. Septyniasdešimtieji vėl beldžiasi į duris. O su jais ir nevaržomos jaunystės atributas- ilgos, žemai nuleistos ir lygios arklio uodegos. Arklio uodegas šiais metais siūloma nuleisti kuo žemiau. Tokia šukuosena tinka vakarėliui ir darbui. Ji grakšti ir elegantiška.

Kaip pasidaryti tokią šukuoseną?

Iššukuokite plaukus. Paskutinį kartą juos šukuokite nuo viršugalvio žemyn iki pat plaukų galiukų. Taip jūsų plaukai bus visiškai lygūs ir nesusivėlę. Suriškite plaukus elastine gumele ir supurkškite serumu. Gumytę užmaskuokite segtuku, dirbtinių plaukų sruoga ar dirbtine gėle. Kad uodega laikytųsi ten, kur jūs to norite, -ją iš apačios prisekite segtuku.

Jeigu norite, kad jūsų arklio uodega atrodytų šiek tiek romantiškiau,į ją įpinkite kelias kasytes. Suriškite plaukus į arklio uodegą kaip tai padarėte anksčiau ir sutvirtinkite juos. Laisvą plaukų sruogą padalinkite į tris sruogeles. Vieną sruogelę padalinkite į tris sruogeles ir iš jos supinkite kaselę. Šią kaselę sutvirtinkite permatomu raišteliu. Iš likusių dviejų sruogelių ir supintos kasos supinkite laisvą kasą. Su tokia šukuosena drąsiai galite eiti į vakarėlį.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *