Kaip išsirinkti džinsus pagal savo figūros tipą?

Kaip išsirinkti džinsus pagal savo figūros tipą?

Jeigu jūsų figūra yra smėlio laikrodžio  arba kriaušės tipo smelio laikrodzio figura

Smėlio laikrodžio figūra bei kriaušės tipo figūros yra pačios moteriškiausios. Deja, išsirinkti džinsus turint tokią figūrą yra gana sunku. Jūsų liemuo labai lieknas, o sėdmenys apvalūs ir platūs. Dažniausia bėda, su kuria tenka susidurti tokios figūros savininkėms – nukaręs liemuo, kurį reikia slėpti po diržu arba pernelyg trumpi džinsai.  Kokius džinsus jums pataria rinktis profesionalūs dizaineriai?

Jūs geriausiai atrodysite su tamsios spalvos džinsais , kurie tik pabrėš jūsų moteriškumą. Jūsų figūrą papuoš boot cut  arba slim flare tipo džinsai. Šių džinsų klešnės yra platesnės, todėl gerai paslėps plonokas kojas ir gražiai apgaubs ryškius sėdmenis. Džinsų dydį jums reikėtų rinktis pagal savo sėdmenų apimtį, o ne liemens. Dažniausiai tai bus 2 dydžiais didesni nei jūsų liemens apimtis džinsai. Jeigu pasitaikė proga ir esate užsienyje, – galite pabandyti pasimatuoti push -up stiliaus džinsus. Tai mados naujovė, skirta merginoms su dideliais sėdmenimis. Šie džinsai yra brangoki, tačiau jie verti investicijos, nes gražiai priglunda prie sėdmenų specialios tamprios medžiagos ir specialaus kirpimo dėka.

tipsas Mūsų tipsas

Kuo platesni jūsų sėdmenys, – tuo aukščiau  turėtų būti jūsų džinsų ar kelnių liemuo. O  storokas šlaunis gerai paslėps platokos kelnių klešnės.

 

Ar jums tiks balinti (virti) džinsai?

Deja, su tokiais džinsais atrodysite ne pernelyg elegantiškai.

 liekna figuraJeigu jūs esate labai liekna arba labai žemutė  (petite)

Smulkioms merginoms labiausiai tiks trumpoki, čiurną tesiekiantys džinsai.  Jūsų figūros privalumus pabrėš prailginto varpelio formos džinsai. Taip pat neapsiriksite, jeigu įsigysite paprastus tiesaus kirpimo džinsus. Jūs ko gero vienintelės, kurioms idealiai tiks džinsai pažemintu liemeniu (mid- rise). Šie džinsai optiškai praplatins jūsų sėdmenis ir tarsi sutrumpins ilgokas kojas. Jeigu jūsų pilvukas yra atsikišęs,- mid rise ir low rise džinsai jums visiškai netiks.

Jeigu jūsų figūra yra sportiška 
sportiska figura

Intensyviai sportuojančios merginos neretai susiduria su tokia problema- jų pečiai yra platūs, klubai siauri ,o  šlaunys deja storokos. Kol sportuodamos pasieksite norimus rezultatus, drąsiai rinkitės boy – friend kirpimo džinsus. Šie džinsai dažniausiai gausiai puošiami siūlėmis ant šlaunų. Jums taip pat gali patikti skinny tipo džinsai paaukštintu liemeniu.  Kad sėdmenys atrodytų grakščiau – rinkitės džinsus su elastanu arba push -up tipo džinsus. Jums idealiai tiks džinsai, kurių liemens linija yra platoka. Jūsų figūrai tiks džinsai dekoruoti sėdmenų srityje – siūlėmis, karoliais, siuvinėjimais. Viena gudrybė- kad sėdmenys atrodytų gražiau, – džinsų kiešenės neturėtų būti didesnės nei delnas, o jos pačios turėtų būti prisiūtos sėdmenų centre. Jums taip pat tiks skinny džinsai. Tačiau prie jų reikės gerai priderinti švarkelį ar megztuką.

Jeigu esate labai aukšta

Tikrai esate lydima pavydžių žvilgsnių. Jūs drąsiai galite dėvėti skinny džinsus ir maudytis aplinkinių dėmesio spinduliuose. Jums taip pat tiks boot cut ir tiesaus kirpimo džinsai. Na, o jeigu norėsite atrodyti ypač ekstravagantiškai – galite rinktis platėjančius džinsus.

tipsas

Mūsų Tipsas

Jeigu jūsų kojos ypač ilgos – jums labiausiai tiks light boot-cut kirpimo džinsai. Jie šiek tiek pridengia čiurnas, todėl dėvėdamos aukštakulnius neatrodysite kaip stovėdamos ant kojūkų.

Jeigu esate apvali ir stamboka

Geriausias pasirinkimas bus boot cut stiliaus džinsai. Jie atsvers pilnoką krūtinę ir gražiai apgaubs sėdmenis bei paslėps storokas šlaunis.  Jeigu jūsų pilvuką tikrai reikia slėpti – rinkitės džinsus, kurių liemens linija yra tuoj pat po bamba. Tokie džinsai prispaus jūsų pilvuką ten, kur jį reikėtų paslėpti. Jums reikia vengti bet kokių šlaunis puošiančių detalių, nes jo pritrauks žvilgsnį, būtent ten, kur jo pritraukti nereikėtų.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *