Manikiūro mados 2015 metams

Vyraujanti šių metų tendencija kasdienai – švelnios spalvos


nagu lako spalvos

2015 metais karaliauja raudona spalva. Tačiau amerikiečių  manikiūro meistrai kasdieniniam nagų lakavimui siūlo nagus puošti baltais, žydrai -pilkais, persikų, natūralios odos ar prigesinto apelsino spalvomis. Vis dar labai populiarus metalizuotas ir sidabrinis lakas.

Įdegusios odos atspalviai

Persiko, nude ar tamsios įdegusios odos spalvos lako atspalvis turėtų būti kuo artimesnis natūraliai jūsų odos spalvai. Kad manikiūras atrodytų ypač elegantiškai, jį užbaikite baltų linijų daile. Taip jūsų rankos atrodys grakščiai, švariai ir elegantiškai. Tokios nagų lako spalvos visiškai tinka darbui ofise, tačiau taip pat ir patraukia dėmesį. Būtent to siekia elegantiška mergina.

Pilkai mėlyni ir sidabriniai atspalviai

Pilkai mėlyni ir sidabrinio metalo atspalviai yra šių metų hitas. Jis dar vadinamas ,,tuščios erdvės“ arba ,,neigiamos erdvės“ manikiūru. Tokį manikiūrą pasidaryti nėra sunku. Nago plokštelė visiškai nelakuojama, o metalizuotu laku padengiamas tik nago plokštelės pusmėnuliukas arba pats nago plokštelės galiukas. Kad nago plokštelė gražiai ir vientisai blizgėtų, – viskas padengiama permatomu lako sluoksniu. Toks manikiūras tiks, jeigu jūsų darbe reikia atrodyti kukliai ir nagų negalima puošti ryškiomis spalvomis. Prancūziško manikiūro mėgėjos taip pat gali pasinaudoti šia naujove ir vietoj balto nago galiuko rinktis tamsiai mėlyną arba metalizuotą spalvą.

Persiko ir prigesinto apelsino tonai

Nauja mados kryptis. Pukios spalvos, jeigu norite, jog jūsų plaštaka atrodytų ilgesnė. Šios spalvos tiks bet kurio amžiaus moteriai. Jos labai švelnios, skoningos ir subtilios. Kuo artimesnės jos bus natūraliai odos spalvai, – tuo subtilesnį įspūdį sudarys jūsų manikiūras. Taip lakuoti nagai tiks bet kurioje aplinkoje, netgi darbe. Juolab, jeigu šis lakas pradės nustrinti, – mažai šansų, jog aplinkiniai tai pastebės anksčiau nei jūs. Jeigu visgi norisi nagų dailės – šias spalvas šiemet reikėtų derinti  su baltos ar auksinės spalvos detalėmis.

Kas jau išėjo iš mados?

Iš mados traukiasi smailūs nagai. Šiuo metu stengiamasi, kad nagų forma atitiktų rankos pirštų formą ir  moters piršto ypatumus – ilgį, apimtį, formą. Vis dar madingi trumpi arba vidutinio ilgio kvadratiniai nagai. Kvadrato formos nagai ypač puošia ilgus pirštus. Jeigu jūsų nago plokštelė trumpa,- išnaudokite šį privalumą ir rinkitės būtent kvadrato formos nagus.

Taip pat keičiasi ir nagų dailės elementai. Vietoj nago plokštelės marginimo nagų dailei siūlomas tik puošimas vienu ar dviem akmenukais ant bevardžio piršto. Jeigu visgi norite pasipuikuoti- 2015 metų nagų dailei būdingos lietos ir iškilios detalės, kurių visgi nėra daug.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *