Ką apie tave sako drabužių spalva?

Ką apie tave sako drabužių spalva?

Ka apie tave sako rubu spalva

Ar žinai, jog tavo rūbų spinta gali išduoti daug paslapčių? Psichologai atvirai teigia, jog spalvos lemia ne tik mūsų nuotaiką, bet ir mūsų charakterio ypatybes. Laikui bėgant keičiasi ne tik mados, bet ir mūsų pomėgiai. Todėl noras ką nors keisti savo rūbų spintoje yra tikrai pats natūraliausias būdas ne tik atsinaujinti, bet ir pažvelgti į savo gyvenimą iš naujo. Na o ką apie tave išduoda tavo raudona suknelė?

Raudona spalva

Raudona- Aktyvių ir veiklių žmonių spalva. Ji skatina veikti ir žadina energiją. Jeigu tu mėgsti raudoną spalvą- niekas net nesuabejos, jog mėgsti pirmauti ir nori būti pastebėta. Tau netrūksta energijos ir tu nebijai to parodyti. Kartais gali elgtis neapdairiai ir net rizikingai. Kai sieki savo tikslo, gali būti net įžūli. Niekas nenuneigs- gyvenimas tau tarsi scena ir tu esi jos centre.

Juoda spalva

Juodos spalvos gerbėjai dažniausiai  yra sudėtingos asmenybės. Ginčytis su jais sunku, nes savo gyvenimo pozicijas jie dažniausiai iškovoja atkakliu ir pasiaukojančiu darbu. Todėl nereikia stebėtis, jog tai bus nepriklausoma, griežta ir ko gero retai su kitų nuomone besitaikstanti asmenybė. Vienok juoda spalva visada buvo turtingų, elegantiškų  ir mąstančių žmonių dėmesio centre. Psichologai taip pat pastebėjo, jog šią spalvą taip pat renkasi ne tik valdingi, bet ir vieniši, viešumos vengiantys asmenys.

Balta spalva

Baltą spalvą mes atsinešame iš vaikystės. Ji visada buvo siejama su švara, tvarka, tyrumu, išmintimi ir netgi teisingumu. Tai ramių, ištikimų ir tvarką mėgstančių žmonių spalva. Ji gali būti gana nuobodi, tačiau jeigu tavo draugas vertina baltą  spalvą- net neabejok, jis nelinkęs mėtyti pėdų.

Rožinė spalva

Rožinę spalvą mes taip pat atsinešame iš kūdikystės prisiminimų. Tai romantiškų ir jausmingų asmenybių spalva. Rožinės spalvos gerbėjos yra ištikimos, švelnios ir atlaidžios,  tačiau jų širdyje verda jausmų uraganai. Joms visko reikia ir reikia tuojau pat. Tai princesės, kurių gyvenimas turi būti tobulas.  Todėl kartais siekdamos tobulumo, jos pamiršta saiką ir atsakomybę.

Mėlyna spalva

Šią spalvą renkasi kuklūs ir ramų gyvenimą mėgstantys žmonės. Neretai tai labai tolerantiški, diplomatiški ir etinius klausimus sprendžiantys žmonės. Vienok nereikia pamiršti, jog mėlyna spalva taip pat yra karališkos valdžios simbolis. Ją renkasi solidžios, tvirtai ant žemės stovinčios asmenybės, kurios vertina stabilumą ir saugumą.

Žalia spalva

Žalią spalvą mėgsta ištvermingi žmonės. Jie vertina ramybę ir moka džiaugtis gyvenimu, tačiau nebijo pakovoti už savo interesus ir gerai žino kas ir kiek kainuoja. Juos sunku apgauti, tačiau tai ištikimi ir gan valdingi žmonės. Jie mėgsta veikti, nebijo siekti karjeros aukštumų ir vertina gyvenimo kokybę. Nuo seno žalia spalva siejama su jaunyste ir gyveybe  tačiau ji yra ir pinigų simbolis. Žalią spalvą mėgstantys žmonės mėgsta aiškumą, tvarką ir darną visame kame.

Geltona spalva

Geltoną spalvą mėgsta protinį darbą vertinantys žmonės. Ji siejama su optimizmu, geromis emocijomis ir energija. Šią spalvą renkasi toli gražu ne visi, tačiau jeigu tau patinka būtent geltona- esi apdovanota gilia intuicija. Retai priimi ką nors už gryną pinigą ir turi viską išsiaškinti pati ir iki galo. Gyvenime stengiesi vadovautis logika, todėl niekada nesiblaškai, dirbi labai kryptingai, tačiau mėgstioriginalius sprendimus ir esi ne iš kelmo spirta. Vienareikšmiškai – su tavimi bendrauti yra labai įdomu.

Oranžinė spalva

Oranžinė spalva nuo seno siejama su drąsa, gyvenimo džiaugsmu, energija ir išmintimi. Tai optimistiškų asmenybių spalva, kurios pagarbą nusipelno aktyviu ir pasiaukojančiu darbu. Jeigu tau patinka būtent ši spalva – esi ne tik ambicinga, tačiau ir išdidi asmenybė. Nebijai išsakyti savo nuomonės ir gerai žinai ko nori. Rytuose ši spalva laikoma pagarbos vertų išminčių ir atsiskyrėlių spalva.

Violetinė spalva

Violetinė spalva nuo seno siejama su elegancija, paslaptimi ir giliais jausmais. Tai valdžios ir dvasingumo spalva. Šią spalvą mėgsta menininkai, originalios asmenybės ir siekiantys harmonijos asmenys. Jie traukia aplinkinių dėmesį, tačiau vertina privatumą ir padėtį visuomenėje. Jeigu tau patinka ši spalva – net neabejok, tave laiko sunkiai pasiekiama ir rimta asmenybe.

Ruda spalva

Ruda spalva viena iš artimiausių mūsų pasaulėjautai. Tai stabilumo,  ir to patikimumo, kurį mums suteikia motina Žemė spalva. Rudą spalvą mėgstantys žmonės neskraido padebesiais, jie vertina tai kas yra čia ir dabar, nesiblaško dėl keistenybių ir kantriai kuria namų židinį. Su jais visada saugu ir ramu.

Pilka spalva

Pilką spalvą mėgsta ramūs ir santūrūs asmenys. Tai neutralių ir atsargių santykių bei rimtų pinigų spalva. Vertinantys šią spalvą nemėgsta išsišokti, tačiau gerai žino įstatymus. Psichologai taip pat pastebėjo, jog šią spalvą renkasi nemėgstantys viešumos  asmenys. Į juos galima drąsiai kreiptis patarimo. Vienok ši spalva skatina neryžtingumą ir norą užsisklęsti.

Jeigu tau patiko šis testas- pasidalink juo su draugais.
Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *