Kaukė paakių odai

Kaukė paakių odai

Kauke paakiu odai

Šią kaukytę indų moterys vadina auksine. Ir jos yra teisios. Jos nereikia ieškoti vaistinėse ir parduotuvėse. Nes jos ten tiesiog nėra. Šios kaukytės receptas yra perduodamas iš lūpų į lūpas, nes ji tikrai veikia. Iš tiesų, jeigu norite paslėpti nuovargio požymius- verta pasirūpinti gležna savo paakių oda.

Kaip paruošti auksinę kaukę?

Jums prireiks

0,5 valgomojo šaukšto ciberžolės ( kurkumos) miltelių
1 valgomojo šaukšto valgomosios sodos
2 lašelių citrinos sulčių

Ką daryti toliau?

Iš visų sudedamųjų dalių sumaišykite košelę. Jeigu jūsų oda yra jautri- citrinos sultis pakeiskite vandeniu arba toniku,

Šią auksinę kaukytę užtepkite po akimis ir palaikykite 15 minučių. Nusiprauskite drungnu vandeniu ir paakius patepkite drėkinančiu kremu.

Kad pasiektumėte apčiuopiamų rezultatų tokią kaukytę reiktų tepti kas 3 dienas. Smulkios raukšlelės apie akis pašviesėja, o tamsūs ratilai ir maišai išnyksta. Siūlau pabandyti.

Beje, apsukrieji Indijos ir Tailando gyventojai šią 30 gramų ciberžolės šaknies kaukytę jau siūlo Ebėjuje. Čia galite pasirinkti įvairių ciberžolės šaknies kaukių su kitomis žolelėmis. Iš mano asmeninio pastebėjimo- ekonomiškiausia yra pirkti didesnį tokios kaukės  kiekį (100 g)  ir ieškoti tokio siuntėjo, kuris ją atsiųs nemokamai.

Būkite gražios:)

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *