Kaip dažytis karštą dieną?

Kaip dažytis karštą dieną?

Kaip dazytis karsta diena

Vis pagalvoju, kad varlė karalienė gyveno labai puikioje pelkėje, kurioje visada buvo drėgna ir vėsu. Tai reiškia, jog ji galėjo dažytis kaip tik norėjo,- o grimas laikėsi taip, kaip ką tik užteptas. Bepigu jai buvo. Tačiau ką daryti, jeigu lauke +31 ir norisi gražiai atrodyti? Telieka viena- apsiginkluoti kantrybe ir pradėti gražintis.

 

Kaip tai padaryti?

1. Tonizuokite savo odą

Karštos dienos odai nepatinka. Ji džiūsta ir praranda stangrumą. Pirmoji odos stangrumą stiprinanti pagalbos priemonė- ledo kubelis. Geriau jeigu šis kubelis padarytas iš mineralinio vandens. Kuo daugiau šiame kubelyje mineralų- tuo oda jausis geriau. Man labiausiai patinka ,,Vytautas“.

Mūsų tipsas


tipsas

Karštą diena nenaudokite jokios odos priemonės, kurioje yra spirito. Spiritas džiovina odą!

 

2. Nepamirškite, jog odą reikia drėkinti

Tepkite ją drėkinančiu kremu. Per karščius visada atrodo, jog kremas geriasi į odą sunkokai. Tačiau jis vis tiek atlieka savo funkciją- ją drėkina. Sutepkite odą drėkinančiu kremu ir leiskite jam susigerti. Kremo perteklių nuvalykite popierine servetėle.  O jeigu darbe visą dieną įjungtas kondicionierius- įsimeskite į rankinę flakonėlį termalinio vandens ir kas valandą juo pasipurkškite. Vanduo ne kvepalai- aplinkinių tikrai nesuerzins.

3. Mažiau naudokite dekoratyvinės kosmetikos

Per karščius jos geriau visai nenaudoti. Tačiau ne visada galite sau tai leisti. Kad dažai mažiau tekėtų, stenkitės jos naudoti kuo mažiau. Karštą dieną galima apsieiti ir be toninio kremo. Dviguba nauda- karščio atvertos poros mažiau kimšis ir dėl to bus mažiau spuogų. Jeigu jau negalite be jo apsieiti- tokią dieną labiau pravers skystos konsistencijos kremai. Karštą dieną taip pat geriau naudoti lengvus rožinių, pilkšvųatspalvių šešėlius. Karštai dienai taip pat labiau tiks rausvo, nude arba auksinio atspalvio pudra.

4. Rinkitės birias dekoratyvinės kosmetikos priemones

Kremai ir kompaktinės pudros yra labai patogūs, tačiau gausus prakaitas jas greitai privers nutekėti. Biri pudra ir birūs skaistalai geriau sugers prakaitą. Vėlgi- rinkitės kuo švelnesnius ir šviesesnius jų atspalvius. Iš praktikogalime pasakyt, jog geriausiai šiuo atveju tinka persikiniai atspalviai ir bronzantai. Per karščius tiesiog užtenka teptuku brūkštelti po skruostikauliais.

5. Rinkitės vasarai skirtus akių šešėlius

Geriausiai tiks skystos arba ,,mousse“  tekstūros šešėliai. Tačiau juos užtepti reikia labai greitai- jie tuojau pat išdžiūsta ant odos. Blakstienų tušą taip pat reikėtų rinktis atsparų vandeniui. Ir ant blakstienų jo tepti kuo mažiau. Tik tiek, kad pabrėžtumėte savo blasktienas.

Jeigu nutarėte daryti pravedimus- juos užtepkite vandeniui atspariu laineriu. O akių pieštukas karštą dieną nėra pati geriausia priemonė.

Mūsų tipsas

tipsas

Kuo ryškesnės spalvos bus jūsų šešėliai- tuo griozdiškiau atrodys jūsų makijažas. Akis dažykite kuo švelnesniais atspalviais.

6.Neužmirškite sutvirtinti savo makijažo

Kosmetikos parduotuvėse jau galima įsigyti specialių makijažo  sutvirtinimo priemonių. Jas reikia tiesiog užpurkšti ant veido. Šios priemonės veikia panašiai kaip ir plaukų lakas- sutvirtina jau užteptą kosmetiką. Kasdien jomis naudotis nėra patartina. Tačiau rimtesnei šventei ir foto sesijai jos tikrai pravers.

tipsasMūsų tipsas

Karštą dieną geriau nenaudoti riebios kosmetikos bei tokios, kurioje yra vaško. Vaškas ir riebalai labai tirpsta karštyje. Todėl tokia kosmetika greitai nutekės. Visada po ranka turėkite matinį atspalvį suteikiančių servetėlių!

7. Nepamirškite, jog oda turi būti visuomet švari

Prieš miegą būtinai nusivalykite veidą. Per visą dieną ant jūsų veido puikavosi ne tik dažai, bet ir aplinkos dulkės, odos išskiriamas prakaitas bei riebalais.

Gražioji Egipto karalienė Kleopatra visada mokėjo būti graži. O karščiai Egipte- pastovus reiškinys.

Būkite gražios visuomet.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *