10 madingiausių 2016-2017 metų rudens ir žiemos sezono spalvų

10 madingiausių spalvų 2016-2017 metų rudens ir žiemos sezonui

2016-2017 metų rudens ir žiemos sezono mados siūlo neutralias, tačiau patogias mėlynas, pilkas, raudonas, žalias ir rusvas spalvas. Šio rudens sezono mados labai demokratitškos – iš aprangos bus sunku nustatyti kiek, kada ir kam jūs mokėjote. Juo labiau šių metų mada neskirsto žmonių į jaunus ir senus, įtakingus ir nelabai. Taigi- vyrauja visiška spalvų ir formų demokratija. Tiesiog išsirinkite tai kas jums labiausiai prie širdies.

 Riverside- upės pakrantės spalva

riverside-spalva

Absoliuti šio sezono favoritė. Riverside  – išvertus iš anglų kalbos reiškia upės pakrantė. Tai sodri tamsiai mėlyna, lengvai padūmavusi spalva, kurią Pantone pavadino Riverside. Tokią  vandens spalvą pamatysite tik giliai panirę į plačios upės vandenis arba  Sonia Rykiel, Balenciaga, Trussardi, Zac Posen, Lacoste, Michael Kors dizainerių kolekcijose.  Gražiausiai tokia spalva  žiūrėsis jei rūbas bus iš aksomo ir kašmyro.

Airy Blue- oro žydrumo spalva

airy-blue-spalva

Airy Blue spalva tai tarsi gaivaus oro gurkšnis, primenantis šiltas prabėgusios vasaros dieneles. Šią spalvą siūloma naudoti demisezoniniams paltukams, šiltoms suknelėms ir laisvai krentantiems megztiniams. Tai šalta, labai elegantiška spalva tinkanti paprasto sukirpimo drabužiams, pabrėžiantiems liauną siluetą. Šios spalvos subtilumą pabrėš  kitos šio sezono spalvos-  Warm Taupe ir  Sharkskin.

Sharkskin- ryklio odos spalva

sharkskin-spalva

Ko gero niekada iš mados neišeinančios pilkos spalvos atspalvis. Ši spalva kaip niekad atspindi rudenišką dangų, rudenišką jūrą, drėgną miesto asfaltą ir tiks mėgstantiems lakonišką ir dalykinį stilių. Tai nesenstančios klasikos spalva, kurią pastebėsite šiam rudeniui skirtose Michael Kors, Stella McCartney, Zac Posen, Marissa Webb kolekcijose.

Aurora Red – rytinės pašvaistės spalva

aurora-red-spalva

Sodriai raudona ir gundanti ryto gaisų spalva. Puikia tinka drąsiems ir veikliems. Šios spalvos detales galima derinti su visomis šio rudens sezono spalvomis, tačiau labiausiai tiks derinys su  Sharkskin ir Lush Meadow spalvų drabužiais.

Warm Taupe – šiltai rusva spalva

warm-taupe-spalva

Ši švelni rusvai pilkšva spalva primena šiltą kavą su pienu ir rudenėjančią žolę. Ji tarsi sutverta švelniems, pūkuotiems, lengvai krintantiems audiniams ir romantiškiems vakarams rudenėjančiame mieste. Tinka absoliučiai visiems ir visoms, nelygu veido spalva ir figūra. Gal būt todėl šią spalvą taip mėgsta tokie mados grandai kaip  Valentino, Max Mara, Ralph Lauren, Karen Walker ir kiti.

Dusty Cedar- dulkėto kedro spalva

dusty-cedar-spalva

Pantone teigimu tai pati madingiausia šių metų spalva. Ši sodriai raudona spalva kažkiek primena 2015 metų Marsala spalvą, tačiau yra švelnesnė, minkštesnė- tarsi šiek tiek apibarstyta kelio dulkėmis. Taip pat tiks visoms ir visiems. Ji taip pat pukiai dera su žydra ir tamsiai mėlyna spalvomis. Gražiausi šios spalvos rūbų pavyzdžiai- Etro, Paul Smith, Fausto Puglisi, Miu Miu kolekcijose.

Lush Meadow – sodrios pievos spalva

lush-meadow-spalva

Sodrią vasarišką pievą primenanti spalva rudens spalvų gamoje atrodo šiek tiek neįprastai. Tačiau ši  spalva kaip niekad tinka drąsiai ir elegantiškai moteriai. Ją galima rinktis kaip pagrindinę dominuojančią rūbo spalvą arba derinti su kitomis šiam rudeniui siūlomomis spalvomis. Puikios šią drąsią spalvą išryškinančios linijos matomos   Barbara Bui, Roland Mouret, Marni, Gucci dizainerių kolekcijose.

Spicy Mustard – sodri garstyčių spalva

spicy-mustard-spalva

Garstyčių spalva kaip niekad tinka rudeniškiems orams. Tai  šilta ir turtinga krintančių lapų ir rudeniško aukso spalva. Ji šildo, tačiau neužgožia jūsų asmenybės. Ši spalva puikiai derės su visomis šio sezono spalvomis ir pabrėš kiekvieno žmogaus žavesį.

Potter’s Clay – molio spalva

potters-clay-spalva

Molio spalva taip pat neturėtų nustebinti. Sodrus ir rusvas rudeniškas molio koloritas puikia dera prie mėlynų ir pilkų atspalvių. Ši spalva sutverta odai, zomšai ir aksomui. O kada gi juos nešioti jei ne rudenėjant?

Bodacious – nutrūktgalvių spalva

bodacious-spalva

Dramatiška pupuriškai violetinė spalva neprimena rudens, tačiau puikiai padės išsiskirti tamsiai apsirėdžiusių panelių tarpe. Tai išraiškinga, tačiau labai asmeniška spalva, pabrėžianti jūsų subtilumą ir eleganciją.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *