Kaip atrodyti gražiai su akiniais?

Kaip atrodyti gražiai su akiniais?

Arba kaip dažytis, kai nešioji akinukus?

Akiniai ant veido ne visuomet kenkia jūsų žavesiui. Priešingai, jie gali padėti jums išryškinti jūsų veido ir asmenybės privalumus. Tereikia tik išnaudoti tai, ką davė motulė gamta.  Kaip tai padaryti? Tiesiog išmokite naudoti grimą taip, kad jis pabrėžtų jūsų asmenybę.

kaip-dazytis-jei-nesiojate-akinius

1 taisyklė- Pabrėžkite savo akių grožį

Švelnaus juodo ar rudo atspalvio pieštuku pabrėžkite ir viršutines ir apatines savo blakstienas. Praveskite pieštuką tieks blakstienų linija nuo išorinio iki vidinio akies kampo. Šie tiek patrinkite- kad nebūtų kontrasto ir  atrodytų švelniau. Po to pasidažykite blakstienas.

2 taisyklė- pasirūpinkite savo antakiais

Jūsų antakių nesimatys jeigu jie bus žemiau rėmelių linijos arba vienoje linijoje su akiniais rėmeliais. Jie tiesiog ,,išnyks“, nes aplinkiniai matys rėmelius, o ne jūsų veidą. Ką daryti?Paryškinkite juos, -tačiau nepersistenkite.Geriausiai antakius paryškinti  vienu tonu šviessniu nei jūsų natūrali antakių spalva pieštuku arba pudra. Stenkitės, kad įspūdis būtų kuo natūralesnis.

3 taisyklė- pašviesinkite paakius

Kai aplinkiniai žvelgs į jus, – visų pirma jie pastebės tai kas yra po akinių rėmeliais. Todėl reikia, kad ši veido zona nebūtų labai užtamsinta. Šioje vietoje būtent tamsaus grimo ir nereikia. Zoną po akimis pabrėžkite lengvu konsileriu ir švelniai patapšnokite hailaiteriu- kad jūsų veidelis atrodytų pasiilsėjęs ir gaivus.

4 taisyklė- pasirūpinkite savo lūpomis

Jeigu jūsų akinių rėmeliai yra kvadratiniai, stačiakampiai arba tamsūs- puikų kontrastą jiems sudarys ryškiai raudona ar rožinė lūpų spalva.

Jeigu jūsų akinių rėmeliai yra labai ryškūs arba išmarginti raštais- švelnaus blizgesio rožiniai lūpų dažai tikrai padės jums atrodyti tikrai žavingai.

5 taisyklė- pašviesinkite skruostikaulius

Skaistalus stenkitės tepti  ant žandikaulių labai atsargiai. Tuoj pat po akinių stiklais esanti odos zona dėl akinių stiklo gali atrodyti ryškesnė, todėl stenkitės šioje vietoje nepersistengti ( kad neatrodytumėt pernelyg išraudusi).

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *