Kokie džinsai bus madingi 2016-2017 metų rudenį ir žiemą?

Kokie džinsai bus madingi 2016-2017 metų rudenį ir žiemą?

Įsibėgėjęs ruduo verčia pamiršti vasariškus  ir maišą primenančius Boyfriend stilius džinsus. Tačiau tai nereiškia, jog rudens mada bus vienoda ir neįdomi. Džinsų mada regis jau išbandė viską, tačiau ir šiam rudeniui dizaineriai siūlo net keletą naujovių.

Džinsinės kelnės su paaukštintu liemeniu

dzinsai-paaukstintu-liemeniu-2016-2017-metu-ruduo

Seniai metas padėti į stalčių džinsus su pažemintu liemeniu. Į madą grįžta paaukštintas liemuo. Tokios kelnės puikiai pabrėš jūsų liemens grakštumą ir jūsų moteriškumą. Dar viena smulki detalė-  šios džinsinės  kelnės su paaukštintu liemeniu, turi siekti kulkšnelį. Tai pats madingiausias ilgis.

Platūs džinsai ir kliošas

platejantys-dzinsai

Visų pamėgti siaurieji skinny vis dar tebėra ant bangos, tačiau jau traukiasi į antrą planą.Madon sugrįžta plačios ir platėjančios kelnės- vadinamais kliošas.  Tačiau šiems džinsams būdinga taik jog jie nėra labai apkritę ir turėtų išlaikyti tiesią liniją. Jeigu rinksitės ypač madingą 70 metų stilių- kliošas turėtų prasidėti nuo kelių, o ne nuo liemens.  Šio sezono mada- aukšta talija ir kliošas nuo liemens- suteiks ne tik moteriškumo, tačiau ir šiek tiek prailigins trumpokas kojas.

Džinsai su atvartais

dzinsai-su-atvartais-ruduo-2016-2017

Mėgstančioms gatvės stilių mada siūlo džinsus su atvartais. Atvartus galite versti taip kaip norite- tai reiškia, jog jūsų džinsų ilgį galima keisti pagal nuotaiką ir stilių.  Platūs džinsų atvartai gražiau žiūrėsis jeigu džinsai yra tiesaus kirpimo, siauras atvartas idealiai tinka prie skinny džinsų. Jeigu mėgstate šiek tiek netvarkingą- chuliganišką stilių- jums patiks atraitoti Boyfriend stiliaus džinsai.

Kombinuotas džinsinis audinys

skirtingos-spalvos-dzinsai-2016-2017

Dar viena 2016-2017 metų sezono naujovė- džinsinio audinio kombinacijos. Madingi džinsai iš kelių atspalvių audinių- tarsi sulopyti. Skirtinga spalva gali būti bet kur- ant kišenių, įsiūta į siūlę, kelnių atvarte . Pagrindinė taisyklė- turi derėti šių audinių atspalviai.

Plėšyti džinsai

skyleti-dzinsai-2016-2017-ruduo

Vis dar populiarūs plėšyti ir skylėti džinsai. Ką gi 2016-2017 metų mada ne tik demokratiška bet ir chuliganiška. Juos galima vilkėti su aukštakulniais ir netgi brangiomis rankinėmis.

Labai madingos skylėsir skylutės, skersai išpešioti džinsiukai su balintu siūlu, pro kuriuos gali matytis net brangūs apatiniai baltiniai.

Puošniai dekoruotos džinsinės kelnės

dzinsai-su-aplikacijomis-2016-2017-metai

Regis niekad neišeina iš mados. Madingiausi išlieka siuvinėti gėlėmis ir blizgučiais džinsai. Taip pat madingos aplikacijos, ženklai, ženkliukai ir net multifilmų herojai-  žodžiu, drąsiai galite džiaugtis paaugliškom džinsų puošmenom- visai kaip 80 metais.

Neįprastos faktūros džinsai

Šią žiemą taip pat madingi metalizuoti ir sidabrinės spalvos džinsai, su kuriais atrodysite tarsi ateivės iš kosmoso. Ką gi- šiuolaikiška ir modernu- šiek tiek primena Disco.

metalizuoti-dzinsai-2016-2017

Total denim look

Gan ilgą laiką galiojusi taisyklė-  ,,nederink džinsų su džinsais“  taip pat nugrimzdo užmarštin. Absioliutiems džinsinio stiliaus gerbėjams  mada  šį rudenį siūlo pilną džinsinių rūbų ansamblį- svarbiausia tik laikytis vienos taisyklės- džinsinis audinys turi būti vienodos spalvos.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *