Kaip išsirinkti patogius batelius per 3 sekundes?

Kaip išsirinkti patogius btelius per 3 sekundes?

kaip-isisirinkti-patogius-batelius

Kiekviena iš mūsų – šiek tiek Pelenė. Ne, ne- aš ne apie puodus ir pelenus. Aš apie nuostabias krištolines kurpaites. Nuostabiuosius batelius galite įsimylėti visam gyvenimui arba būti jų skaudinama visą gyvenimą. Kuo gi ne romanas?

Sakysite, jog patogius aukštakulnius išsirinkti sunku? Sutinku, bet… Galima išmokti juos atpažinti. Ir tam nereikia lakstyti po parduotuves  pusę dienos.  Juos galite atpažinti akimirksniu. Tiesiog apie tai ko gero nei karto nesusimąstėte.

Taigi- kaip atpažinti tuos vienintelius, patogiausius ir gražiausius?

Paprastai. Atidžiai pažvelkite į atstumą tarp batelio nosytės ir kulniuko. Viskas čia labai paprasta- kuo šis atstumas didesnis- tuo bateliai patogesni. Kuo šis atstumas yra trumpesnis- tuo labiau jūsų svoriu apkraunama keltis ir pirštakauliai.  Batų dizaineriai teigia, jog pats trumpiausias atstumas tarp jų gali būti 3 cm. Na čia jau tikrai aštrių pojūčių mėgėjams.

Taigi- nuo šiol į batų parduotuvę pravartu eiti su centimetrine juostele. Tik prieš tai namuose išsimatuokite pačių patogiausių batelių atstumą nuo nosytės iki kulnelio.

Na, žinoma. Kai jau išsirinksite tuos vienintelius- pavaikščiokite su jais po parduotuvę. Jeigu perkate batelius internetu- pasidomėkite jų išmatavimais. Save gerbiantys pardavėjai mielai suteiks tokią informaciją.

Būkite gražios- Visada:)

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *