Kokie kvepalai tikrai patinka vyrams?

Kokie kvepalai tikrai patinka vyrams?

kokie-kvepalai-patinka-vyrams

Tur būt neatsiras nei vienos moters ar merginos, kuri nemėgtų kvepalų. Iš tiesų- malonus kvapas visada nuteikia maloniai, padeda sukurti tokią atmosferą, kurios jums reikia, gydo, traukia, žadina apetitą ir vilioja. Kvapai mūsų gyvenime vaidina didelį vaidmenį. Ne paslaptis, jog vyro dėmesį taip pat ne viena moteris stengiasi pritraukti būtent skaniai kvepiančiais kvepalais. Ką gi- jie tam naudojami nuo žilos senovės. Garsios senovės moterys kerėjo ne tiek savo grožiu, bet paslaptingais ir brangiais kvepalais. Ir jos tai mokėjo daryti. Joms buvo kuriami aromatai, dėl kurių vyrai galėjo kautis, išlaidauti ir… netgi vesti. Gerai pasirinktas kvapas ne tik padės jums sukurti kerinčios moters įvaizdį, tačiau ir pabrėš jūsų grožį, paslaptingumą, susuks vyrui galvą  ir paskatins veikti. Tačiau gali įvykti ir priešingai- kai kurie kvapai veikia atstumiančiai.

O kokius kvapus mėgsta vyrai?

Iš tiesų vyrai yra gan konservatyvūs ir mėgsta ne bet kokį kvapą. Kvapų tyrinėtojai pastebėjo, jog vyrams patinkančius kvapus galima grubiai suskirstyti į 2 grupes. Pirmajai grupei priklausytų gėlių ir vaisių aromatai. Jie yra lengvi, mergaitiški ir moterys dažnai juos laiko nuobodokais. Tačiau būtent tokie kvapai ir traukia vyrus. Ypač citrininiai, rožės, našlaitės ar alyvų kvapai. Vyrai juos sieja su švara, tvarka, maloniu bendravimu ir gaivumu.

Taigi,- norite, jog jis tikrai pakviestų į antrąjį  pasimatymą? Drąsiai rinkitės kvepalus, kurie kvepia rožėmis, jazminais, levandomis, vilkdalgiais, pakalnutėmis ar pačiuliais. Tačiau čia galioja taisyklė- kvapas turi pirmiausia patikti jums pačiai,- kitaip rezultatas bus abejotinas. Išduosime paslaptį- pakalnutės ir alyvų kvapas neretai vyrų yra siejamas su mamos švelnumu. O jeigu nutarėte pasivaikščioti žaliuojančiame parke ar vykti prie vandens- neužmirškite apelsinų, citrinų ar vandens  aromato. Šie kvapai pakelia nuotaiką, siejasi su džiaugsmu ir geranoriškumu. Juk nuo žilos senovės žmonės geriausiai jausdavosi šalia upės ar ežero arba po lietaus.

Antrajai grupei priklausytų ,, naminiai“ kvapai. Nesistebėkite- kiekvienas vyras dievina tai, ką vaikystėje jam kepdavo mama- bandeles, pyragus ir pyragaičius. O kokius prieskonius mamos deda į kepinius- ilgai galvoti nereikia. Tai vanilės, cinamono, riešutų, razinų, šokolado, karamelės, medaus ir obuolių kvapai. Skamba netikėtai? Bet būtent šie aromatai yra derinami labiausiai gundančiuose kvepaluose. Rytietiško stiliaus aromatuose dažniausiai slepiasi pipirų, cinamono, pernokusių figų kvapai. Tačiau jie puikiai tinka ir namų erdvei.

Pabaigai- keli patarimai

Niekada nesikvėpinkite vyrui matant. Juolab nedarykite to labai mažoje erdvėje- pavyzdžiui automobilio salone. Stiprūs kvapai ankštose vietose gali stipriai erzinti ir tapti netgi konflikto priežastimi.

Visada turėkite keletą mėgiamų kvepalų. O jeigu jie tarpusavyje dera- juos galima net šiek tiek maišyti.

Visada prieš kvėpindamosis- nusiprauskite. Niekas taip neerzina, kaip susimaišęs kvepalų ir prakaito kvapas.

Jeigu vyrukas jums patinka- išsiaiškinkite, kokius kvepalus mėgsta jo mama. Dėl visa ko. Tik niekada nesirinkite tų pačių- rinkitės panašius arba visiškai priešingai kvepiančius.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *