Madingiausios 2017 metų žiemos sezono plaukų spalvos

 

Madingiausios 2016- 2017 metų žiemos sezono plaukų spalvos
Sombre

Sombre plaukų spalva užkariavo Holivudą. Kuo gi ji ypatinga? Mados fanatikės jau įprato prie Ombre plaukų dažymo technikos- kai tamsi plaukų spalva pereina į šviesius galiukus. Sombre yra dažoma labai panašiai, tačiau šitaip dažant plaukus jų spalva šviesėja labai švelniai ir beveik nepastebimai. Iš tiesų, jeigu Ombre yra ryškus kontrastas tarp plaukų šaknų ir jų galiukų, tai Sombre šis perėjimas nėra drastiškas ir keičiasi ne pati spalva o daugiau jos atspalvis. Gražiausiai atrodys taip nudažyti ilgi plaukai, tačiau tokia spalva tiks ir trumpiems plaukams. Verta pastebėti, jog taip plaukus dažyti galima ir rečiau , o ir atrodo jie žymiai natūraliau. Be to šitaip nudažytiems plaukams reikės ir mažiau dėmesio- tik kas 3 savaites ta pačia spalva padažyti plaukų šaknis. Ko gero pavyks sutaupyti ir kirpėjo paslaugoms.

Cherry bomb- Vyšninė bomba

Tiks drąsioms brunetėms. Vyšnios, raudonų uogų ir raudonojo vyno atspalviai regis ilgam užkariavo moterų širdis. Vyšniao tinka bet koks atspalvis – nuo raudonmedžio iki ryškios bordo. Ypač madinga vyšnios spalva ir šokoladinės sruogelės. Jeigu jūsų natūrali plaukų spalva yra artimesnė vario atspalviams, vyšnios spalvą reikėtų keisti švelnesniu raudonojo vyno arba bruknių uogienės atspalviais.

Babylights

Patiks ilgaplaukėms, tačiau tiks visoms.  Ši spalva primena saulėje išblukusius vaikų plaukus. Yra pašviesinamos tik pavienės sruogelės ties plaukų galiukais. Susidaro vaizdas, jog mergina ilgai atostogavo saulėtuose kraštuose. Taip dažomi plaukai dar ir nubrauks kelis metus nuo jūsų veido. Gražiausiai atrodys ant rusvų garbanotų ilgų plaukų.

Noble grey ir granny glam- kilmingoji pilka spalva

Šių metų mada labai demokratiška. Jeigu jūsų plaukai gerokai žilstelėję – galite jų nebeslėpti. Priešingai, – žilą plaukų spalvą dizaineriai siūlo ir pagyvenusio amžiaus mados gerbėjoms ir jaunoms, riziką ir publiką šokiruoti mėgstančioms merginoms. Vienintelis trūkumas- jeigu jūsų plaukų spalva yra natūraliai tamsi- teks juos gerokai pašviesinti, kad išgautumėte madingą šaltą plieno ar pelenų atspalvį. 2017 metais violetinius žilus ir žalius atspalvius siūlo L.Vutonas, Gucci ir Gaultier. Vyresnėms moterims nereikia net šio siūlymo- jos drąsiai gali laikytis natūralumo.

Strawberry blonde

Dievas myli blondines ir braškes. Todėl 2017  metais blondinėms tiesiog sekasi. Šią žiemą tebėra madingi visi šviesių plaukų atspalviai, tačiau labiausiai mėgiami rožiniai ir braškiniai tonai.  Gera naujiena mėgstančioms šviesinti savo plaukus- plaukų visiškai persidažyti nereikės. Tereiks tik šiek tiek rožinio pigmento.Ši spalva- šiltų atspalvių mėgėjoms. Svarbu ir tai, jog visiškai nebūtina dažyti visų garbanų- rožine spalva galite dažyti tik kelias sruogeles.

Rose quartz blonde

Tai beveik visiškai ružava spalva. Labiausiai tiks prie klasikinės šukuosenos ir ilgų plaukų. Ją gali rinktis ypač stilingos ir mėgstančios drąsius eksperimentus merginos. Jūsų kuriamas įvaizdis gali svyruoti nuo mielos Anime herojės iki Holivudo superžvaigždės ir  gatvių chuliganės.

Deep dark hair- gilios tamsios plaukų spalvos

Dar viena mados tendencija. Ne visos merginos ar moterys mėgsta šviesinti savo plaukus. Tamsiaplaukėms siūloma pabrėžti savo plaukų grožį dažant juos sodriomis tamsiomis spalvomis. Ypač madingi violetiniai, tamsiai žali, šokoladiniai ar varno juodumo atspalviai. Jeigu abejojate ar tokia spalva jums tinka- pirmiausia pabandykite  juos patamsinti vienu tonu ir tamsinkite tol, kol rasite jums asmeniškai tinkantį atspalvį. Svarbu kad spalva būtų šilta, vientisa ir nei šilta, nei šalta.

Espresso with caramel

Šitoks plaukų dažymo būdas tiks tamsiaplaukėms. Ypač tamsesnio gymio ir rudaakėms. Tačiau jis paryškins visų moterų grožį. Plaukai dažomi visiškai juodai ir priekyje paryškinami karamelės spalvos sruogomis, kurios gražiai įrėmina jūsų veido ovalą.

Tiger’s Eye- Tigro akis

Tigro akis- labai panaši į Espresso with caramel. Tačiau plaukai dažomi tik rudos spalvos atspalvoso. Jeigu plaukai yra tamsūs- plaukai  nuo šaknų pradedami tepti tamsesne spalva ir šviesėja iki plaukų galiukų. Siūlomos spalvos – perėjimas nuo tamsaus gintaro iki medaus atspalvių. Jeigu plaukai šviesūs- priešingai, sruogelės yra tamsinamos. Ties šaknimis pasirenkamas gintaro arba medaus atspalvis ir palaipsniui šviesinama iki pieniško šokolado atspalvio.  Taip nudažyti plaukau suraibuliuoja lyg tigro akis.

Sunset- Saulėlydis

Ekstremalių pokyčių mėgėjoms mada siūlo Saulėlydžio dažymo techniką ( Sunset). Pagrindinis dėmesys kreipiamas į raudonos spalvos perėjimus- tokius, kokie būna saulėlydžio metu. Tiks tik jaunoms ir drąsioms ilgaplaukėms. Nes ryškūs perėjimai geriausiai žiūrėsis ant ilgų banguotų plaukų ir pabrėš labai baltos odos grožį.

Platinum blonde – Platininės blondinės

Šviesiaplaukės niekada nesiskundė aplinkinių dėmesiu. Tačiau 2017 metais natūralaus šviesaus gymio merginoms siūloma išbandyti platininį dažo atspalvį. Šiaurietiškas įvaizdis tikrai patiks ir tiks šaltų spalvų mėgėjoms ir paryškins natūralų odos baltumą.

Perlai ir perlamutras

 

Perlų spalva taip pat karaliauja 2017 metų podiumuose. Blondinėms siūloma mėgautis ne tik platinos, bet ir perlų atspalviais. Svarbu, kad plaukai blizgėtų kaip perlas- o kokį atspalvį pasirinksite- jūsų asmeninio skonio reikalas.

Nude plaukų spalva-pabrėš  jūsų odos atspalvį

2017 metais taip pat aktualus natūralaus ir išpuoselėto grožio įvaizdis. Viena iš madingiausių tendenijų – Nude plaukų spalva. Liaudiškai toks atspalvis vadintųsi- kūno odos spalva. Plaukų atspalvio spalva ir grimo spalva  turi atitikti jūsų odos atspalvį. Jeigu jūs esate tamsesnio gymio- tokį įspūdį sukursite  pasirinkusios nude ash blonde ( jūsų plaukams reikės šiek tiek peleninio atspalvio).  Nenustebsime, jeigu ši spalva išsilaikys ne tik šį žiemos sezoną. Beje, aktualus išlieka ir Nude manikiūras.

Rusvi atspalviai

Rusvi atspalviai taip pat niekur nepasislėpė ir nesiruošia trauktis iš mados. 2017 metais jums siūloma visa rusvų atspalvių spalvų gama. Plaukų atspalvis gali svyruoti nuo kviečių, auksinės ir riešuto. Vienintelis kriterijus- plaukai turi atrodyti kuo natūraliau ir kuo labiau blizgėti.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *