Rankas puoselėjanti kaukė

Rankas puoselėjanti kaukė

namine-aviziniu-dribsniu-kauke-rankoms

Gražios rankos- kiekvienos moters pasididžiavimas. Iš tiesų nagų daile ir nagais pasirūpina beveik kiekviena. Tačiau rankų odą neretai pamirštame. O be reikalo. Mūsų rankos susiduria su begale agresyvių medžiagų- tai ir būtinė chemija, ir muilai ir nagų priežiūros priemonės. O metams bėgant jas paliečia ir ultravioletinių spindulių bei hormoninių pokyčių daroma žala.

Kaip susigražinti grožį savo rankelėms?

Pati paprasčiausia išeitis- pradėti jomis rūpintis. Rankų odą reikia prižiūrėti kaip ir veidą. Ši naminė kaukė padės kovoti ne tik su rankų raukšlelėmis, bet ir odos įtrūkimais bei darkančiomis pigmentinėmis dėmėmis. Ji yra nebrangi, o jos sudėtines dalis be vargo rasite savo virtuvės spintelėje. Taigi- papildomai pirkti tikrai nieko nereikės.

 

Naminės rankų odos kaukės su avižiniais dribsniais receptas

Šiai naminei rankų kaukei su avižiniais dribsniais paruošti jums prireiks

Saujelės avižinių dribsnių
Verdančio vandens
1 valgomojo šaukšto riebios grietinės
1 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus

Kaip ruošti naminę avižinių dribsnių  kaukę rankoms?

Avižinius dribsnius užpilti tokiu pačiu kiekiu verdančio vandens ( kruopų ir vandens santykis turi būti 1:1). Palikti šią košelę atvėsti bent valandai.

Į atvėsusią avižinių dribsnių košelę įmaišyti po 1 valgomąjį šaukštą riebios grietinės ir alyvuogių aliejaus. Viską gerai išmaišykite.

Pats sunkiausias momentas- sukrėskite šią košelę į plastmasines pirštines ir jas užsimaukite ant rankų. Šią kaukę ant rankų laikykite 15-20 minučių. Po to kaukytę nuplaukite šiltu vandeniu.

Avižiniai dribsniai sušvelnina odą, o grietinė ir alyvuogių aliejus ją gerai pamaitina. Dėkite šią kaukę ant rankų 2-3kartus per savaitę ir pastebėsite, jog rankų oda suminkštės, taps lygesnė, o per ilgą laiką ir pašviesės. Ji taip pat padėda sugyti smulkiems odos įbrėžimams, gydo uždegimus ir netgi egzemą.

Būkite gražios- Visada:)

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *