Tavo charakteris pagal dažymosi stilių

Tavo charakteris pagal dažymosi stilių

kaip-tu-dazaisi

Ką apie tave gali pasakyti tavo dažymosi stilius? Psichologai mano, jog pakankamai daug. Juk ir pati pastebėjai- gotės dažosi vienaip, o močiutės- kitaip. Pasirodo, tavo charakterį gali atskleisti net tai, kokią veido dalį esi linkusi pabrėžti. Koks yra tavo charakteris pagal dažymosi stilių, sužinosi perskaičius visą straipsnį:)

Tu visiškai nesidažai

Iš tikro- visiškai nenaudoji dekoratyvinės kosmetikos, plaukų dažų ir panašiai. Jeigu tai nesusiję su tavo sveikata, – reikalas gan sudėtingas. Tai gali reikšti, jog nepasitiki savimi. Kažkur širdies kampelyje visas tas kosmetikos vajus tave erzina ir nesijauti pakankamai moteriška, kad jį suvaldytum. Ko gero esi įsitikinusi, jog tave turi mylėti ir pastebėti dėl kitų savybių. Iš dalies esi teisi. Tačiau kam iš kitų atimti galimybę pastebėti tas tavo ypatingąsias savybes? Absoliučiai visi žmonės pirmiausia atkreipia dėmesį į tai ką mato, o tik paskui į tai ką girdi, liečia ir taip toliau. Atmink, jog dekoratyvinė kosmetika kartais gali būti netgi labai naudinga – ieškant gyvenimo draugo, naujo darbo ir šiaip- gali pakelti nuotaiką.

Мinimalistinis makijažas

Dažniausiai taip dažosi savimi ir gyvenimu patenkintos moterys. Jos dažniausiai yra vienišės- tačiau ne dėl to, kad nieko nesutiko gyvenimo kelyje, o dėl to, kad taip joms yra patogiau. Tokią moterį sunku išmušti iš vėžių. Ji viską pastebės ir viską išanalizuos. Tai moteris- karalienė, tačiau ji moka rasti kompromisą bet kokioje situacijoje. Santykiuose ji vertins dvasingumą ir bendradarbiavimą ir į bereikalingas smulkmenas nekreips dėmesio.

Kai dažaisi- mėgsti pabrėžti akis

Jeigu mergina mėgsta pabrėžti tik akis – ji yra ypatingai pastabi ir įžvalgi. Ji dažniausiai kalba nedaug- ir pasako tik tiek kiek tau reikia žinoti. Mieliau klausosi kitų – ir žinoma, daro savo pačios išvadas. Savo pergyvenimais ji nelinkusi dalintis su kitais- dažniausiai dėl to, kad tiesiog nemoka to padaryti. Todėl bendraujant su tokia mergina neretai atsitrenki į sieną. Ji linkusi manyti, jog sunkumai jos gyvenimo kelyje yra tik jos asmeniniai sunkumai. Ji linkusi užsisklęsti savyje, daug laiko skiria apmąstymams ir neretai yra laikoma paslaptinga moterim. Vyrai dažniausiai tokias moteris vadina Femme Fatale. Tačiau gyvenime jos tokiomis būna gan retai.

Kai dažaisi- mėgsti pabrėžti lūpas

Mergina, kurios lūpos yra ryškiai raudonos- tikrai patrauks visų dėmesį. Iš tiesų, ji mėgsta dėmesį. Ji moka šį dėmesį patraukti ir išnaudoti. Tai moteris – žvaigždė. Ji mėgsta būti apsupta gerbėjų būrio ir nori dalyvauti visuose svarbiausiuose įvykiuose. Iš kitos pusės- ji mėgsta viską stebėti tarsi iš šalies. Giliai širdyje ji yra labai jautri, jausminga ir netgi sentimentali. Jos gyvenime- viskas turi būti tikra ir nuoširdu.

Jeigu ryškiai dažai ir akis ir lūpas

Tai lengvai pažeidžiamos ir labai jautrios moters požymis. Taip dažydamasi moteris ant savo veido piešia kaukę- kad aplinkinis pasaulis jos nesužeistų. Ji nepasitiki aplinkiniais, linkusi įtarinėti ir neretai toks charakteris yra tiesiog vadinamas ,, dramos karaliene“. Aplinkiniai ją neretai laiko tikra moterim, nes tik tikra moteris iš nieko gali padaryti ir skandalą ir salotas.  Gyventi su jomis gan sunku- reikia įprasti prie pastovaus teisybės ieškojimo, bereikalingų dramų, pergyvenimų ir dar daug daug ko. Su vyrais jos susidraugauja lengvai, tačiau lygiai taip pat lengvai ir susipyksta ir žinoma- skiriasi. Joms sunku, tačiau sunku ir aplinkiniams.

Jeigu tau patiko šis testas- pasidalink juo su draugais.
Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *