Testas: kaip tu šildaisi rudens vakarą?

Testas: kaip tu šildaisi rudens vakarą?
Gurkšnoji kokį nors  šildantį gėrimą

laikai-rankose-karsta-gerima

Esi ramybės įsikūnijimas. Jeigu mėgsti, jog vėsų rudens vakarą tavo rankas sušildytų karštos arbatos puodelis- tu mėgsti taiką ir ramybę. Visiškai nesvarbu ką tu ten gurkšnoji- žolelių arbatą ar karštą vyną. Tau svarbiausia- ritualas, kuris atneš taiką ir ramybę tavo namams. Tu moki ne tik ramiai paruošti arbatos puodelį, bet taip pat ramiai išklausai ir išsiaiškini visas smulkmenas. Tavo draugai mano, jog vien tavo buvimas šalia atneša taiką ir ramybę. Iš tiesų, tavo namai yra tarsi ramus užutėkis į kurį visada smagu sugrįžti po dienos audrų.

Sukiesi virtuvėje ir kepi kažką skanaus

kepi-kazka-skanaus

Namiškiai tavęs tiesiog neįsivaizduoja be garuojančio pyrago. Iš tiesų esi tikra namų deivė, kuri moka sušildyti ne tik namus, bet ir namiškių širdis. Namai- tavo tvirtovė ir tavo šventovė. Esi gera ir svetinga tiems, kas juos gerbia. Tu geriau nei kiti žinai, jog tikriausias kelias į širdį- per pilvą ir dėl to nei kiek nepergyveni. Viskas ką tu darai namuose- yra pagaminta su meile ir rūpesčiu. Artimųjų bėdos neretai užima didesniąją tavo laiko dalį, todėl nepamiršk, jog laikas bėga ir jo reikėtų pasilikti taip pat ir sau.

Sėdi prie liepsnojančio židinio

sildaisi-prie-ugnies

Per gyvenimą bėgi lyg voverė rate. Tau reikia atlikti viską ir sužinoti taip pat viską. Daliji kitiems savo dėmesį ir esi visur, kur tik prireikia tavo pagalbos. Artimieji mano, jog esi tikra Barbė Devyndarbė. Tu visada žinai ką, kaip ir kada reikia daryti, todėl gali būti puikia vadove. Tu moki blizgėti visuomenėje, tačiau lygiai taip pat moki ir sušildyti bei pagelbėti. Esi stipri ir moki tai parodyti, todėl  negali sėdėti tamsiame kamputyje.

Pasislepi po šilta antklode

sildaisi-po-antklode

Esi švelni, rami ir be galo ištverminga. Tau svarbu laiku atsipalaiduoti ir nemėgsti veltui švaistyti laiko. Tu neieškai dėmesio, nes jo ir taip tau netrūksta. Nemėgsti triukšmo ir gerai žinai, jog tikriems jausmams ir nuoširdžiai draugystei reklamos nereikia. Tu visada būni šalia kai to reikia, tačiau pati pagalbos prašai retai. Tavo stiprybę supranta tik artimiausi draugai ir šeimos nariai- nes  esi visada šalia ir būni ištikima net tuomet, kai  nusisuka beveik visi. Esi guodėja, patarėja, derybininkė ir taikdarė. Tačiau tau taip pat reikia laiko atsigauti ir atsipalaiduoti.

Prisiglaudi prie ko nors brangaus

prisiglaudi-prie-ko-nors-brangausEsi ta saulutė, kuri priverčia kambarį nušvisti. Nemėgsti šaltų santykių ir abejingumo. Tu tiki draugyste ir meile iš pirmo žvilgsnio ir vertini tik tai, kas yra tikra. Mėgsti leisti laiką artimųjų ir draugų būryje. Iš tiesų – vienatvę pakeli sunkiai ir stengiesi jos išvengti. Tavo buvimas šalia sutaiko regis nesutaikomus priešininkus, nes tu tiesiog nesupranti, kaip galima pykti ir rietis. Esi ištikima ir nuoširdi, ir to paties tikiesi iš kitų.

Jeigu tau patiko šis testas- pasidalink juo su draugais.
Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *