Ką reiškia žiedas ant piršto?

Ką reiškia žiedas ant piršto?

ka-reiskia-ziedas-ant-pirsto

Nuo žilos senovės žiedui buvo priskiriama daugybė magiškų savybių. Žiedus žmonės nešiojo dėl apsaugos, kad pritrauktų laimę ir turtą, taip jais mūvėjo siekdami parodyti savo valdžią ir padėtį.

Astrologai teigia, jog kiekvieną pirštą valdo atskira planeta, todėl nešiojant žiedą ant kurio nors piršto, galime sustiprinti jį valdančios planetos poveikį. Žinia, tai gali padėti sustiprinti sveikatą, apsaugoti nuo aplinkos poveikio ar padėti pasiekti tai ko trokštame.

Nykštys

Nykštį valdo Marsas. Jeigu žiedą ant nykščio mūvi vyras- jis yra valdingas, energingas ir siekia įsitvirtinti pasaulyje. Tokie vyrai labai tiesmukiški, neretai gali būti ir agresyvūs. Ginčytis su jais- beprasmiška, nes jie vis tiek darys taip, kaip yra patys nusprendę. Taip elgsis ir tuo atveju, net jei dėl to vėliau galėsis. Žiedas ant nykščio reiškia, jog žmogus siekia valdyti pasaulį ir neretai yra labai seksualus. Senovės antikos laikais šis pirštas buvo tiesiogiai laikomas vyriškojo pasididžiavimo simboliu. Iš kitos pusės- žiedas ant nykščio padeda pritraukti pinigus ir turtą.

Netradicinės orientacijos moterims žiedas ant nykščio reiškia tai, jog jos nesidomi vyrais, o bendrauja tik su moterimis. Jeigu mergina tokį žiedą nešioja ant dešiniojo nykščio- tai reiškia, jog ji jau turi gyvenimo draugę. Jeigu žiedą matote ant kairiojo nykščio- gyvenimo draugės ji dar ieško. Taigi, jeigu nenorite būti neteisingai suprasta,- žiedo ant šio piršto be reikalo nesimaukite.

Smilius

Smilių pasak astrologų valdo Jupiteris. Todėl žiedas ant šio piršto- valdovo ženklas. Žiedus ant smiliaus mūvėjo Julijus Cezaris , kardinolas Rišelje ir Henrikas VIII. Tradiciškai šį pirštą žiedu puošia tvirtos ir valdingos asmenybės. Jeigu žiedas yra ant dešiniosios rankos- jo savininkui būdingas proto blaivumas. Laikoma, jog taip mūvimas žiedas sustiprins gerąsias charakterio savybes. Tuo tarpu jeigu žiedą mausitės ant kairiojo smiliaus- tai gali privesti prie blogų rezultatų. Taip mūvimas žiedas paskatins didybės maniją, išdidumą, savimylą ir polinkį į isteriją. Ant smiliaus žiedą patariama mūvėti nedrąsiems ir droviems asmenims. Taip sustiprinsite Jupiterio globą, pradėsite daugiau pasitikėti savimi. Žiedas ant smiliaus atneša laimę ir sėkmę, padeda pasiekti norimą tikslą ir sustiprina įžvalgos dovaną. Geriau ant šio piršto nešioti žiedus pagamintus iš aukso ir alavo.

Didysis pirštas

Vidurinįjį pirštą valdo Saturnas. Manoma, jog ant šio piršto žiedus mėgsta nešioti nevengiantys savimi pasididžiuoti ir įsitikinę savo patrauklumu žmonės. Taip pat tikima, kad kuo didesnis šio žiedo akmuo- tuo labiau išreikštos bus šios savybės. Tačiau yra ne visiškai taip. Ant Saturno piršto  reikėtų nešioti iš artimųjų paveldėtus žiedus- yapč jeigu juos dovanojo brangūs žmonės. Taip nešiojamas žiedas sustiprins ryšį su savo giminaičiais, taip pat padės jums įvykdyti savo misiją šioje Žemėje.  Būtent artimųjų padovanotas žiedas nešiojamas ant šio piršto padės  numaldyti blogą lemtį, įveikti nesėkmių ruožą, prisišaukti protėvių globą ir suteiks jėgų ištverti nesėkmių ruožą. Žiedą ant didžiojo piršto rekomenduojama tiems, kas rimtai užsiima dvasinėmis praktikomis.  Jeigu žiedus nešiojate ant abiejų rankų viduriniųjų pirštų- tai gali ir šiek tiek pakenkti- nes pernelyg atitrūksite nuo realybės ar pernelyg atsiduosite likimui. Iš esmės žiedą ant šio piršto gali nešioti visi, ypač jeigu norite prisikviesti laimę ir sėkmę.

Bevardis pirštas

Bevardį pirštą valdo Saulės planeta. Ji yra visa ko globėja, teikia mums jėgų, padeda bendrauti. Nuo senų senovės žiedas ant šio piršto taip pat buvo šeimyninės padėties ženklas. Žiedą ant bevardžio piršto pirmieji pradėjo nešioti senovės Egiptiečiai. Pagal jų tikėjimą, būtent šiuo pirštu prateka meilės arterija, todėl žiedas ir turėjo apsaugoti šeimos meilę ir laimę. Pirmieji žiedai buvo gaminami iš akmens, stiklo ir vario. Geležinius žiedus mūvėjo senovės romenai. Auksiniai žiedai tarp paprastų gyventojų paplito tik III-IV amžiuose.

Astrologai teigia, jog būtent ant bevardžio piršto reikia mūvėti žiedą, jeigu norite sustiprinti savo šeimyninius santykius. Jeigu ant šio piršto puikuojasi ne sutuoktuvinis žiedas,- tai byloja, jog jo savininkas mėgsta prabangą, meną ir subtilius dalykus. Taip žiedus dažniausia nešioja aktoriai, menininkai, dailininkai. Tokie žmonės yra jausmingi, mėgsta maloniai leisti laiką, tačiau gali būti labai romantiški ir svajingi. Jeigu žiedelis yra nedidelis – tai ramios ir harmoningos asmenybės ženklas. Jeigu žiedas yra didelis- prieš jus gali stovėti labai aistringa ir net nesubalansuota asmenybė, linkusi atvirai rodyti savo jausmus. Žiedą ant bevardžio piršto rekomenduojama nešioti jeigu iš gyvenimo trokštate šlovės ir turto. Toks žiedas padės geriau išreikšti save ir taip pat padės prasiskinti kelią į sėkmę. Toks žiedas taip pat padės lengviau bendrauti, o jeigu jis buvo dovanotas artimo žmogaus- ir pataisyti savo santykius su artimaisiais.

Mažasis pirštas

Mažąjį pirštą valdo Merkurijaus planeta. Jis globoja diplomatus, oratorius, sportininkus, biznierius, gydytojus , politikus, žurnalistus ir bet kokius ryšius. Žiedą ant šio piršto patariama nešioti tiems, kam reikalinga iškalbos dovana, taip pat jeigu reikia greitai priiminėti sprendimus, užmegzti dalykinius ryšius. Psichologai teigia, jog ant šio piršto neretai žiedus nešioja labai apsukrūs, intrigas ir avantiūras mėgstantys asmenys. Tai gali būti ir neištikimo žmogaus ženklas. Moterys, kurios mėgsta nešioti žiedelį ant mažojo piršto neretai yra koketės, linkusios į lengvabūdiškus poelgius. Taip nešiojamas žiedas slopina būtent šiuos pomėgius,tačiau padeda užmegzti reikalingas  pažintis.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *