Madingiausios 2016 metų šukuosenos

Madingiausios 2016 metų šukuosenos, kurios tiks beveik visoms

Kažkuris garsus dizaineris yra pasakęs, jog stilingai moteriai užtenka geros šukuosenos ir gerai parinktų batelių. O viso kito galima ir nepastebėti.

Regis 2016 metų pabaiga nenumaldomai artėja, tačiau vieną mėnesį dar turite. Taigi apžvelgsime madingiausias 2016 metų šukuosenas, kurios papuoš beveik kiekvieną moterį. O svarbiausia – tikrai tiks.

Kuo ypatingos 2016 metų šukuosenos?

2016 metų šukuosenoms būdingos tikslios kirpimo linijos, taip pat madinga asimetrija. Šie metai mus vis dar lepina tokiomis šukuosenomis, kurias sukurti nėra sudėtinga.

1. Trumpa šukuosena ,, ataugęs“ bobas

sukuosena-trumpas-atauges-bob-as

Iš esmės tai ataugę kare kirpimo plaukai. Plaukų galiukai atrodo tarsi išpešioti. Taip pat daug asimetriškų plaukų sruogelių. Puikiai tinka turtingos ir šiek tiek atsainiai žiūrinčios į madą moters stiliui Ypač patogi atostogaujančioms!

2.Pixie a la Victoria Beckhem 

sukuosena-pixie

Lieknos ir grakščios moters šukuosena. Puikiai tinka šviesiems ir nestandartinės spalvos plaukams. Ypač jeigu jie yra levandos ar kitokios gėlės spalvos. Tačiau ir ant natūralios spalvos plaukų ji žiūrėsis tikrai gražiai. Svarbiausia- tokia šukuosena nereikalaus ypatingos priežiūros- tereikės šiek tiek gelio sruogelėms.

3. Glamūrinis bob-as

sukuosena-glamurinis-bob-as

Tas pats kare kirpimas, tik iškilmingesnis. Pakaušyje plaukai pakelti, įstrižas sklastymas ir ilgi kirpčiukai. Tiks ir kasdienai ir šventėms. Ypač puoš dalykinį ir vakarinį stilių mėgstančias  moteris.

4. Asimetriškas bob-as 

sukuosena-asimetriskas-bob-as

Tas pats kare kirpimas, tik žaviai asimetriškas. Tiks ir trumpiems ir ilgiems plaukams. Iš vienos pusės plaukai siekia ausies spenelį ar kaklą. Iš kitos pusės krenta stambios garbanos. Tiks subtiliai moteriai!

5. ,,Išpešiotas“ bob-as  

sukuosena-ispesiotas-bob-as

Vėl tas pats kare kirpimas. Tik visas dėmesys sutelktas į pakaušį. Pakaušyje daug skirtingo ilgio sruogų ir visos jos styro į skirtinas puses. Tiks jaunoms ir aktyvioms moterims.

6. Kok kirpimas

kirpimas-kok

Drąsus amerikietiškas kirpimas menantis Elvio Preslio laikus. Plaukai pašiaušti ir statūs kirpčiukai. Drąsioms Pink ir Pin Up stiliaus gerbėjoms!

7. Skusti smilkiniai

skustas-smilkinys

Jep. Vis dar madingi. Nori atrodyti konservatyviau- išskustą smilkinį gali tiesiog užšukuoti. Tiks sportiškoms ir atletiškoms moterims, kurios nemėgsta staipytis prieš veidrodį.

8. Kepuraitė

kirpimas-kepuraite

Dar viena šukuosena nemėgstančioms gaišti laiko. Kirpimas- kare pagrindas. Tačiau pakaušis išskustas, o priekyje plaukai šukuojami priekin ir iškarpomi. Gražiai žiūrėsis, jeigu mėgstate eksperimentuoti su spalvomis- ypač kai smilkiniai ir pakaušis dažyti viena  tamsesne spalva, o priekyje- šviesesne.

9. Кare kirpimas su kirpčiukais

kre-su-kirpciukais

Atėjo į madą 90 metais, ir nuo to laiko vis dar laikosi ant bangos. Vienoks ar kitoks. Šiais metais madingas kare iki pečių, o kirpčiukai- siekiantys antakius. Ypač tiks jeigu turite aukštą kaktą.

10. L-bobas

l-bob-as

Kitaip tariant Long- bob-as. Irgi kare kirpimas, tik prailgintas. Vis dar nesitraukia iš mados. Ypač efektingai atrodys jeigu plaukai yra labai tankūs, sunkūs ir tiesūs.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *