Jauninančios krakmolo kaukės

Jauninančios krakmolo kaukės

Krakmolo kaukės stangrina ir atgaivina pavargusią odą. Kosmetologai kartais jas vadina botokso pakaitalu. Krakmolo savo virtuvėje ras kiekviena šeimininkė. Jis tikrai nebrangus, o nauda jūsų grožiui bus tikrai apčiuopiama. Siūlome išbandyti.

Krakmolo kaukė

Kaukės sudėtis

1 valgomasis šaukštas bulvių arba kukurūzų krakmolo
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 arbatinis šaukštelis medaus
šlakelis šilto pieno praskiedimui

Kaip ruošti šią kaukytę? 

Visas sudėtines dalis sutrinti porcelianiniame dubenėlyje iki košelės. Šią košelę tepti ant švariai išplauto ir dar drėgno veido. Laikyti kaukytę galima iki 30 minučių. Po to viską reikia švelniai nuvalyti vatos tamponėliu ir veidą nuplauti drungnu vandeniu.

Krakmolo ir cikorijos kaukė pavargusiai odai

Pagrindinė kaukės veiklioji medžiaga yra krakmolas, tačiau grietinė pamaitins ir sudrėkins vystančią odą. O cikorija tik sustiprins krakmolo poveikį.

Kaukės sudėtis

4 valgomieji šaukštai bulvių arba kukurūzų krakmolo
4 valgomieji šaukštai riebios grietinės arba grietinėlės
3 valgomieji šaukštai maltos cikorijos miltelių

Kaip paruošti šią kaukytę?

Sumaišykite visas kaukytės sudedamąsias dalis ir ištrinkite porcelianiniame dubenėlyje. Turėtų gautis skystoka košelė. Tepkite šią košelę ant švariai nuprausto drėgnoko veido. Palaikykite kaukę 30 minučių ir nuvalykite vatos tamponėliu. Po to veidą nuplaukite drungnu vandeniu.

Krakmolo kaukė su kiaušinių baltymais

Ši kaukė – slaptas Holivudo gražuolių ginklas kovoje su raukšlėmis. Siūlome išbandyti- rezultatatai tikrai jus maloniai nustebins.

Sudėtinės dalys

1 valgomasis šaukštas bulvių krakmolo
šlakelis virinto vandens
1 kiaušinio baltymas
0,5 arbatinio šaukštelio citrinos sulčių

Kaip paruošti šią kaukytę?

Sumaišykite krakmolą su vandeniu- kad gautųsi tiršta košelė- pasta.
Į gautą krakmolo pastą atsargiai įmaišykite kiaušinio baltymą, o po to ir citrinos sultis. Viską gerai išmaišykite. Turi gautis tirštoka, lipni košelė, kurią visiškai patogu tepti.

Tepkite kaukytę ant nuprausto ir drėgnoko veido ir kaklo ir palaikykite ją 40 minučių. Kaukytę nuvalykite vandenyje sudrėkintu vatos tamponėliu ir po to nuplaukite veidą drungnu vandeniu.

Visos kaukės su krakmolu tinka senstančiai ir lepiai veido odai. Kosmetologai pagrįstai jas vadina botokso pakaitalu. O Holivudo gražuolės jas naudoja jau bene šimtą metų. Manau, kad Jūs galite būti dar gražesnės ir už jas. Tik skirkite sau truputėlį laiko.

Būkite gražios- visur ir visada.:)

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *