Kokios kepurės madingos 2017 metų žiemą?

Kokios kepurės madingos 2017 metų žiemą?

Šių metų žiemą madinga tai kas stilinga. Taigi, išradingoms merginoms turėtų tiesiog sektis. O idėjų tikrai pasisemti turėsite išį kur.

Skrybėlės

Miestietiems ir didmiesčių gyventojams jos tikrai patiks. Šią žiemą madingos klasikinės formos skrybėlės su plačiais atvartais. Elie Saab siūlo klasikinę fetrinę Fedoros skrybėlę. Gucci siūlo rinktis drąsias spalvas – juodą, raudoną, turkio ar rožinę spalvas.  Chanel siūlo retro stiliaus skrybėlaites iš kietos vilnos, tvido ar odos.

Į madą taip pat sugrįžta mažos skrybėlaitės- tabletės. Jos patiks visoms mėgstančioms Retro stilių. Beje, tokios skrybėlaitės niekad neišeina iš mados, tiesiog reikia rasti drąsos jas dėvėti. Garsieji dizaineriai siūlo jas dėvėti prie klasikinio kirpimo paltų arba prie šiuolaikiškų rūbų- pončo, skraisčių ir šalių. Į madą taip pat grįžta ir vualis- todėl šiuolaikinė moteris dvelkia paslaptimi ir prabanga.

Megztos kepuraitės

Niekur nepasitraukė. Šį sezoną išlieka madingos grubaus mezgimo močiutės kepurės, o taip pat ir jaunatviškos beanies, kurios gali būti megztos iš moheros. Jas nešioja ilgaplaukės ant ilgų besidriekiančių garbanų ir trumpaplaukės. Megztas kepuraites madinga užsmaukti iki pat akių arba dėvėti tik ant paties pakaušio- kaip jums tuo tarpu patogu. Puošti jas taip pat galite kaip tik širdis geidžia- norite plunksnomis, norite svarvoskiais ar siuvinėjimais.

Gucci pasitelkia siuvinėjimus ir tradicinius skandinaviškus motyvus. Missoni siūlo grubaus mezgimo šiltas ir praktiškas kepures.A. Wang siūlo patogius pūkuotus beanies.

Skarelės

Jeigu manėte, jog skareles nešiojo mūsų bobutės praeitame šimtmetyje- ko gero sitpriai klystate. Šią žiemą Gucci, Mary Katrantzou ir  Dolce&Gabbana siūlo atsigręžti į praeitį  ir prisminti skareles. Skareles galite nešioti  kaip tik norite- sukti jas į tiurbaną, rišti ant pakaušio ar tiesiog kaip bobutė- svarbu, kad jums būtų patogu. Na, o jeigu labai šalta- galite drąsiai rištis jas po kokia tik norite kepure ar net skrybėlaite – svarbu, kad apsaugotumėte savo ausis ir plaukus nuo šalčio. Šitaip eksperimentuoti siūlo H&M, Moncler Grenoble ir kiti modelių namai.

Kailinės kepurės

Brangias kailines kepures prisiminė ir didieji modelių namai. Kepures iš brangaus kailio siūlo Sonia Rykiel, Louis Vuitton ir Moncler Grenoble. Iš tiesų- per didžiuosius šalčius kailis suteikia daugiausia šilumos. Kodėl gi to neišnaudojus? Kepurių forma- šimtmečius atlaikę skandinavų ir slavų kailinių kepurių modeliai saugantys ir veidą ir ausis.

Beretės

Aktualios šią 2017 metų žiemą išlieka ir prancūziškos beretės, bei itališki Renesanso epochą primenantys galvos apdangalai. Juos siūlo italų dizaineriai Giorgio Armani, Elie Saab, Simonetta Ravizza.

Beisbolo ir laikraščių berniuko kepuraitės

Gucci ir Moschino taip pat lieka ištikimi savo principams ir šią žiemą tebesiūlo puošniai dekoruotas beisbolo kepuraitės bei iš mados neišeinančias odines ,,laikraščių berniuko“ kepures. Jas siūloma nešioti su kuo tik norite- pončo, šaliu, švarku, paltu ar kailiniais. Prie jų puikiai dera ilgaauliai batai, botfortai įvarūs diržai, perlai ir grandinėlės. Taigi- šią žiemą kiekviena moteris gali puošti kaip tik nori- svarbiausia turėti noro ir drąsos.

Būkite gražios. Visur ir visada.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *