Korėjiečių grožio ginklai

Korėjiečių grožio ginklai

Jeigu jūs vis dar galvojate, jog odos priežiūros paslaptis geriausiai išmano prancūzės- jūs tikrai apsirinkate. Šiuo metu odos priežiūros ir kosmetikos industriją užkariauja korėjiečiai.  Šiai dienai Pietų Korėja kelia daugiausiai reikalavimų moters išvaizdai. Priimant į darbą atsižvelgiama ne tik į pretendentės ūgį ir svorį, tačiau ji būtinai turi būti liekna, didelėmis akimis, smailu veidu, aštria nosyte, šviesia oda ir nepriekaišingai lygiais dantimis. Korėjiečiai nepriims į darbą moters, jeigu jos oda nešvytės jaunyste arba ji turės keletą strazdanėlių. Taigi- visos jaunos merginos ir moterys nori atitikti grožio standartus ir jų siekia. Tokių siekių rezultatas- 980 000 plastinių operacijų per metus. Korėjiečiai pripažįsta, jog 1 iš 5  19-49 metų amžiaus moteris jų šalyje yra patyrusi vienokią ar kitokią plastinę operaciją. Dažniausiai yra koreguojama akių ir nosies forma bei šviesinama oda,  tačiau ekstremalai koreguoja ir žandikaulius.

Iš tiesų, pažvelgę į grožio standartus atitinkančią korėjietę moterį kartais esuprantate – ar šis trapi gražuolė iš tikrųjų yra gyva, o ne lėlė. Nuo plastikos chirurgų neatsilieka ir kosmetikos priemonių gamintojai. Valstybė visokiais būdais skatina kosmetikos priemonių gamybą, todėl korėjiečių grožio priežiūros priemonės veržiasi į Niu Jorką ir Paryžių. O iš ten iki Lietuvos- tik ranka pasiekti.

Taigi, kaip korėjietės prižiūri odą?

Kiekviena korėjietė mergina žino, jog jos oda turi nepriekaištingai švytėti. Anglų kalboje yra net žodis – dewy, kuris reikštų ,,rasota“. Kad ji tikrai švytėtų, vidutinė korėjiečių moteris tam skiria daug laiko ir finansinių intvesticijų.

Jau jaunos mergaitės žino, jog veidą reikia prausti du kartus. Vakare pirmiausia nuvalomas makiažas tam naudojant specialių aliejinį prausiklį, kuris tinka makiažo valymui. O po to antrą kartą veidelis prausiamas švelniu putojančiu prausikliu.

Giluminis odos drėkinimas

Korėjietės gerai žino, jog švyti tik gerai sudrėkinta oda. Na, o odą drėkinti jos tikrai moka. Per kelis metus pasaulį tiesiog užkariavo giluminiu drėkinančiu efektu pasižyminčios lakštinės kaukės. Jos nebrangios, tačiau reguliariai naudojama tokia kaukytė  tiesiog išmokys jūsų odą sušvytėti. Šios kaukytės paslaptis- ji apgaubia visą veidą ir turi būti naudojama bent du kartus per savaitę. Lakštinių kaukių pasirinkimas yra labai didelis. Jų sudėtis labai įvairuoja- priklausomai nuo siekiamo efekto ir jūsų odos tipo. Tačiau tokios kaukės turi būti naudojamos pastoviai. Nors regis, yra nebrangios,- tačiau ilgai jas naudojant susidarytų nemaža sumelė.

Kad oda būtų tikrai drėgna buvo sugalvota ir naktinė kaukė. Šios kaukės viduje yra gelis, o pačios kaukytės yra  laikomos per visą naktį,  todėl jose esančios medžiagos tikrai įsiskverbia į giluminius odos sluoksnius.

Naktinė gelinė kaukė yra naudojama kaip ir visos kaukės- pirmiausia veidelį reikia nuprausti, po to sutepti jį toniku. Po kelių minučių ant veido tepamas specialus serumas ir naktinis kremas. O jau prieš pat gulant į lovą ant veido uždedama gelinė kaukė. Jeigu oda riebi- naktinio kremo atsisakoma.

Makiažo  kempinėlės

Dar vienas būdas atrodyti nepriekaištingai. Korėjiečiai jau gamina specialias kempinėles, kuriose jau yra makiažo pagrindas. Pakanka tik  spustelti kempinėlę ir švelniai ja patapšnoti veidą. Per kelias minutes atrodysite nepriekaištingai- nesvarbu kas aplinkui besidarytų.

Skaistalai

Korėjietės nemėgsta ryškių skaistalų. Jos visada siekia natūralaus įvaizdžio, todėl jų skaistalai dažniau yra koralo ar persiko atspalvių. Jie taip pat gali būti ir specialiose kempinėlėse- kad nereiktų apsikrauti kosmetikos priemonių dėželėmis.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *