5 greitos kaukės paakių odai

5 greitos kaukės paakių odai ir vienas slaptas Holivudo ginklas

Kada jūsų akelės į pasaulį galėtų žvelgti drąsiai ir nebūtų užtinusios,- mūsų komanda Jums pristato 5 greitus naminių  paakių kaukių receptus. Gražėkit mielosios.

1- skanioji grietinės ir banano kaukė

Šaukšteliu sutrinkite 1/4 banano . 1 arbatinį šaukštelį šios košelės sumaišykite su 1 arbatiniu šaukšteliu šaltos grietinės arba šaltos riebios grietinėlės. Tepkite šią kaukytę po akimis ir laikykite 15-20 minučiu. Po to nuvalykite su popierine servetėle.

2- Sovietinė kaukė su Almageliu

Almagelis- tokia kreida, kuri naudojama skrandžio opaligės gydymui. Mažina ne tik skrandžio gleivinės paburkimą, bet ir maišelius po akimis. Almageliu sutepkite šiuo geliu vokų ir paakių odą ir leiskite jai nudžiūti. Kai nuddžius- nuplaukite šaltu arba drungnu vandeniu.

3- Petražolių kremas arba gelis

Šaldytuve turėkite indelį kremo arba gelio su petražolėmis. Jis ne tik balina odą, bet ir atgaivina paakius. Esant reikalui- ištepkite storu jo sluoksniu veidą ir paakius. Po 15-20 minučių nuplaukite arba nuvalykite popierine servetėle.

4- manadarinas arba apelsinas

Šaldytuve laikykite vieną apelsiną arba mandariną. Šaltos šių vaisių skiltelės idealiai priglunda po akimi. Palaikykite 15-20 minučių- patinę paakiai iš karto atrodys gražiau. Paspaudykite švelniai- kad pradėtų tekėti sultys. Tik būkite atsargios- stenkitės, kad vaisių sulčių nepatektų į akis .

5- Žalios bulvės skiltelė

Taip pat padės plačiau atverti akeles. Skridinėlis šviežios bulvės puikiai atgaivins pajuodavusius paakius ir padės atsikratyti ratilų po akimis.

Mūsų tipsas- Ekstremali Holivudo priemonė nuo paakių paburkimo

Neatspėsite ir tikrai nepatikėsite – tai yra priemonės nuo hemorojaus.  Jį namų vaistinėlėje turi kiekviena Holivudo žvaigždė. Tinka ir žvakutės, ir geliai ir kremai. Kur šio reiškinio paslaptis?Pasirodo priemonės nuo hemorojaus puikiai mažina ne tik patinimus, bet ir veikia sutraukiančiai. Kai kuriose yra ne tik vaistinių medžiagų, bet ir alaus mielių, bei audinius stangrinančių ištraukų iš ryklio kepenų.  Visos jos stangrina odą ir padeda jai ilgiau išlikti jaunai. Kaip bebūtų keista – tačiau labiausiai šias priemones propaguoja keistai nesenstanti Sandra Bulok.  Gydytojai šiuo atveju linkę tik pamosuoti rankomis- perspėjimai, jog šiose priemonės neretai būna ir uždegimą stabdančių gliukokortikoidų, kurie gali pakenkti būtent akims ir paakių odai regis nejaudina nei vienos garsenybės.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *