Madingiausi maudymosi kostiumėliai 2017 vasarai

Madingiausi maudymosi kostiumėliai 2017 vasarai
Mayo maudymosi kostiumėliai

Šiuo metu vieni iš populiariausių. Tai vientisas maudymosi kostiumėlis su petnešėlėmis ir gilia V formos iškirpte. Iškirptė tikrai yra labai gili- ir kartais beveik nieko neslepia. Toks maudymosi kostiumėlis tiks beveik kiekvienai, tačiau gražiausiai atrodys ant plačius klubus ir žavingą liemenį turinčios merginos.  V formos iškirptė pridengia krūtų spenelius, ir maksimaliai suderina maudymosi kostiumėlio viršų ir apačią.

Kuo ypatingi Mayo kostiumėliai šiais metais? Pirmiausia dėmesys skiriamas iškirptei. Ji puošiama mezginių gėlytėmis – tokie kostiumėliai yra santūresni, ir tiks vyresnio amžiaus moterims. Jaunesnėms siūloma ne tik drąsi iškirptė, bet ir plėšrūs leopardiniai raštai bei įvairūs raišteliai, juostelės. Mėgstančioms prancūzišką šarmą ir santūrumą, siūlomi iš mados neišeinantys žirniukai – Polka dots, kurie beje gali būti įvairiausių spalvų. Mayo stiliaus maudymosi kostiumėlius siūlo Blue Life, Filthy Haanz, San Lorenzo ir For Love & Lemons.

Plunge maudymosi kostiumėliai

Monokini ir Plunge arba Plunging maudymosi kostiumėliai taip pat yra laikomi vientisais. Tačiau jie dar atviresni nei Mayo. Šiuose maudymosi kostiumėliuose iškirptė yra ir priekyje ir nugaroje. Šių maudymosi kostiumėlių priekinė dalis atrodo ne ką prasčiau už atviriausią bikinį, o atvira nugara pabrėžia gražiai išlavintus raumenis.

Tačiau ne visi Plunge maudymosi kostiumėliai yra visiškai atviri. Masiniam vartotojui siūlomi gan santūrūs, priekyje beveik visiškai uždari mergaitiškų pastelinių spalvų maudymosi kostiumėlių variantai.

Plunge maudymosi kostiumėlius siūlo Aguaclara, Hot As Hell, Blue Life, Gottex dizaineriai.

Monokini

Monokini taip pat yra laikomas vientisu maudymosi kostiumėliu. Tačiau jis yra vienas iš atviriausių ir daugiausiai išryškinančiu kūno linijas. Šiuose maudymosi kostiumėliuosei liemenėlė ir kelnaitės yra sujungiamos viena juostele. O visa kita neretai paliekama tik fantazijos sričiai. Tikrai reikia turėti idealią figūrą, norint pasipuikuoti tokiu maudymosi kostiumėliu.

Sportiniai maudymosi kostiumėliai

2017 metais sportinių maudymosi kostiumėlių pasiūla nėra didelė.Juos siūlo tik nedaugelis vedančių šios srities dizainerių- Mint Swim, Indah, Just Bones Boardwear, Lycra Moves Swim. Šią vasarą jums siūlomi ir vientisi ir atskiri sportiniai maudymosi kostiumėliai. Mėgstamos ryškios, neoninės spalvos , liemenį paryškinantys tamsios spalvos blokai ir gundantys užtrauktukai.

Maudymosi kostiumėliai su rankovėmis

Šiais metais pradėjo populiarėti ir kiek sveikesnė maudymosi kostiumėlių mada- sauganti lepią baltą odą. Tai maudymosi kostiumėliai su rankovėmis. Pagaliau, kažkas atkreipė dėmesį į tai, kad paplūdymyje labiausiai nusvyla pečiai ir rankos. Maudymosi kostiumėlių su rankovėmis pasirinkimas taip pat įvairus- jie yra ir atskiri ir vientisi. Kai kurie – visiškai griežti, paprastų spalvų. Kitiems pasirenkami dekoratyviniai, geometriniai ir jūriniai raštai bei motyvai. Įdomiausius iš jų galite pamatyti dizainerių Issa de’ mar, Myra Swim, Luli Fama kolekcijose.

Asimetriški maudymosi kostiumėliai su atviru petim

Asimetrinis kirpimas palietė ir maudymosi kostiumėlių madą. Nėra ko stebėtis – šis kirpimas yra pats madingiausias būtent dabar. Tačiau pliažo madoje asimetriją pritaikyti gan sunku. Dizaineriai siūlo maudymosi kostiumėlius su vienu atviru petimi. Krūtinė yra sustiprinama, tačiau toks maudymosi kostiumėlis tikrai tiks tik graikščiai ir labai lieknai merginai.

Halteris- šio sezono karščiausia naujiena

Halteris – maudymosi kostiumėlis, kurio viršutinė dalis yra užrišama arba užsegama ant kaklo. Šiais metais ypač madingi būtent tokie maudymosi kostiumėliai. Jie gali būti tiek ir klasikiniai standartiniai bikiniai- iš viršaus ir apatinės dalies, tiek ir vientisi. Šiais metais taip pat madinga liemenėlė su kaklu surišta viena juostele.

Tačiau kai kurie dizaineriai mėgsta eksperimentuoti ir viršutinėje haltero dalyje siūlo įvairias iškirptes ar permatomo audinio įsiuvus. Raištelių storis ir ilgis taip pat įvairuoja. Taigi- yra iš ko pasirinkti.

Maudymosi kostiumėliai su paaukštintu liemeniu- apvalesnėms gražuolės

2017 metais dizaineriai prisiminė ir tai, jog didžioji pasaulio moterų dauguma visgi turi moteriškas formas ir apimtis. Todėl į madą vėl sugrįžta 80 metų maudymosi kostiumėlių stilius, skirtas apvalesnėms ir ne tokioms kampuotoms kūno linijoms. Į vyresnes moteris atsigręžė Sirènes De Soleil, Kai Lani, San Lorenzo, Aguaclara, Lee + Lani.

Besidižiuojančioms savo kūno formomis siūlomi retro kostiumėliai su labai aukštomis pilvuką prispaudžiančiomis kelnaitėmis ir liemenukais plačiomis petnešelėmis. Yra ir šiek tiek modernesnių maudymosi kostiumėlių- su įvairiom maskuojančiom įsiuvom, raišteliais, dirželiais, įvairiais maskuojančiais raštais. Naujoji retro banga balansuoja ant Pin Up ir praktiškumo ribos,- tačiau yra iš ko pasirinkti .

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *