Manikūro mados-2017 metų žiema

Manikūro mados-2017 metų žiema
Prancūziškas manikūras

Prancūziškas manikiūras visada buvo laikomas klasika. Tačiau šiais metas, madingas vadinamasis kūrybinis arba kreatyvinis manikiūras. Tai reiškia, jog vietoje nuobodaus siauro balto nago galiuko galite pamatyti beveik pienišką pastelinį nagą  arba ant jo priklijuotą subtilią gėlytę.

2017 metais prancūziškas manikiūras gali turėti  kelis baltus ruoželius- prie nago guolio arba per vidurį. Nago galiukas gali būti ne vien tik baltas, – jis gali būti sudarytas iš kelių spalvų- tai vadinamasis ,,spalvotas“ prancūziškas manikiūras.

Ko gero įdomiausias tokio manikiūro porūšis – tinklelis ant nago.  Svarbu, kad nagas atrodytų tvarkingai ir negadintų bendro įspūdžio. Gryną prancūzišką manikiūrą ko gero pamatysite tik įstaigose.

Mėnulio manikiūras- Lunar stilius

Mėnulio stilius- labai demokratiškas.  Jis idealiai tinka trumpiems nagučiams. Ant nago plokštelės piešiamas mėnuliukas.  Jis gali būti auksinis arba sidabrinis- kontrastuojantis su nago spalva. Mėnuliukas gali būti vienas- ten, kur jis turėtų būti įprasta, arba jų gali būti netgi du. Gražiausiai šitaip žiūrisi saldaininės spalvos – balta, geltona, žydra ir rožinė. Rankelės tikrai atrodo šventiškai ir elegantiškai.

Nude manikiūras

Šis manikiūras skirtas įstaigoje dirbančiai moteriai. Ne paslaptis, jog įstaigose neretai keliami griežti reikalavimai ne tik darbuotojojų aprangai, bet ir jų grimui. Dažnai būna ir taip, kad ribojamas net nagų ilgis. O tai reiškia, kad jūsų nagai gali būti tik trumpi, ovaliais kraštais ir nulakuoti tik į akis nekrentančia smėlio ar rožine spalva. Būtent tokius reikalavimus ir atitinka nude stilius. Nagai lakuojami prislopintomis, mažai nuo natūralios kūno spalvos besiskiriančiomis spalvomis. Pirmąkart šie nagučiai pasirodė Londono madų savaitėje – ir iš karto patiko visiems. Nude stilius – trumpi, prižiūrėti pilkšvos, dramblio kaulo, kurmio, rožinės, pieniško šokolado, kavos su pienu ar švelniai rožinės spalvos.

,,Daužto stiklo“ efektas- Broken glass

Stikliniai nagai gana greitai išpopuliarėjo visame pasaulyje. Jei norėsite nagučius puošti būtent taip- teks pirkti specialią foliją, kuri turi būti užklijuota ant nago paviršiaus. Folija galite dengti tiek visą nago plokštelę, tiek patį galiuką. Spalvų įvairovės Lietuvoje taip pat netrūksta.

Neigiamos erdvės efektas – Negative space

Neigiama erdvė, arba liaudiškai tariant- plikas nagas- į madą atėjo pernai metais. Tačiau šiais metas toks manikiūras vis dar madingas. Kuo ypatinga ši tendencija? Nago plokštelė yra lakuojama ne visa. Dalis jos dengiama tik skaidriu permatomu laku. Taip sukuriama ,, neigiama- tuščia“ erdvė. Taip galite išgauti įvairiausius ir įdomiausius derinius. Madingiausia – nago plokštelės viduryje palikti pliką širdelės, juostelės ar rombo formos langelį. Tačiau galite daryti ir atvirkščiai- lakuoti tik langelį- o nago plokštelę  palikti permatomą.

 

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *