Kaukė su audiniu: kaip ją naudoti teisingai?

Kaukė su audiniu: kaip ją naudoti teisingai?

Veido kaukes su audiniu

Kaukėmis su audiniu, kitaip dar vadinamomis lakštinėmis kaukėmis, nieko nenustebinsite. Jų pasirinkimas yra pakankamai platus. Jos taip pat nėra labai brangios.  Korėjiečių gamybos kaukės ateis į pagalbą po nemiegotos nakties, jeigu po akimis atsirado tamsių ratilų, ant odos atsirado dėmelių ir pradėjo mestis raukšlelės.

Tačiau ne visos merginos žino, kaip ją teisingai naudoti. Todėl po kelių tokios kaukytės panaudojimų daugeliui kyla klausimas- kodėl visi gamintojų pažadai nepasiteisina? Kodėl nedingo dėmelės ar spuogeliai? Kodėl oda nenušvito?

Kad kaukė su audiniu tikrai būtų naudinga ji turi būti uždedama teisingai. Kaip?

1. Patogiausia šią kaukę dėtis tuo metu kai gulite vonioje

Patogiausia kaukė yra tokia, kuri yra uždėta tiesiog ant servetėlės. Ją ant veido galima dėti tiesiog prieš išeinant iš namų. Tačiau namuose geriau naudotis senovine taisykle. Kaukė dedama tuomet kai gulite vonioje. Tai visiškai pagrįsta – vonioje drėgna, odos poros atsivėrusios, todėl drėkinanti ir raminanti kaukė geriausiai susigers į veidą būtent tuo metu. Juo labiau, kad vonioje galite gulėti kiek tik norite- ir jums niekas nesutrukdys.

2.Rinkitės veido kaukę su šaldančiu efektu

Jos ypač naudingos karštą vasaros dieną. Tokia kaukė odą ir atvėsina ir sudrėkina. Tiks jeigu veido odą reikia nuraminti po intensyvios treniruotės, lazerio procedūrų ar po atostogų. Kad ši kaukytė būtų veiksmingesnė- kelias minutes ją palaikykite šaldytuve. Ji ypač tiks jeigu pernelyg ilgai užsibuvote pliaže. O vykdamos atostogų- nepamirškite kelias kaukytes įsimesti į lagaminą.

3. Naudokite dvigubą kaukę

Jeigu jūsų veido oda yra labai išdžiūvusi, galite ant veido dėti tiesiog dvi kaukytes. Ir nebūtinai šios kaukytės turi būti vienodos. Gamintojai siūlo rytines, vakarines, drėkinančias ir lukštenančias odą kaukes.

Mūsų tipsas

tipsas

Ar nepastebėjote, kokia spindinti yra rytietiškų avialinijų stiuardesių oda? Šio spindesio paslaptis – stiuardesės naudoja būtent šias kaukes ilgų skrydžių metu. Kaukytė sugrąžina odos spindesį per 15 minučių. O naudotis ja galima bet kur.

4.Nepamirškite, jog veido  odą reikia masažuoti

Ne visos merginos žino, jog šios kaukės turi stiprų drėkinantį efektą. Tačiau, kad jos maksimaliai sudrėkintų jūsų veidą, nuimkite šią kaukę taip, kad ant veido pasiliktų kuo daugiau drėkinančių medžiagų. Korėjiečių kosmetologai siūlo prieš nuimant kaukytę pamasažuoti veidą bent 1 minutę arba bent jau giliau paspaudyti visą veido sritį pirštų galiukais. Taip kaukės veikliosios medžiagos giliau įsigers į veidą.Paprastų paplekšnojimų šiuo atveju tikrai neužteks.

5. Nenuplaukite kaukės

Šios kaukės yra labai lipnios, todėl neretai po jų panaudojimo merginos tiesiog nori veidą nuplauti po vandeniu. Atskleisime paslaptį- nupraususios veidą tuojau pat panaikinsite visą kaukės poveikį. Kaukės sudedamosios dalys ant odos turi išlikti bent keletą valandų. Nemalonus lipnumo jausmas tereiškia tai, jog jūsų oda dar nesugėrė visų joje esančių naudingų medžiagų. Tiesiog išlaukite kelias minutes ir šis jausmas praeis savaime.

6. Įprastines odos priežiūros priemones naudokite kaip įpratusios

Šios kaukės negali pakeisti nei kremų, nei serumų, nei maitinančių aliejų. Jie  turi būti naudojami kaip įprastai. Nepamirškite to.

Būkite gražios visuomet.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *