Raminantis veido garinimas su ramunėlėmis

Raminantis veido garinimas su ramunėlėmis

drekinantis-veido-serumas-su-ramunelemis

Vėjo nugairintą ir išsausintą odą galite atgaivinti pagarindamos veidą ramunėlių garuose. O kad procedūra būtų veiksmingesnė- pasidarykite veido priežiūros serumą su ramunėlėmis.

Toks serumas kainuos  tikrai mažiau nei Kristianoje. Be to jame ko gero nebus konservantų ir dažiklių ( jeigu pirksite geros kokybės aromatinius aliejus).

Toks veido priežiūrai skirtas serumas padės nuraminti odos uždegimus, padės atsigauti šalto vėjo nugairintai odai, bei ją sudrėkins. Juk ne paslaptis, jog rudeniškas šaltukas tikrai išsausina mūsų veidelius.

Kaip garinti veidą su ramunėlių garais?

Jums prireiks

6 – 8 karšto virinto vandens puodelių
1/2 puodelio džiovintų ramunėlių žiedų arba 4 ramunėlių arbatos pakelių
30 ml jojobos arba argano aliejaus
5 t- 7 lašelių ramunėlių aromatinio aliejaus ( pirkite tik sertifikuotą- kad jame nebūtų cheminių priemaišų ir neaiškių kenksmingų medžiagų).

1 žingsnis

Pasiimkite didelį švarų dubenį ir pripilkite į jį verdančio vandens. Sumeskite ten ramunėles. Švariai nuprauskite veidą ir pasilenkite virš dubens. Ant galvos užsidenkite didelį gauruotą rankšluostį- kad gautųsi palapinė. Atsipalaiduokite ir pakvėpuokite šiais garais 5-10 minučių.

2 žingsnis

Švelniai tapšnodamos nudžiovinkite odą. Išpilkite jojobos arba aragano aliejų į mažą švarų indelį ir įlašinkite ten ramunėlių aliejaus kelis lašelius. Iškaišykite ir keliais šio drėkinančio aliejaus lašeliais pamasažuokite veidą švelniais judesiais. Likusį aliejų supilkite į švarų gerai uždengiamą stiklinį indelį ir padėkite į šaldytuvą arba tamsią šaltą vietą. Tokį aliejuką vėsioje vietoje e galite saugoti iki 6 mėnesių.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *