Kaip prižiūrėti neklusnius plaukus?

Ką daryti jeigu jūsų plaukai sausi ir linkę veltis? Kaip prižiūrėti neklusnius plaukus? 

Kaip priziureti neklusnius plaukus

Jūs galite naudoti specialų neklusniems plaukams skirtą  drėkinantį šampūną. Šie šampūnai paprastai žymimas For frizzy hair.

Ką jums gali pasiūlyti kirpėja?

Kirpėjos gali pasiūlyti Brazilišką plaukų tiesinimo sistemą. Plaukų tiesinimo procedūrą rekomenduojama atlikti 2 savaites prieš arba praėjus  2 savaitėms po plaukų dažymo. Pats plaukų tiesinimas užtrunka nuo dviejų iki 4 valandų. Braziliškas plaukų tiesinimas tikrai pagerina plaukų būklę. Šios procedūros poveikis yra jaučiamas apie 3-6 mėnesius. Po braziliško plaukų tiesinimo  procedūros galvos plovimui yra būtina naudoti šampūną be NaCl druskos ir sulfatų. Tai yra būtina norint kuo ilgiau išsaugoti keratiną ant plaukų.

Kuo ypatinga ši sistema?

Braziliškoje plaukų tiesinimo sistemoje plaukų gydymui yra naudojamas natūralus baltymas keratinas. Šis baltymas sudarp mūsų plaukus, taigi jis nėra svetimas mūsų organizmui. Keratinas padengia pažeistą plauką ir įsigeria į jį, taip užpildydamas pažeistas plauko vietas ir ertmes. Taip yra atstatomas pažeisto plauko vientisumas ir atgaunamas sveikas plauko žvilgesys. Keratino sluoksnis taip pat apsaugo plauką nuo agresyvių oro ir cheminių plaukų ploviklių poveikio. Jis tampa tarsi hermetiškai izoliuotu nuo išorės.

Kaip atliekamas Braziliškas plaukų tiesinimas?

Visa procedūra yra ypatingai paprasta. Plaukai pirmiausiai išplaunami specialiu valančiu šampūnu. Po to jie padengiami keratino sluoksniu ir išlyginami specialiu plaukus lyginančiu prietaisu. Plaukai dar kartą išplaunami. Viskas Likusius 5-6 mėnesius jūs galite džiaugtis nuostabiais plaukais.

Plaukų apdorojimui yra naudojamos skirtingos priemonės, atitinkančios tris skirtingus plaukų tipus.

Lengvai banguoti ir dažyti plaukams skirtos priemonės naudojamos, kai norima, jog plaukai atrodytų kuo natūraliau. Šios prioemonės pašalina vėlimąsi, suteikia purumo bei grąžina plaukams natūralų blizgesį.

Garbanotiems ir  dažytiems plaukams taikoma speciali formulė, atstatanti natūralų žvilgesį bei norintiems turėti visiškai tiesius plaukus.
Storiems ir šiurkštiems bei nepaklusniems plaukamas taikoma formulė padeda ištiesinti sunkiai tiesinamus plaukus.

Ar toks plaukų tiesinimas yra saugus?

Taip. Ši procedūra jau 3 metus naudojama žymiausiuose JAV, Australijos ir Europos grožio salonuose.Taip plaukus prižiūrėti gali visi,- net vaikai nuo 6 metų amžiaus. Vienok Braziliško plaukų tiesinimo procedūra nėra rekomenduojama nėščioms ir maitinančioms moterims.

Kiek kainuoja toks plaukų tiesinimas?

Procedūra yra pakankamai brangi. Jos kainos svyruoja nuo 101 iki 35 eurų, priklauso nuo to, kur ir kas atlieka šią procedūrą.

Jeigu jūs pažįstate gerą plaukų priežiūros specialistę, tiesinančią plaukus šiuo būdu, palikite savo įspūdžius komentaruose.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *