Maitinanti glicerino kaukė

Maitinanti glicerino kaukė 

Maitinanti glicerino kauke

Ši kaukė ypatingai tinka jautriai ir sausai odai. Glicerinas yra odą drėkinanti medžiaga. Jis yra aptinkamas beveik visuose odą drėkinančiuose kremuose. O vitaminas E yra vienas iš plačiausiai vartojamų kosmetikoje vartojamų antioksidantų. Šis vitaminas saugo odos ląsteles nuo pavojingų ultravioletinių spindulių, pagerina odos ląstelių mitybą ir stabdo ląstelių senėjimo procesus.

Šis vitaminas taip pat reikalingas išlaikyti normalų odos drėgnumą.Vitaminas E yra naudingas gydant inkštirus, šalinant odos pigmentacines dėmes ir randelius.

Maitinanti glicerino ir vitamino E kaukė sausai odai

Ši kaukė labiau tiks sausai odai, tačiau ją gali naudoti praktiškai visi. Kaukė netiks, jeigu esate alergiški vitaminui E, šiuo atveju jos naudoti negalima.

  • Jums reikės 10 vitamino E kapsulių
  • 25 g glicerino
  • 1 valgomojo šaukšto virinto vandens

Vitamino E kapsules pradurti ir jų turinį išspausti į keramikinį indelį. Įmaišyti gliceriną ir virinto vandens šaukštą. Kaukę tepti ant švariai nuprausto veido. Po gerų 40- 60 minučių veidą nusausinkite popierine servetėle. Po to veidelio prausti nebereikėtų. Iš karto geriausia eiti miegoti. Jeigu kaukę vartosite kasdien arba bent kas antrą dieną- po savaitės oda taps skaistesnė ir lygesnė.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *