2017 metų Liepos mėnesio plaukų kirpimo kalendorius

2017 metų Liepos mėnesio plaukų kirpimo kalendorius

1 diena, Šeštadienis.

8  Mėnulio diena.  Mėnulis Svarstyklių ženkle.

Puikus metas plaukų kirpimui ir jų  dažymui. Plaukų kirpimas padės norintiems atsikratyti sveikatos problemų ir siekiantiems ilgiau gyventi.

2 diena. Sekmadienis.

9 Mėnulio diena. Sekmadienis. Mėnulis Svarstyklių  ženkle.

Šiandien plaukų liesti nereikėtų. Kirpdamos ar dažydamos plaukus, galite prisikviesti ligą.

3 diena. Pirmadienis.

 

10 Mėnulio diena. Mėnulis Skorpiono ženkle.

Metas plaukams kirpti yra nepalankus. Šiandien kirpdamos plaukos galite pabloginti sveikatą. Tačiau metas yra tinkamas norinčioms dažyti plaukus su chna dažais, ypač jeigu norite pakelti savo autoritetą darbe ar sustiprinti imunitetą.

4 diena. Antradienis.

11 Mėnulio diena. Mėnulis Skorpiono ženkle.

Gera diena plaukų kirpimui ir dažymui. Kirpdamos plaukus galite pagerinti intuiciją. Jeigu šiandien dažysite plaukus aukso ar vario spalva, galite susilaukti pelno.

5 diena. Trečiadienis.

12 Mėnulio diena. Mėnulis Šaulio ženkle.

Metas nepalankus nei plaukų kirpimui, nei jų dažymui. Kirpdamos plaukus galite prisikviesti nelaimių. Tačiau norinčioms pakeisti plaukų spalvą galima dažyti plaukus natūraliais gamtiniais dažais, ypač jeigu norite pakelti savo statusą.

6 diena. Ketvirtadienis.

13 Mėnulio diena. Mėnulis Šaulio ženkle.

Plaukus palanku kirpti. Kirpdamos plaukus galite ne tik pasigražinti, bet ir pagauti laimės paukštę už uodegos. Tačiau norinčioms pakeisti plaukų spalvą, geriau palūkėti.

7 diena. Penktadienis.

14 Mėnulio diena. Mėnulis Šaulio ženkle.

Metas palankus plaukų kirpimui ir dažymui. Kirpdamos plaukus galite pagerinti savo finansinę padėtį.Šiandien plaukus patariama dažyti nestipriais dažais.

8 diena. Šeštadienis

15 Mėnulio diena. Mėnulis Ožiaragio ženkle

Metas nepalankus nei plaukų kirpimui, nei jų dažymui. Kirpdamos plaukus, galite prisikviesti ligą. Seksis tik dažančioms plaukus tik tamsiais atspalviais ir tik gamtiniais dažais. Kirpdamos plaukus pagilinsite nuojautą ir protavimo galias. Jei plaukus dažysite vario ar aukso spalva- pritrauksite pelną.

9 diena. Sekmadienis

16 Mėnulio diena. Mėnulis Ožiaragio ženkle.

Metas plaukams kirpti ir dažyti yra nepalankus.  Liesdamos plaukus, jausitės tiesiog nemaloniai. Jeigu labai reikia- galite padažyti plaukų šaknis augaliniais dažais, tačiau geriau rinktis tamsius atspalvius- taip pagerinsite savo padėtį.

10 diena. Pirmadienis

17 Mėnulio diena. Mėnulis Vandenio ženkle.

Metas plaukų kirpimui nėra palankus, ypač verslininkėms. Kirpdamos plaukus galite tiesiog prisišaukti keblumų verslo reikaluose. Tačiau seksis dažančioms plaukus aukso ar rusvomis spalvomis. Pagerės išvaizda, nuotaiką, o gal būt ir prisišauksite sėkmę.

11 diena. Antradienis

18 Mėnulio diena. Mėnulis Vandenio ženkle.

Metas plaukų kirpimui yra nepalankus- jausitės nepasitikinčiai ir netvirtai. Plaukus geriau dažyti kuo švelnesniais dažais, tačiau rinkitės gerai išbandytą ir jums tinkantį plaukų atspalvį.

12 diena. Trečiadienis

19 Mėnulio diena. Mėnulis Vandenio ženkle.

Metas tinkamas tiek plaukų kirpimui, tiek jų dažymui. Kirpdamos plaukus, prailginsite gyvenimą. O jeigu norite sustiprinti savo verslą- plaukus dažykite natūralios kilmės dažais.

13 diena. Ketvirtadienis

20 Mėnulio diena. Mėnulis Žuvų ženkle.

Metas plaukams kirpti ar dažyti yra nepalankus- jūs tiesiog galite nusivilti nauja šukuosena ar nauju įvaizdžiu.

14 diena. Penktadienis

21 Mėnulio diena. Mėnulis Žuvų ženkle.

Plaukų kirpimui ir dažymui metas yra palankus. Kirpdamos plaukus, ne tik pagražėsite, tačiau ir prisišauksite gerovę. Jeigu norite plaukus šviesinti- geriau rinkitės aukso ir rusvos spalvos atspalvius.

15 diena. Šeštadienis

22 Mėnulio diena. Mėnulis Avino ženkle.

Plaukų kirpimui ir dažymui metas yra neutralus. Jeigu pakirpsite plaukus- galite įsigyti gerą pirkinį, tačiau lygiai taip pat galite ir priaugti šiek tiek svorio. Plaukus geriau dažyti natūraliais atspalviais.

16 diena. Sekmadienis

23 Mėnulio diena. Mėnulis Avino ženkle.

Metas nepalankus nei plaukų kirpimui, nei jų dažymui. Ypač jeigu norite išvengti kokių nors nemalonumų.

17 diena. Pirmadienis

23 Mėnulio diena. Mėnulis Jaučio ženkle.

Metas plaukams kirpti ar dažyti ne visiškai tinkamas.Geriau jų visiškai neliesti, kad neprisišauktumėte nelaimių.

18 diena. Antradienis

24 Mėnulio diena. Mėnulis Jaučio ženkle.

Ųiandien plaukus kirpti ar dažyti yra ypač nepalanku- galite stipriai pabloginti savo sveikatą. Plaukus galima dažyti tik tamsiais atspalviais- kad pritrauktumėte sėkmę savo darbuose.

19 diena. Trečiadienis

25 Mėnulio diena. Mėnulis Dvynių ženkle.

Šiandien plaukų geriau iš viso neliesti. Kirpdamos plaukus galite pabloginti sveikatą. Jeigu juos dažysite- galite įsivelti į ginčą ar su kažkuo susipykti.

20 diena. Ketvirtadienis

26 Mėnulio diena. Mėnulis Dvynių ženkle.

Plaukų kirpimui ir dažymui metas yra nepalankus. Kirpdamos plaukus galite prisikviesti depresiją.

21 diena. Penktadienis

27 Mėnulio diena. Mėnulis Vėžio ženkle.

Metas plaukams kirpti ar dažyti yra labai tinkamas. Pakirpus plaukus- akytės sublizgės ir pagerės savijauta. Taip pat gerai plaukus dažyti. Galite rinktis kokius tik norite dažus ir kokias tik norite spalvas. Jeigu kardinaliai pakeisite savo plaukų spalvą- galite prisišaukti sveikatą ar prisivilioti turtą.

22 diena. Šeštadienis

28 Mėnulio diena. Mėnulis Vėžio ženkle.

Sėkminga diena kerpančioms plaukus, ypač jeigu norite gražiau atrodyti ir daugiau patikti aplinkiniams. Tačiau plaukų spalvos šiandien geriau nekeisti.

23 diena. Sekmadienis

29/1 Mėnulio diena. Mėnulis Liūto ženkle.

Metas plaukams kirpti ar dažyti yra nepalankus. Kirpdamos plaukus galite nustumti sėkmę į šoną arba susidurti su finansiniais sunkumais.

24 diena. Pirmadienis

2 Mėnulio diena. Mėnulis Liūto ženkle.

Metas nepalankus nei plaukų kirpimui, nei jų dažymui. Kirpdamos plaukus galite susidurti su finansiniais sunkumais ar tiesiog nuvyti laimč į šoną. Tačiau norinčioms pagerinti savo finansinę būklę, galima pakeisti plaukų atspalvį, pasitelkiant dažančius balzamus ar dažančias putas.

25 diena. Antradienis

3 Mėnulio diena. Mėnulis Liūto ženkle.

Metas netinkamas ir plaukų kirpimui, ir jų šviesinimui. Pakirpusios plaukus, galite tiesiog pradėti išlaidauti. Jeigu plaukus padažysite natūraliais gamtiniais dažais- galite pagreitinti savo karjerą.

26 diena. Trečiadienis

4 Mėnulio diena. Mėnulis yra Mergelės ženkle.

Metas netinkamas plaukų kirpimui ar jų dažymui. Pakirpusios plaukus galite susigadinti nuotaiką ar pasiduoti blogoms mintims.

27 diena. Ketvirtadienis

5 Mėnulio diena. Mėnulis Mergelės ženkle.

Metas yra geras tiek plaukų kirpimui, tiek ir jų dažymui. Kirpdamos plaukus galite prisišaukti turtą ar įgyti gerą pirkinį. Taip pat seksis norinčioms savo plaukus tiesiog pašviesinti.

28 diena. Penktadienis

6 Mėnulio diena. Mėnulis Svarstyklių ženkle.

Metas tinka plaukų kirpimui, tačiau ne jų dažymui. Kirpdamos plaukus galite pagerinti savo sveikatos būklę ar tiesiog atsikratyti blogų minčių.Plaukų spalvos geriau nekeisti,-ypač jeigu nenorite įsivelti į nesantaiką.

29 diena. Šeštadienis

7 Mėnulio diena. Mėnulis Svarstyklių ženkle.

Metas plaukų kirpimui ar jų šviesinimui yra nepalankus. Jei plaukus pakirpsite ar dažysite – galite pabloginti sveikatą ar tiesiog susilaukti nemalonumų darbe.

30 diena. Sekmadienis

8 Mėnulio diena. Mėnulis Skorpiono ženkle.

Metas plaukų kirpimui ir dažymui yra labai palankus. Ypač gerai kirpti plaukus jeigu norite pagerinti savo sveikatos būklę.

31 diena. Pirmadienis

9 Mėnulio diena. Mėnulis Skorpiono ženkle.

Plaukų kirpimui ir dažymui metas yra labai palankus. Geriau jų visiškai neliesti, kad neprisišauktumėte ligos.

Kada kirpti plaukus jei norite pagerinti finasinę padėtį?

Jei norite pagerinti savo finansinę padėtį, Liepos mėnesį geriausia plaukus pakirpti šiomis dienomis

Finansams pagerinti tiks plaukų kirpimas:

  • 7, 15, 16, 17, 27 Liepos mėnesio dienom

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *