2018 metų Gegužės mėnesio plaukų kirpimo kalendorius

2018 metų Gegužės  mėnesio plaukų kirpimo kalendorius

1 diena, Antradienis.

 

17  Mėnulio diena.  Mėnulis Skorpiono ženkle.

Plaukų kirpimui metas nepalankus. Kirpdamos plaukus galite susilaukti nemalonumų verslo reikaluose. Tačiau juos galima dažyti šviesiais ir rusvais atspalviais.

2 diena. Trečiadienis.

18 Mėnulio diena. Mėnulis Šaulio ženkle.

Plaukų geriau nekirpti, kad neįsiveltumėt į nemalonumus. Tačiau galite juos dažyti mėgiama spalva, ypač jeigu norite jaustis tvirčiau ir labiau pasitikėti savo jėgomis.

3 diena. Ketvirtadienis.

19 Mėnulio diena. Mėnulis Šaulio ženkle.

Metas plaukams kirpti ar jiems dažyti yra palankus. Šiandien kirpdamos sustiprinsite sveikatą ar prailginsite gyvenimą. Jeigu juos dažysite natūralios kilmės dažais- galite pagerinti verslo reikalus.

4 diena. Penktadienis.

19 Mėnulio diena. Mėnulis Ožiaragio ženkle.Gera diena plaukų kirpimui ar jų dažymui. Kirpdamos plaukus galite prailginti gyvenimą. Dažydamos plaukus natūralios kilmės dažais- galite pagerinti verslo reikalus.

5 diena. Šeštadienis.

20 Mėnulio diena. Mėnulis Ožiaragio ženkle.

Metas nepalankus ir plaukų kirpimui ar jų dažymui. Šiandien jų geriau neliesti, nes rezultatai Jums gali tiesiog nepatikti.

6 diena. Sekmadienis.

21 Mėnulio diena. Mėnulis Ožiaragio ženkle.

Metas plaukams kirpti ar dažyti yra palankus. Ypač gerai juos pakirpti, jeigu norite pagražėti ar pagerinti savo gerbūvi. Plaukus dažyti palankiausia šviesiais ar rusvais atspalviais.

7 diena. Pirmadienis.

22 Mėnulio diena. Mėnulis Vandenio ženkle.

Metas  plaukų kirpimui ir dažymui yra neutralus. Kirpdamos plaukus galite įsigyti vertingą pirkinį ar priaugti svorio.Šiandien plaukus patariama dažyti natūraliais atspalviais.

8 diena. Antradienis

23 Mėnulio diena. Mėnulis Vandenio ženkle

Metas nepalankus nei plaukų kirpimui, nei jų dažymui. Šiandien kirpdamos plaukus ar juos dažydamos, galite prisikviesti nemalonumų.

9 diena. Trečiadienis

24 Mėnulio diena. Mėnulis Žuvų ženkle.

Plaukų kirpimo ar dažymo šiandien geriau atsisakyti, nes metas tam tikrai netinkamas Liesdamos plaukus, galite prisišaukti ligą. Jeigu labai reikia- galite padažyti plaukų šaknis tamsių atspalvių augaliniais dažais, – tai padės pagerinti darbo reikalus.

10 diena. Ketvirtadienis

25 Mėnulio diena. Mėnulis Žuvų ženkle.

Metas netinkamas  plaukų kirpimui. Kirpdamos plaukugalite prisišaukti ligą. Šiandien jų dažyti taip pat nereikėtų, ypač jeigu nenorite įsivelti į barnius.

11 diena. Penktadienis

26 Mėnulio diena. Mėnulis Žuvų ženkle.

Metas plaukų kirpimui yra nepalankus- galite tiesiog susigadinti nuotaiką ar prisišaukti depresiją.

12 diena. Šeštadienis

27 Mėnulio diena. Mėnulis Avino ženkle.

Metas tinkamas tiek plaukų kirpimui, tiek jų dažymui. Kirpdamos plaukus, tikrai pagražėsite, o gal būt ir pakelsite savo gerbūvį. Jeigu visiškai pakeisite savo plaukų spalvą- galite pagerinti sveikatą ar prisikviesti pelną.

13 diena. Sekmadienis

28 Mėnulio diena. Mėnulis Avino ženkle.

Metas plaukams kirpti ar dažyti yra palankus. Ypač gerai juos pakirpti, jeigu norite kam nors patikti. Tačiau ypatingo rezultato juos dažant  šiandien tikėtis neverta.

14 diena. Pirmadienis

29 Mėnulio diena. Mėnulis Jaučio ženkle.

Plaukų kirpimui ir jų dažymui metas yra visiškai nepalankus. Ypač nepalanku kirpti juos, jeigu saugote savo jėgas ar vengiate finansinių nuostolių.

15 diena. Antradienis

30/1 Mėnulio diena. Mėnulis Jaučio ženkle.

Plaukų kirpimui ir dažymui cheminiais dažais metas yra labai nepalankus. Jeigu pakirpsite plaukus- galite įsivelti į barnius ar nemalonumus. Jeigu vis gi reikia juos dažyti- geriau rinktis natūralios kilmės dažais- taip bent pagerinsite savo finansinius reikalus.

16 diena. Trečiadienis

2 Mėnulio diena. Mėnulis Dvynių ženkle.

Metas nepalankus nei plaukų kirpimui, nei jų dažymui. Jeigu saugote savo jėgas ar labai taupote, geriau jų neliesti visiškai. Jeigu reikia plaukus dažyti- geriau rinktos dažančias putas ar dažančius balzamus, kad pagerintumėt finansinius reikalus.

17 diena. Ketvirtadienis

3 Mėnulio diena. Mėnulis Dvynių ženkle.

Metas plaukams kirpti ar dažyti visiškai netinkamas.Geriau jų visiškai neliesti, kad išvengtumėte rimtų nuostolių. Dažydamos plaukus natūralios kilmės dažais, galite paspartinti savo karjerą.

18 diena. Penktadienis

4 Mėnulio diena. Mėnulis Vėžio ženkle.

Šiandien plaukus kirpti ar dažyti yra ypač nepalanku- galite priimti neteisingus sprendimus ar pridaryti kvailysčių.

19 diena. Šeštadienis

5 Mėnulio diena. Mėnulis Vėžio ženkle.

Šiandien plaukus galima ir kirpti, ir dažyti.Pakirpdamos plaukų galiukus galite įsigyti vertingą pirkinį ar praturtėti. Taip pat gerai juos šiandien šviesinti.

20 diena. Sekmadienis

6 Mėnulio diena. Mėnulis Liūto ženkle.

Plaukų kirpimui metas yra palankus, ypač jeigu norite atsikratyti blogų minčių. Norinčioms keisti plaukų spalvą,- geriau palūkėti, kad neįsivelti į konfliktus darbe.

21 diena. Pirmadienis

7 Mėnulio diena. Mėnulis Liūto ženkle.

Metas plaukams kirpti ar dažyti yra labai netinkamas. Geriau jų visai neliesti, ypač jeigu norite pasaugoti savo jėgas ir sveikatą, ar norite išvengti  problemų darbe.

22 diena. Antradienis

8 Mėnulio diena. Mėnulis Mergelės ženkle.

Plaukų kirpimui ir jų dažymui metas yra labai palankus. Pakirpdamos plaukus šiandien galite prailginti savo gyvenimą.

23 diena. Trečiadienis

9 Mėnulio diena. Mėnulis Mergelės ženkle.

Metas plaukams kirpti ar dažyti ar šviesinti yra labai nepalankus. Kirpdamos ar dažydamos plaukus galite prisišaukti ligą.

24 diena. Ketvirtadienis

10 Mėnulio diena. Mėnulis Svarstyklių ženkle.

Metas nepalankus nei plaukų kirpimui, nei jų dažymui. Geriau jų visai neliesti, kad neprisišauktumėte ligos. Tačiau jei norite sustiprinti savo autoritetą darbe ar imunitetą, galite juos dažyti su chna.

25 diena. Penktadienis

11 Mėnulio diena. Mėnulis Svarstyklių ženkle.

Metas plaukų kirpimui ar jų dažymui yra tinkamas. Ypač gerai juos pakirpti, jeigu norite pagerinti atmintį ar sustiprinti intuiciją. Jeigu juos dažysite aukso ar vario spalva- galite prisikviesti pelną.

26 diena. Šeštadienis

12 Mėnulio diena. Mėnulis yra Svarstyklių ženkle.

Metas netinkamas nei plaukų kirpimui, nei jų dažymui. Kirpdamos plaukus galite prisikviesti nelaimę. Tačiau jeigu labai reikia pagerinti savo autoritetą- galite juos padažyti natūralios kilmės dažais.

27 diena. Sekmadienis

13 Mėnulio diena. Mėnulis Skorpiono ženkle.

Metas  plaukų kirpimui yra tinkamas. Pakirpdamos plaukus galite pagauti laimę už skverno ar šiaip pagražėti. Šiandien plaukų dažyti tiesiog neverta.

28 diena. Pirmadienis

14 Mėnulio diena. Mėnulis Skorpiono ženkle.

Puiki diena kerpančioms ar dažančioms plaukus. Ypač jeigu norite pataisyti finansinius reikalus.Plaukus šiandien geriau dažyti švelnesniais dažais.

29 diena. Antradienis

15 Mėnulio diena. Mėnulis Šaulio ženkle.

Metas plaukų kirpimui ar jų šviesinimui ar bet kokioms plaukų priežiūros procedūroms yra nepalankus. Ypač jeigu nenorite prisišaukti ligos. Plaukus šiandien galima dažyti tik natūralios kilmės dažais ir tik tamsiais atspalviais.

30 diena. Trečiadienis

16 Mėnulio diena. Mėnulis Šaulio ženkle.

Metas plaukų kirpimui yra nelabai palankus, ypač jeigu norite išvengti liūdesio ar blogų minčių. Tačiau galima juos dažyti tamsių atspalvių dažais.

31 diena. Ketvirtadienis

17 Mėnulio diena. Mėnulis Šaulio ženkle.

Plaukų kirpimui  metas yra labai nepalankus. Pakirpdamos plaukus šiandien galite prisikviesti kliūčių verslo reikaluose. Tačiau galite juos dažyti  šviesiais ar vario atspalviais.

Kada kirpti plaukus jei norite pagerinti finasinę padėtį?

Jei norite pagerinti savo finansinę padėtį, Rugpjūčio mėnesį geriausia plaukus pakirpti šiomis dienomis

Finansams pagerinti tiks plaukų kirpimas:

  • Gegužės mėnesio 6, 7, 19, 28 dienomis.
Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *